klepetka
|
jutro LUSA, VSE NAJ NAJ, NAJ SE TI IZPOLNI VSE, KAR SI SAMA NAJBOLJ ŽELIŠ MONIA, ALJAŽ IN LANA , TUDI VAM VSE LEPO ZA 5. OZ. 4MESECE Evo , naša noč je bila po pričakovanjih .OB polnoči se je Lana zbudila in nekaj tečkala pol pa v neutolažljiv jok.POl sem ji pa kar antiflat dala, pa se je umirila.Ne vem, ali jo je črvičila banana al pa je bilo od cepljenja.Skratka , ppol uri se je zadeva umirila in se potem do jutra še enkart zbudila vendar ne s takim jokom. Limma , pa pri vas?Je Neža tokrat spala?Al ga punci družno biksata? nana, pa ti boš do konc živlljenja šolarka ,ko imaš še take cilje.V računalniški ti ne bo treba dots delat, ker zadeve že maksimalno obvladaš lunca, ja glih zdaj razmišljam , da bomo res rabili kar nov rač. ker ta škatla trenutno spet nekaj šteka. Trim se pa kupi vsepovsod(spar ,Mercator,...) martinca , kolk boš pravljična nevesta.Zelo lepi čevlji. ljubljana , tuid meni stran ne dela mala pikica, super da ti je totra uspela.Pa nam ne bi slikice privoščila, da se mal slinimo ob njej? vaney, jaz bi ziher šla kar takoj k pediatru.Kaj bi pa lahk oto blo, pa ne vem. triš, ooo bogi Muri.Verjamme , da vam je hudo, sploh ker je dočakal tak konec. joj,kolk bo meni ta kišta živcev požrla. Spet mi zdajle nekaj nagaja in sem že
< Sporočilo je popravil klepetka -- 12.6.2008 8:14:39 >