zvesta
|
Hej , punce... Evo mene iz dvodnevnega odklopa v Puli... Pasalo je za znoret in sem šla kljub opeklinam. Bilo je noro, nasmejali smo se, preluftali, morje je že toplo in če ne bi bila opečena, bi se šla ziher kopat. Tako pa sem samo nogice namakala. Sem prišla domov proti jutu danes, sem se pripeljala po na novo odprti avtocesti. Zdaj sem pa zaspana za crknit. Opekline so kar hude. Po trebuhu in nogah sem imela mehurje že v petek zjutraj, po dekolteju so se mi pa mehurji naredili do večera. Ampak peče in boli pa ne kaj preveč. Nekateri mehurji so se že predrli in se povrhnjica lušči, tako da ultra pazim, da se kje ne inficira kaj. Bi mi pa Izak ves čas krampal po opeklinah, tako da sem zapeta do vratu. Vidim, da se imate lepo. Čestitke vsem za vrtce, Ulla, tebi za minuli rojstni dan. Obžalujem, da vse niste dobile vrtca, Mi na odgovor še čakamo in upamo na najboljše. IZVIRNO SPOROČILO: kapica Zvesta, bom tebe kr vprasala, a se ne da iz tistega bloga izpisat? Skoz dobivam neke majle, ampak nocem sodelovat, ker nimam casa. kapica? kakega bloga? jaz ti nič ne pošiljam, niti te na blogu not nimam, saj sva se tako zmenili.... Daj, pošlji mi, kaj dobivaš, da to jaz malo prečekiram... Ajvy, nisem še kupila... me ni blo doma, sem bila v Puli... grem pa jutri zjutraj takoj v lekarno..
|