|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
1.5.2008 19:38:08   
Kinokija
Oj!

Pri nas nič novega, razen, da sem včeri mogla uporabit vse trike, zakaj an kresovanju ne pijem cvička. No sj, pol deci sem ga, več pa ne.

Kepica, ti je že kaj slabo?

Jaz imam tud tak trebuh, pa ne vem, od kje, ker se pazim pri hrani. user posted image

AQ, vauuuuu, kr Gana. Si šla tja zaradi moža oz. kaj človeka žene tako daleč? Upam, da nisem vsiljiva, ampak men je to takoooo eksotično in strašno zanimivo. V dobrem smislu.

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: Januarčice 2009
1.5.2008 20:37:18   
kepica
Joj, jaz ima tudi težave s prekrivanjem, ker nočem piti alkohola. Pa kot zanalašč smo včeraj v službi nekaj praznovali in so vsi pili, razen mene, pa sem se izgovorila, da moram bit trezna, ker sem morala obračunati plačeuser posted image Gremo pa naslednji teden nekam službeno pa se že vsi pogovarjajo, kako ga bodo pili, takrat pa ne vem, kako mi bo uspelouser posted image Bom verjetno morala povedat ali pa se bom izmislila, da sem na antibiotikihuser posted image Drugače pa itak ne bom mogla dolgo skrivati. Dve sodelavki sta me že razkrinkali. Ena je rekla, da še nisem imela takih prsi, druga pa po trebuhu. Sem se zgleda spozabila in mal sprostila, pa je bil preveč očiten.
Slabo mi pa za enkrat še ni, mogoče na trenutke, ampak ni sile. Ja, pa križ me boliuser posted image Tole nosečnost sem res pokasirala skoraj vse znake, pa se je komaj začela. Upam, da mi bo vsaj slabost prihranjena.
Punce, dajte poslikat svoje trebuhe. Jaz 100% vodim v obseguuser posted image user posted image Zdajle se raje ne bi slikala, ker je ekstremen, se bom raje jutri na prazen želodec, bo malenkost manjšiuser posted image ampak še zmeraj velik za 5 tednovuser posted image user posted image Ampak meni je všeč. Že gledam nosečniške majčkeuser posted image ker mi kmalu ne bo nič več prav.
hehe pa še ena štorija. V soboto, ko še nisem vedela, da sem noseča, sva šli s kolegico v pomladanski šoping. nabavila sem si za 200€ oprijetih majčk in hlačuser posted image user posted image No, zdej bom šla pa lahko čez en mesec spet po široke majčke in hlačeuser posted image

< Sporočilo je popravil kepica -- 1.5.2008 20:38:36 >

(odgovor članu Kinokija)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: Januarčice 2009
1.5.2008 22:46:23   
ac
Dober večer, jaz bi se tudi 'pofočkala' pri vas user posted image . Danes smo prišli z enotedenskega dopusta, kjer user posted image ni bilo in je danes test pokazal user posted image . Je ratalo kar s taprve, po mojih izračunih je PDP 5.1. Doma imamo pa tudi mi že 2,5 letno princesko. Zaenkrat se mi nosečnost dosti ne pozna, sem pa že par dni po user posted image dva dni bruhala in se potem do dopusta slabo počutila, ampak to je bila verjetno kakšna virozica, ker me, vsaj glede na izkušnje, nosečniške slabosti šele čakajo. Utrujena sem pa glede na živahnost svoje punce itak vedno.

Povedala sem zaenkrat samo user posted image in pa na RR, ostalim pa verjetno tudi ne bom mogla dolgo prikrivat... Je bil pa user posted image kar malo presenečen, da je že ratalo in to kar malo negativno user posted image . Sem ga namreč za še enega user posted image morala malo pregovarjat in sva oba mislila, da zna zadeva malo trajat... Tako, da tudi jaz še nisem čisto dojela, da sem res user posted image . Seveda sem pa vesela user posted image .

Me veseli, da bomo skupaj čakale naše user posted image !

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: Januarčice 2009
2.5.2008 9:29:08   
African queen
Dobro jutro user posted image !!

Čestitke za user posted image  ac in dobrodošla med nami!!!user posted image user posted image user posted image

Kako se kaj počutite danes?

Mene je včeraj cel dan bolela glava za ponoret,sem mogla spit par lekadolov,ker je bilo nevzdržljivo..drugače pa mi je le malenkost slabo zjutraj..in full mi gre kislo za jest..upam,da se bom v tej nosečnosti zelo malo zredila..

kepica,ti imaš težave z drisko jaz pa z zaprtostjo...se že bojim hemoroidov user posted image ,ki so mi nagajali že v prvih dveh nosečnostih in še bolj po porodu..joj.user posted image

A ve mogoče katera od vas, kako se po angleško reče nuhalna svetlina??

