Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: Koliko časa se že trudite na zanositvi ? 22.4.2008 21:47:48
anna20
mi2 pa sva se trudila od oktobra 07 in sem do februarja vedno gledala na plodne dneve, na 2 dni pa ni in ni hotelo uspeti,potem sem se pa marca čist odklopla od vsega,mislim da sva ene 3x in je uspelo,tako da zdaj sem v 6 tednu v četrtek imam pa prvi pregled in upam da slišim srčka . vsem ostalim pa veliko uspeha in ne se preveč obremenjevat s tem in bo ratalo
RE: Koliko časa se že trudite na zanositvi ? 23.4.2008 9:20:15
~Biba~
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity
...ampak v tem času dozorevamo in spoznavamo same sebe. Torej vsak mesec razočaranja je mesec osebnostne rasti.
S tem pa se popolnoma strinjam. Dodala bi le, da v tem času dozorevanja; dozorevajo tudi moje kile
Mi2 sva v 10 krogu...kak krog polni optimizma, spet naslednji pesimizem na višku, včasih se več ne grem..popolnoma odklopit, pa ne vem....a ko pridejo tisti dnevi, ko naj bi ne prišla, sem z mojimi živčki, vedno v igri upanja; kaj pa če...
RE: Koliko časa se že trudite na zanositvi ? 23.4.2008 10:12:50
mirabela
hjoj, za prvega otroka smo se trudili celih 10 let, skozi smo vse dali ,4 OP, 1SS, 1IMN zdaj imamo doma 18 mesecnega fanta in veselo naprej, samo se vedno nic
RE: Koliko časa se že trudite na zanositvi ? 23.4.2008 14:02:20
tejčica30
Živjo! Midva sva v 14 krogu, prejšnji teden sem bila pri ginekologinji, ki me je potolažila in dala vzpodbude za naprej (kaj bi dala za enourni klepet z njo!!!, ampak pri nas so take čakalne vrste...). Naslednji mesec začnem s klomifenom, potem pa bomo vidli kako bo naprej. Nasvet moje G je bil tudi (malo za šalo malo za res), naj si z možem omisliva kakšen projekt, ki nima z otrokom nobene veze ali se z otrokom celo izključuje - da bom potem ziher zanosila, ker ne bom skozi z mislimi vpeta v plodne dneve, merjenje T, ubijalsko čakanje M... To z psiho je zgleda res paradoks.
Vsem čakajočim na želim čimprejšnji . Pa lep pozdrav in uživajte v cvetju - svet je kjub vsemu lep!
RE: Koliko časa se že trudite na zanositvi ? 24.4.2008 9:42:14
Barbk
1. v drugem krogu 2. pa zdaj delamo že v sedmem krogu. Upava, da nama je mesec maj namenjen-takrat je vzklila najina ljubezen, pa naj še bratec ali sestrica za Manco.
RE: Koliko časa se že trudite na zanositvi ? 24.4.2008 11:58:48
atina1
Midva pa se ze trudiva skoraj tri leta.
Ko sem se bila pri prejsnjem ginekologu mi je vedno govoril da sem cist zdrava (s tem da sem imela tri ss pri njemu) in da se se mati narava ni odlocila za pri meni. Potem pa sem sla k drugi G. (DR: Sabini Ozimic), ki mi je ugotovila ciste na jajcnikih, PCO in se za posladek povecano maternico . Prejsnji G. pa mi rece da sem cist zdrava. Bom napisala kdo KER ME MATRA IN SKRBI SE ZA DRUGE ( DR. Fenrich).
RE: Koliko časa se že trudite na zanositvi ? 24.4.2008 12:17:28
anci banci
IZVIRNO SPOROČILO: titi3
Jaz bi ga poslala nekam, če bi mi to reku po več kot 2 letih. Očitno je neki narobe, da ne pride do oploditve. Lahko nič posebnega, ampak....
To mi diši po: Čaki osu, da trava zrase! Ne razumet narobe, ne leti nate.
Pol pa bo začel kaj konkretnega in bo treba čaka vsakič po 6 mesecev, da se vidi, če deluje.
sej sem ga mal čudn pogledala k mi je to reku, ampak sem na koncu ugotovila da ima prav... ker sem ugotovila da seksam sedaj samo zato da bi zanosila in da ni več takih užitkov in da je samo nuja.... sej sem dala že kr nekaj preiskav skoz ampak mi je reku da ni samo zdravljenje tisto ki pomaga ampak tudi psiha... sej vem da ni letel to name:)