Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
!

in srček tako da ne obupat prekmalu, baje da največkrat gre v takih primerih za kasnejšo zanositev, je pa odvisno od posameznih G kako nam to predstavijo (meni je takrat moja vlila upanje, vem pa da nekatre punce so pa čisto brezveze prestrašili). Pa meni je še rekla, da če se pojavi kakršnakoli krvavitev, izcedek rjave ali roza barve da moram TAKOJ na urgenco in nič čakat, tako da verjetno bolje malo zapaničarit kakor čakat tole našo zdravstvo, da so oni pri volji in času za pregled...
Ni mi dala ne vem koliko upanja. Jaz sem se že sprijaznila z usodo. Čudno mi je samo to, da imam vse nosečniške znake, maternica je pa prazna
Močno upam, da se moja kepica nekje skriva, ampak žal me to upanje ne drži pokonci, ker imam za sabo že eno slabo izkušnjo in sem pri teh stvareh vedno manj optimistična. Jutri me lahko reši samo še bhcg, čeprav dvomim
zelo mi je žal za tvojo situacijo. Kar stisnilo me je pri srcu
Zdaj čakam na 1GP ki bo 6.6. (šele).
zna bit zelo zanimivo to obdobje do januarja :D