Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. samostojno sedi, puza, ...se sam postavlja na nogice....in to kar čez noč. No, naš lenušček ni več lenušček

prehlajeni
..........upam,da še Zala od zale007 ne dobi kaj,ko greste glih na morje zdaj
. Upam, da nisva midve vzrok vseštajerskega obolevanja ... mogoče pa je vseeno malo od vremena ... kot pravi ... suzanamai ...
.
, da se malo pomiriš.
Jaz sem čisto paf, ker Liza tega še dandanes ni zmožna.. Pa v vozičku je sedaj full rad, danes smo bili zunaj celo pop, smo sedeli v kafiču in ga ni bilo za čut..Kar pozabiš, da je zraven..Res je super dete..Zdej, ko še spi ponoči pa itak
Jaz pa mu govorim, da bi raje en večji šotor, ampak se ne da
se meni tudi lušta! Pa poletje je, pa se vsem bodočim mamicam vidijo trebušćki. Pijača ob petkih jaz bom itak samo s starši na morju konec junija/začetek julija in potem doooolgo doma. Ker moramo zidat in posledično nismo za na morje. Bom se pa zato jeseni selila v hišo, pa bo končno kaj več /no, dosti več/ prostora. V glavnem sem hotela rečt, da za petke velja! A tjaša pa pogreša eliana