Uživajte!


(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: Januarčice 2009
2.5.2008 9:33:04   
African queen
IZVIRNO SPOROČILO: Kinokija

Oj!

Pri nas nič novega, razen, da sem včeri mogla uporabit vse trike, zakaj an kresovanju ne pijem cvička. No sj, pol deci sem ga, več pa ne.

Kepica, ti je že kaj slabo?

Jaz imam tud tak trebuh, pa ne vem, od kje, ker se pazim pri hrani. user posted image

AQ, vauuuuu, kr Gana. Si šla tja zaradi moža oz. kaj človeka žene tako daleč? Upam, da nisem vsiljiva, ampak men je to takoooo eksotično in strašno zanimivo. V dobrem smislu.



Ja,mož je domačin,zato smo prišli sem dol..prej smo pa dolgo skupaj živeli v Sloveniji..

(odgovor članu Kinokija)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: Januarčice 2009
2.5.2008 12:40:14   
ac
AQ - mislim, da se nuhalna svetlina oziroma njeno merjenje po ang. reče nuchal translucency measurement.

Jaz se za1x počutim čisto normalno, edino včasih me malo pošpika po jajčnikih, da me spomni na user posted image . Preživite lep dan!

(odgovor članu African queen)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: Januarčice 2009
2.5.2008 12:49:19   
Hator
Čao punce,
da se še jaz malo oglasim. Tudi jaz namreč opazujem svoj trebušček, pa se mi ne zdi nič kaj drugačen user posted image (no, pa saj smo šele v začetku 5. tedna). So mi pa zrasla prsa, se mi zdi, da so spet take polne, bolj lepo stojijo, so mi prav všeč user posted image Me pa večino časa bolijo, sploh zjutraj se mi zdi.
Drugače pa od znakov imam še bolečine v spodnjem delu trebuha, in to kar precej. Moram pa rečt, da da včeraj kake 2 uri nisem čutila ne bolečin v prsih, ne v trebuhu, pa sem bila že skor mal v skrbeh, da kaj je pa zdaj to. Pred 5 min., ko sem brala vaše, sem hotela reč, da slabo mi pa še ni ni. Pa se mni zdejle zdi, da zdej mi pa je malo user posted image user posted image Kaj pa vem...
Drugače pa sem utrujena, čeprav se mi zdi, da sem ta teden boljše. V 3. tednu sem bila bolj, sem izgubila odpornost (kar naenkrat ratala prehlajena in albo počutje), v 4. tednu tudi še utrujena, zdej mogoče malo boljše (mogoče tudi zato, ker sem doma, ne vs lužbi).
Povedala nisem še nobenemu, razen mojemu user posted image in vam, čakam tam nekje do 12. tedna. Predvsem pa zdaj čakam 8. teden in 1. pregled konec maja. Upam, da tole pripeljemo zdravo do konca, sva se kar nekaj časa trudila, tako da je veselje še toliko večje. SEm si pa še enkart izračunala PDP in mi pride 3.1. (btw, a me lahko doda katera na seznam?)
Mi je pa super tale forumček, ker lahko dnevno spremljamo tudi nake vseh nas in si delimo skupne izkušnje. Lepo, res.

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: Januarčice 2009
2.5.2008 21:19:01   
rosancy
Ojla punce! Tud jaz se pridružujem januarčicam 2009. Sem v 5. tednu, PDP imam 4.1. Zaenkrat se počutim vredu, razen špikanja v jajčnikih in boleče prsi.user posted image

Čestitke vsem user posted image !

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: Januarčice 2009
3.5.2008 9:18:22   
African queen
Ojla!!

Kako ste?Jaz sem kar v redu,včeraj me ni nič bolela glava,slabo mi tudi ni bilo...le zvečer me je neki špikalo v jajčnikih.In utrujena sem full.No,bomo videli kako bo danes.Moj trebušček je tudi mal bolj okrogel,dvomim,da je od hrane,ker bolj malo jem user posted image

Welcome rosancy in čestitke tudi tebi!!!user posted image user posted image user posted image

hator,na seznam nas bo dodala sasa78,ko se vrne v ponedeljek...ona ima to čez.kdaj si pa ti imela prvi dan zadnje menstruacije?


