nana35
|
mala pikica,res ti gre vse narobe, računalnik boste že popravili,pa mrežno kartico tudi, upam pa da se vse dobro izteče za tvoja kolena. In prosim ja,sem z veseljem naredila malhno uslugo - glede sporočila mislim. Mala pikica,imaš pa zlato mamico,res.Če bi moja živela z nami ne vem če bi likala,bi pa sigurno kuhala,ker lika pač ne rada. Kar se tiče kakanja in GH,tudi Klemen je zmerjav v "dreku", resno,zmeraj se nekaj napenja in tišči,tako da sem danes zjutraj do 9h menjala že 3 pleničke. Je pa tudi tako,kot piše mala pikica,vseh barv imamo v plenicah, pravo mavrico,le da niso barve tako žive . ursalara,kako pa se reče tem granulam,da bom znala povedat v lekarni v Avstriji po avstijsko . Danes bom poskusila pridno sodelovati na RR,ker je slabo vreme in se bojim,koliko bo napisanega zvečer,če zdaj sproti ne delam kontrole... Klemen spančka pri babici spodaj,ker sem hodila na pošto po znamke in kuverte za vabila za krst,pa v trgovino,ker nimamo več nič v hladilniku. Triš,kakšen pa je naslov od tega programa v slovenščini?Mi ga napišeš prosim!