Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del 10.6.2008 10:13:57
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: mml
alfabeta čestitek za novo zvezdico , pa si tudi tu postala prava čveka (glede na to, da praviš, da si v resničnem življenju zelo zgovorna )
uff, sedaj pa že nev več kaj govorim oz.pišem. Se ne spomnim da bi to napisala
No, naša noč je bila pa danes katastrofa. Ko rečeno sem bila sama, ker je moral iti mož včeraj izjemoma na vožnjo. Ajda je šla spat kot vedno ob 20 uri. Pa se potem ob 1 zbudila, se najedla, zaspala nazaj. Ob 3 se je pa spet zbudila in začela peti na postelji , tako je pela do pol 5, seveda jo je mami nosila, da ni zbudila še tavelikega, vendar ji je uspelo. No, jok je bil sicer samo od 4 do pol 5. sva pa obe. Jaz sem potem morala ob 6:30 še sina zrihtat za vrtec, da ga je svak peljal in ob 7 mi je uspelo da sem se ulegla nazaj. No, potem sva pa do pol 10 spali
RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del 10.6.2008 10:58:19
Lunca1
mml ja Pina je že boljše, tako da bo šla verjetno jutri že v vrtec za te zadnje 3 dni, potem pa dooolge počitnice.
Nalin upam da dobiš kakšno pametno službo, če te prav zastopim je trenutno nimaš. No mene tudi še čaka potem iskanje službe. pa upam da bo kaj bolje plačana, kot je bila zadnja, ker bi nama zdaj vse prav prišlo. No vidiš jaz sem pa s VII stopnjo delala na delovnem mestu za V. A si kaj razmišljala, da bi delala kaj v zvezi s tvojo oblikovalsko žilico. ker imaš res talent.
RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del 10.6.2008 12:33:14
martinca
lusa, danes pa se bom mimo tebe peljala. greva z dragim gledat za obleko v Muro če imajo kaj pametnega. če ne bova po to šla ki jo imava nagledano v Muri v Europarku.
nalin, držim pesti, da se bo poštimalo glede službe in glede vrtca za Jonasa.
RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del 10.6.2008 12:37:05
sani1
majra- doma sem že... Sicer še bolj zaspana in slabotna ampak bo...
Imam obe babici, ki skrbita za Manjo tako da nimam nobenih skrbi...
Hvala, ker ste mislile name in držale pesti....
Grem zdej počivat in se zvečer kaj oglasim
Pusti, naj prihajajo stvari same- kot večer, kot noč, jutro in dan. Počakaj, da potrkajo pri tebi- kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik. Pusti, da stvari odtečejo- kot čas in voda! Za lepši dan!
RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del 10.6.2008 13:19:34
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: majra Sunny morning, če je dragi že v službi, se niste imeli čas niti pošteno pocarkljat. Kaj vam je lepega prinesel iz Mehike? Firbec babji
Crkljali se še nismo, tudi včeraj ne kaj prida, ker ga je časovna razlika zje . Danes sva imela že en oreng pogovor, ker ugotavljam določene stvari, ki mi glih niso všeč. Dobili sva pa tole: To je od Neje, so pa večje, za ene 2 leti Tele so tudi od Neje za 6 in 12 m Ta je pa od tavečega pijanca
IZVIRNO SPOROČILO: majra Pišuka, bi pasalo shujšat 15 kg, ampak jaz bi brez kakšnega napora in odrekanja Kakšna ideja?
Že stojim v vrsti, če bo kakšna pametna ideja.
Jonas res pravi dečko.
TRIŠ tebi bo tvoja Lana še dala enih tem za obdelat. Samo, da se ne bo prehitro ženila.
Alfabeta za . Dolenjke in belokranjke kar dobro smetimo.
IZVIRNO SPOROČILO: ursulina moram vam napisat, da je danes mali lenart pojedel 100 ml riževe kašice po žlički za večerjo, nakar je zadevo poplaknil še s flaško mleka pred spanjem
Pri nas ni šanse, da toliko pojemo. No, saj se nam vidi.
IZVIRNO SPOROČILO: ursulina zdaj pa si grem lase umit, sem grozna, lasje pa mi tako izpadajo, da bom zdaj zdaj plešasta
Meni že dva meseca odpadajo, pa je količina las še vedno na zavidljivem nivoju.
IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK Stolček bomo mi kupili Ikein Antilop, za 15 EUR dobiš v kompletu tudi mizico.
Mi bomo tudi vsaj enega nabavli, da ga bomo imeli pri moji mami, ker bo tam v varstvu. Doma bomo imeli pa trip-trap.
Nalin RR saj sama praviš, da druge rešitve niti nimaš, tako da si nič ne očitaj, ker se sploh še nič ni zgodilo in se mogoče tudi ne bo.
RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del 10.6.2008 13:28:53
vaney
triš, hvala za super družbo, drugič pa morava it bol zgodaj, da bova imeli senčko na terenu in potem sva na konju fanta pa sta itak bila ultra pridna, upam, da bosta taka še naprej
RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del 10.6.2008 13:30:53
Sunny Morning
mala pikica za tvoja kolena. Upam, da bo čimprej bolje in da res ne bo kaj hujšega. Mene kolena tudi ves čas bolijo, ampak je to od tega, ker imam kakšnih 10 kg preveč in je glede na mojo aktivnost to preveč. Se zjutraj komaj na sekret usedem.
