Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
še bolj), priznam pa, da bi včasih zelo prav prišlo, da jih pustim tam, opravim nakup in gremo domov. Pa še ta maladva tam ful uživata. 
, me je zadnjič v Baby centru prav podil, pa sem šla ampak v pol minute pritekla nazaj
.
), najmlajše pa ne - bi bila raje zraven.
in
sta še premajhna (3 in 5), da bi ju puščala sama tam. In ja, bi bila sama, ker močno dvomim, da ima varuška ves čas na vseh štirih koncih oči. Ne, nisem ena tistih paničnih ali preveč skrbnih mamic, le mnenja sem, da je svet že tako preveč krut, da bi izzivala usodo.
. Moja otroka sta že brez tega kar dosti bolna.
... še meni bljak. Bacile itak pobereta iz nakupovalnih vozičkov in prijemanja vsake igrače na polici, ki jima je všeč
Tko da ne, nista zavita v vati ampak se mi zdi, da bi bila še bolj bolna kot sicer. Od letos sta bolna vsak na 5 - 6 tednov, tko da je to za nas že uspeh!