Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: Sončki januarčic 2008 2. del 30.4.2008 8:28:15
klepetka
triš,tudi pri nasje tak lep sonček
katee,sprememba plana.Domen se je zbudil brez vročine , kot običajno s sršeni vr riti .Tako da kofetek izvedljiv.Ampak ker bi Domna itak pustila Doma ,me zanima ,če b ibil omožno da se dobimo v Supernovi,ker če se mu slučajno kaj skuha ,da odletim domov ;da bom mal obližje Ribnici.SAj če pa ne moreš ,pa nič hudega ;bomo pa drugič. Daj javi kako in kaj in kdaj
RE: Sončki januarčic 2008 2. del 30.4.2008 9:04:52
sani1
Dober dan!
Klepetka- pri nas dežuje oz. trenutno ne. Je pa kar potrebno imeti dežnik zraven... Tvoja Lana je bila prava baba za krst. Kje si kupila obleko?
Avrora- jaz ti lahko iz lastnih izkušen povem, da je jogi dormeo zame zakon...
Smo pa bili pri pediatrinji in naše mere pri 4.mesecih so: 6100g in 62cm. Nismo pa bili cepljeni, ker je Manja prehlajena in bo drug teden. Nas je kregala kdo jo je okužil. In se lahko zahvali babici za bacile in zamašen nos...
Pusti, naj prihajajo stvari same- kot večer, kot noč, jutro in dan. Počakaj, da potrkajo pri tebi- kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik. Pusti, da stvari odtečejo- kot čas in voda! Za lepši dan!
RE: Sončki januarčic 2008 2. del 30.4.2008 9:04:53
lutiropan
To mami... Hvala TRIŠ ,(ja imamo tri fante in eno punčko) Še v avatar se poglobim, samo verjetno potem popoldne ali pa zvečer, ker se bo sedaj Kaja zbudila, pa bomo verjetno skupaj s fantini lovili sončka, upam da nam rata, da ne bo dež , mal se kaže sonček...
RE: Sončki januarčic 2008 2. del 30.4.2008 9:06:06
Sunny Morning
Mi smo pa danes spali od 21.30 pa do 7.30. Je pa Neja že par dni ful čudna. Zdaj bi samo čaj pila, poje samo 650ml (do zdaj med 850-1000ml), rokice si pa rine do zapestja v usta. Ne menda, da jo res že zobki dajejo. Zdaj pa že počiva (beri drema) na kavču.
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning Saj bi jaz tudi šla, pa če ne potegne. Bo Graz kar dobra nadomestna lokacija, bo pa ves vesel, samo da ne bo rabil zraven, še kartico nam bo dal. Ko omenim Graz, se mu kar zmegli pred očmi. Se mi zdi, da bi vse drugo raje počel, samo v Ikeo se mu ne gre. Jaz pa komaj čakam, da jo pri nas postavijo, baje 2010.
Ja Sanny v tem sva si pa enaki.Meni je tako lepo hodit po trgovinah.Samo ena razlika je da jaz bolj gledam kot kupujem
Jaz bolj govorim kako bi šla po trgovinah. Trgovine s cunjami so mi čisto mimo, razen zdaj za Nejkico. Ikea mi je pa zakon, bi lahko vsakič ful zapravla samo na drobnarijah. Moj je sigurno ves vesel, da je v Grazu in nam ne uspe velikokrat gor it.
RE: Sončki januarčic 2008 2. del 30.4.2008 9:10:35
klepetka
sani, obleka je drugače iz baby centra ,posodila mij o je svakinja.No vi imate spet dež ,mi pa sonceee. Manja pa prav pridno lovi Lano po teži ,glede na to da je bila ob rojstvu več kot še enkrat lažja od Lane. Manja.
lutriopan, za osvojene veščine slikarije na RR.Tvoji sončki so pa pravi sončki
aurora ,mi imamo tud vsi dormeo ,pa smo vsi zadovoljni z njim
RE: Sončki januarčic 2008 2. del 30.4.2008 9:13:56
sani1
Pa kaj sem pozabila
ŽAN LUKA- vse najboljše za 4. mesec. Manja ti pošilja lubčka!
MARUŠA- tudi tebi vse najboljše za 4. mesec!
MATIC- tebi vse lepo za 3 mesece. Uživaj v toplicah!
ŠPELA- vse lepo za 3 mesece!
Pusti, naj prihajajo stvari same- kot večer, kot noč, jutro in dan. Počakaj, da potrkajo pri tebi- kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik. Pusti, da stvari odtečejo- kot čas in voda! Za lepši dan!
RE: Sončki januarčic 2008 2. del 30.4.2008 9:20:07
sani1
klepetka- se bo tudi tu vreme popravilo... Ja Manja je že prava baba. Se mi zdi, da čisto nič ne zaostaja. Tistih par gramov. Še prehitro jih bo dobila sploh če bo po mami. Je pa res, da je bila tvoja Lana za dve moji. Si kar ne predstavljam, da bi imela tako pupo kot ti. Ti si pa ne,da bi mela takšno malo, a ne? Kako je to zanimivo...
sunny- ti kar smeti tukaj če se ti le da... Se vidi, da je tvoja Neja pridna, da lahko smetiš... Bom še jaz malo...