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta No, potem sva pa do pol 10 spali
Saj sta katarstofalno noč čisto not prinesli.
IZVIRNO SPOROČILO: Lusa tako ,mi spet kričimo ,ma spi mi 2x po 20/30 minut in sem včasih že total izmozgana...ampak bo že bolje...naj bo zdarva in to mi pomeni VSE...
Jaz tudi tako pravim. Vse bom prenesla samo, da bo zdrava.
lusa jaz sem te spraševala, če je v A sigurno Aptamil AR 2, da ne bom šla zastonj.
sani samo, da je vse ok. Lepo počivaj, oglasi se kaj, ko boš pri volji.
RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del 10.6.2008 13:32:59
vaney
mala pikica, zdaj se mi pa že prav smiliš s temi koleni upam, da bolečina čimprej popusti in ugotovijo kaj ti je ter pomagajo
bravo za Gašperjevo kožo , Anžetova pa je zadnje 3 dni precej slabša Sem mislila, da bo ob tem slabšem vremenu boljše, pa je samo slabše Dobro, da imamo naslednji teden pregled in dobimo kakšno napotnico za naprej. Ga pa še vedno kopam samo v kopeli od olivnega olja in mazem s hladilnim mazilom, pa je spet slabše
RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del 10.6.2008 14:10:59
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1 no midva sva nazaj s pregleda kolkov in je zdaj že vse tako kot mora bit Luka je bil zelo pogumen in od vseh otrok edino on ni jokal.
RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del 10.6.2008 14:20:58
TRIŠ
Evo pa je kosilce kuhano.Vaney mi je uspelo.Bilo je prav fletno.Tisto s čokolado pa grem tudi jaz kupit v prvi priliki in dragega malo presenetim .Ja fanta sta pa res uživala .
RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del 10.6.2008 14:21:17
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1 no midva sva nazaj s pregleda kolkov in je zdaj že vse tako kot mora bit Luka je bil zelo pogumen in od vseh otrok edino on ni jokal.
RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del 10.6.2008 14:46:14
nana35
mala pikica,jaz trenutno hujšam brez telovadbe ,edino gibanje ki ga privoščim svojemu telesu so sprehodi s Klemnom.Tako,da če hujšaš,gre brez tega tudi,če ne moreš delati nič druga,gibanje bo že prišlo,ko boš zmogla.In seveda mislim na vas.Takih stvari nikoli ne pozabim.Me pa veseli,da je Gašper brez pikic in da upanje še imaš,hvala bogu kaj pa hočeš druga.
Lunca,tudi mene je doletelo že delo,ki je pod mojo stopnjo izobraženosti,pa kaj čemo,kar se mora se mora,Zato sem raje naredila frizerstvo zraven kot prekvalifikacijo in zdaj še mojstrski izpiti in bo bolje,pa še veseli me že celo življenje.Super za Lukove kolke!
Nalin,kaj pa izpit za avto?Kdaj ga boš nadaljevala?Tudi jaz držim pesti zate glede vsega,pa seveda tudi zaradi službe.
sani,super da si že doma,upam,da je vse v najlepšem redu,me veseli,da si se vrnila.
Mi bomo pa kupili verjetno še en stolček v Ikei,takega čisto enostavnega za k babici spodaj za 10 evrov,za k mizi.
RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del 10.6.2008 15:40:17
Lunca1
Martinca jaz ga sploh nisem široko povijala, ker mi je P v porodnišnici rekel, da ni treba, nakar sem čez 2 meseca slučajno gledala izvide in ugotovila da ima en kolk 2a , no na srečo ni bilo nič narobe. Še en pregled pa smo imeli zato, ker takrat še ni bilo jeder, ki pa zdaj so (ali nekaj takega).
RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del 10.6.2008 15:40:36
majra
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning
Danes sva imela že en oreng pogovor, ker ugotavljam določene stvari, ki mi glih niso všeč. Dobili sva pa tole: To je od Neje, so pa večje, za ene 2 leti Tele so tudi od Neje za 6 in 12 m Ta je pa od tavečega pijanca
za pogovor, upam da bo pomagalo.
Majčke so pa super
IZVIRNO SPOROČILO: ursulina moram vam napisat, da je danes mali lenart pojedel 100 ml riževe kašice po žlički za večerjo, nakar je zadevo poplaknil še s flaško mleka pred spanjem
Pri nas ni šanse, da toliko pojemo. No, saj se nam vidi.
O, mi pa! V enem tednu Se moram šalit na ta račun, ker glede na količino hrane, ki jo mi pojemo, bi se lahko samo jokala, sploh spet zadnje dni
IZVIRNO SPOROČILO: ursulina zdaj pa si grem lase umit, sem grozna, lasje pa mi tako izpadajo, da bom zdaj zdaj plešasta
Meni že dva meseca odpadajo, pa je količina las še vedno na zavidljivem nivoju.
Enako
IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK Stolček bomo mi kupili Ikein Antilop, za 15 EUR dobiš v kompletu tudi mizico.
Mi bomo tudi vsaj enega nabavli, da ga bomo imeli pri moji mami, ker bo tam v varstvu. Doma bomo imeli pa trip-trap.
Tudi mi moramo v Ikeo po stolček za k stari mami oz. kar za obe, glede na ceno. Za doma pa še razmišljam
Nalin RR saj sama praviš, da druge rešitve niti nimaš, tako da si nič ne očitaj, ker se sploh še nič ni zgodilo in se mogoče tudi ne bo.