(odgovor članu rosancy)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: Januarčice 2009
3.5.2008 10:11:12   
Anonimen
user posted image

 JANUAR  2009

      
 PDP             Ime          (št. user posted image , št. user posted image )    starost     pregledi                    spol










01.01.09    jerči         (2 user posted image , 1user posted image )                  29       1 pregled 19.05.08
 
03.01.09    hator      (? user posted image , ? user posted image )                     29       1. pregled 21.05.08
 
04.01.09    rosancy   (? user posted image , ? user posted image )                               1. pregled
 
05.01.09    AC            (? user posted image , ? user posted image )                              1. pregled
 
06.01.09    kepica      (3 user posted image , 1user posted image ,1user posted image )     27       1 pregled  14.05.08
 
06.01.09    konokija   (2 user posted image , 1user posted image )                             1. pregled
 
08.01.09    sasa78     (3 user posted image , 2user posted image )                  29       1 pregled 2.6.08
 
08.01.09    african queen  (3 user posted image , 2 user posted image )            32       1. pregled
 
 
 
Dobrodošli na seznamu !!!!
 
user posted image




(odgovor članu African queen)
  Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: Januarčice 2009
3.5.2008 10:16:44   
Hator
Prvi dan zadnje M sem imela 1.4., mam pa bolj kratke cikluse, v povprelju nekje 25 dni.

Glede seznama, vidim, da so pri meni ??? - to je moja 1 user posted image in to bo moj 1. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: Januarčice 2009
3.5.2008 10:42:00   
Anonimen
user posted image

 JANUAR  2009

      
 PDP             Ime          (št. user posted image , št. user posted image )    starost     pregledi                    spol












01.01.09    jerči         (2 user posted image , 1user posted image )                    29        1 pregled 19.05.08
 
03.01.09    hator      (1 user posted image ,0  user posted image )                    29        1. pregled 21.05.08
 
04.01.09    rosancy   (? user posted image , ? user posted image )                                1. pregled
 
05.01.09    AC            (? user posted image , ? user posted image )                               1. pregled
 
06.01.09    kepica      (3 user posted image , 1user posted image ,1user posted image )       27        1 pregled  14.05.08
 
06.01.09    konokija   (2 user posted image , 1user posted image )                                1. pregled
 
08.01.09    sasa78     (3 user posted image , 2user posted image )                    29        1 pregled 2.6.08
 
08.01.09    african queen  (3 user posted image , 2 user posted image )            32        1. pregled
 
 
 
Dobrodošli na seznamu !!!!
 
user posted image

(odgovor članu Hator)
  Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: Januarčice 2009
3.5.2008 10:49:24   
Anonimen
Dobro jutro punce, še jaz se vam pridružim.  Moj prvi dan zadnje menstruacije je bil 2.4.  Torej imam rok okvirno 9.1.? Lepo vas pozdravljam.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: Januarčice 2009
3.5.2008 20:20:23   
Hator
Nia, pozdravljena med nami. Torej tudi ti v 5. tednu user posted image user posted image user posted image Bomo skupaj skozi tolo našo user posted image še kakšno rekli.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: Januarčice 2009
3.5.2008 20:25:38   
African queen
Hator,jaz sem imela zadnjo menstruacijo tudi 1.4..ma kako se zdej računa rok poroda??Jaz znam sam tisto metodo 1 + 7 dni + 9 mesecev..torej mi pride 8.1.09 user posted image

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: Januarčice 2009
3.5.2008 22:04:30   
ac
Dober večer!

Jaz sem si rok poroda zračunala kar s pomočjo RRja (tista formulca, ki ti glede na datum menstruacije pove dneve ovulacije in PDP).

Pa še za seznamček: moja 2. user posted image , doma ena user posted image . Starost... user posted image ..... 35. Na pregled se pa še nisem naročila.

Danes smo bili pa na izletu po Beli krajini in mi je bilo na vožnji čez Gorjance grooozno slabo, pa še zaspana sem bila ful cel dan. No, ampak noben ni posumil, da bi bilo kaj 'narobe' user posted image .

Dobro spite!

(odgovor članu African queen)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: Januarčice 2009
4.5.2008 8:03:33   
Anonimen
Dobro jutro punce. Ali še katera ne more spati? user posted image   Komaj čakam, da že pride ponedeljek in se slišiva z mojo G in dogovoriva za točen datum pregleda...

(odgovor članu ac)
  Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: Januarčice 2009
4.5.2008 9:07:22   
metkica23
živjo punce!!!
sem nova na tem forumu in mislim,da se pridružujem januarčicam,PDP,ki sem si ga sama izračunala,naj bi bil 1.1.2009
sem čist user posted image user posted image user posted image user posted image  ......ker smo se pa kar nekaj časa matrali...v glavnem lepo vas vse pozdravljam, in vam pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: Januarčice 2009
4.5.2008 9:44:46   
Hator
AQ - jaz sem si PDP izračunala s pomočjo koledarja ovulacije na RR, kjer ti napiše tudi PDP. Pride pa ven različen datum glede na različne dolžine ciklusa.

Metkica23, pozdravljena med nami in čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu metkica23)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: Januarčice 2009
4.5.2008 9:54:21   
African queen
Dobro jutro

Dobrodošle nia in metkica23 user posted image user posted image user posted image čestitke obemauser posted image user posted image
 
hator, zdej sem si šla tudi jaz izračunat tukaj na RR-ju in mi pokaže rok poroda 6.1.09..

