kapica
|
Jutro! Hvala Ajvy, jaz imam kr sadni jogurt pred sabo . Corfu, ja, mal sem nesigurna postala glede hrane, ker kr naenkrat berem kako ze ve normalno kuhate in nic ne locujete in vsi tak pridno jejo in take. Ne vem kdaj sem zamudila debate o tem, ce so sploh bile. Aj,a pa da mleka vec ne pijejo ponoci. Dino je pa se vedno jedel vse zmesano z vilcko in mleko ponoci, ker pac nisem upala kaj spreminjat. No, zdaj pocasi grem na naslednjo stopnjo . Freycha, pri men je tud tak, da sem bolj slaba kuharca in sem bila vesela da sem za dinota znala skuhat to kar sem. Sedaj ko ap lahko je isto kot mi, pa je spet problem in se morem na to navadit. Glede alergije, sem nehala dajat vse kar sem na novo zacela, pa so pikice se kr tu. Pa ne vem a je mogoc od svicanja, ceprav je tud prej, ko ni bilo te sopare, recimo v avtosedezu vedno zasvical. Mal se pocakam in bom pol videla naprej kako bom. Super za vase nakupe . Sem danes ponoci dala namesto mleka caj in je bil tak teater, najprej se je cist zbudil, pol je seveda dobil mleko, ampak ker sem mu dala cucelj z 4 luknicami in ne dvema, je bila flasa v manj kot minuti prazna. Tako da sem ga lahko pol se nosla, da je nazaj zaspal . Danes grem kupit cucelj z dvema luknjama, da ima samo za mleko, zacela bom pa najprej zmanjsevat kolicino mleka ponoci, pa pol preidem na caj. Jaz bucka sem pa takoj presaltala in naknadno se drug cucelj .