Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
.No razen če nimaš potem namena še kam it

. Punce, naklepetajte se še zame!
boli, pa je treba zobe stisnit. Jaz sem Gašperja tako dolgo na tisti strani dojila, dokler mi niso že skoraj solze tekle, potem pa sem ga dala na drugo stran. Traja kakšne tri, štiri dni, potem pa je boljše
že imam izkušnje s pošto,da se rado kaj izgubi
opozorila, da korenje ni najboljše. Manja pa ga je pojedla kar nekaj žlic. Tako, da počasi napredujeva.
Jaz sem namreč šla v cerkev onadva pa sta se doma previjala in spravljala spat...
sej bo boljše. Jaz sem pa ugotovila, da prej ko sem jo silila z hrano ni hotela jest. Zdej ji pa recimo dam obrok na 5 ur in popije lepo 150ml. Seveda čez dan popije tudi veliko vode, ponoči pa kakor kdaj. Zdej ponoči popije že okrog 180ml. Tudi pri tebi se bo vse normaliziralo...
in da se boš še pogovarjala z nami in upam da se tudi midve enkrat dobive na sprehodu
in kavici!
. Je imela majico pridem avgusta. Pa sem se spomnila, ko sem bila še jaz noseča in sem imela tako majico pridem januarja. Pa me je vse prehitelo in smo dobili našo malo štručko že decembra. Takšni lepi spomini, da so mi kar solze stopile v oči. Joj sem postala neka cmera zadnje čase...