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: Januarčice 2009
4.5.2008 10:20:44   
Anonimen


user posted image

 JANUAR  2009

      
 PDP             Ime          (št. user posted image , št. user posted image )    starost     pregledi                    spol














01.01.09    jerči                 (2 user posted image , 1user posted image )                    29         1 pregled 19.05.08
 
01.01.09    metkica23       (1user posted image ,0 user posted image )                       ?            1.pregled
 
03.01.09    hator               (1 user posted image ,0  user posted image )                   29         1. pregled 21.05.08
 
04.01.09    rosancy           (? user posted image , ? user posted image )                      ?          1. pregled
 
05.01.09    ac                 (2 user posted image , 1 user posted image )                      35            1. pregled
 
06.01.09    kepica              (3 user posted image , 1user posted image ,1user posted image )        27           1 pregled  14.05.08
 
06.01.09    konokija           (2 user posted image , 1user posted image )                       ?           1. pregled
 
08.01.09    sasa78            (3 user posted image , 2user posted image )                     29            1 pregled 2.6.08
 
08.01.09    african queen  (3 user posted image , 2 user posted image )                    32             1. pregled
 
09.01.09    nia                    (?user posted image ,?user posted image )                         ?              1.pregled
 
 
Dobrodošli na seznamu !!!!
 
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: Januarčice 2009
4.5.2008 10:37:19   
African queen




user posted image

 JANUAR  2009

      
 PDP             Ime          (št. user posted image , št. user posted image )    starost     pregledi                    spol
















user posted image  01.01.09    
jerči                 (2 user posted image , 1user posted image )              29         1 pregled 19.05.08
metkica23       (1user posted image ,0 user posted image )                 ?          1.pregled
 
user posted image  03.01.09   
hator               (1 user posted image ,0  user posted image )              29        1. pregled 21.05.08
 
user posted image  04.01.09   
 rosancy           (? user posted image , ? user posted image )                ?        1. pregled
 
user posted image  05.01.09    
ac                  (2 user posted image , 1 user posted image )                 35         1. pregled
 
user posted image  06.01.09    
kepica              (3 user posted image , 1user posted image ,1user posted image )     27        1 pregled  14.05.08
kinokija           (2 user posted image , 1user posted image )                    ?          1. pregled
 
user posted image  08.01.09   
sasa78            (3 user posted image , 2user posted image )                 29            1 pregled 2.6.08
african queen  (3 user posted image , 2 user posted image )                32             1. pregled
 
user posted image  09.01.09    
nia                    (?user posted image ,?user posted image )                    ?              1.pregled
 
 
 
 
Dobrodošli na seznamu !!!!
 
user posted image


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: Januarčice 2009
4.5.2008 11:08:38   
kepica
Hojla punce!
Uf, koliko se vas je nabralouser posted image Čestitkeuser posted image user posted image
In kako se kaj počutite? Jaz sem super. Drisko sem končno pregnala in zdej sem kot prenovljena, očiščena dobesednouser posted image user posted image slabo mi za enkrat še ni, samo trebušček me spominja na to, da se nekaj dogaja. Z možem sva povedala samo moji in njegovi družini, ostali pa so kar sami ugotovili včeraj, ko smo praznovali sinov rojstni dan. Pogled na moj trebušček pove dovolj, zato nama ni bilo potrebno posebaj razglašat naokrog, čeprav nisva hotela, da se tako hitro razve. Malemu pa še nisva povedala, zaradi lanskega ss, ker se je lani tako veselil in sva mu potem zelo težko razložila, da dojenčka ne bo. Zato pa bova počakala raje do prvega UZ. So bili pa vsi zelo veseliuser posted image sploh zato, ker so vedeli za ss in za vse mesece truda.
Z možem sva presrečna in komaj čakava na UZ.


Lepo nedeljo vam želimuser posted image


(odgovor članu African queen)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: Januarčice 2009
4.5.2008 11:26:37   
rosancy
Ojla....da še jaz zapolnim seznam z vsemi podatkiuser posted image
stara sem 22 let to je moja prvauser posted image  datum pregleda bom izvedela ju3 ko pokličem mojega G.

Vsem novim na seznamu iskrene čestitke.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: Januarčice 2009
4.5.2008 14:41:49   
Anonimen
Kepica super. user posted image Midva sva se odločila, da še ne poveva, vsaj do prvega pregleda bova počakala. Jutri izvem točen  datum, upam da bo čimprej. Meni ni nič slabo, le herpes se mi je naredil, non stop hodim lulat in moje prsi so velike. Sicer sem pa zelo vesela. Čestitke še vsem novim user posted image .
Še moji podatki za seznam, tj. moja 1.user posted image , 0user posted image , stara sem pa 25. 

(odgovor članu rosancy)
  Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?