|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
20.4.2009 21:40:10   
BAMBINA_
user posted image user posted image user posted image Kak so vsi cartkaniiii! Juniorka predvsem tebe in Nela mi je žal, ker se nam ni izšlo. Seveda tudi drugih, ampak me se bomo itaq še kaj v kratkem dobile, zdaj ko se nam obetajo toplejši dnevi, ane? Cappy pa ti si tudi še vedno takšna suhica. Petrezg in njenjega Anžetka ni nikjer na slikcah. Ostali ste pa še vedno tako fejst in že čisto pravi veliki otroci.

No, mi smo končno dočakali tudi čisto prave stavke (npr. Sam zobe umijem. Itd.) Ima pa trenutno probleme s ti/jaz. Njemu itaq vedno rečemo npr. Boš ti pogledal. in zdaj, ko ga vprašaš npr. Kdo bo žemljo?, reče: Ti. S tem misli seveda sebe. In, ko meni reče, naj kaj naredim, reče npr. jaz pobrišeš user posted image
Zdajle sem ravno izpolnjevala obrazec za otroški dodatek - pazite, da ne pozabite! Pa vlogo za vrtec user posted image me že zdaj stiska, ko pomislim, da bo šel jeseni v vrtec..
Lex, kako pa Alini perete in sušite lase? Jao, naš mali S O V R A Ž I pranje las user posted image

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
20.4.2009 21:44:47   
tejč
O, kompanija na kupu!user posted image

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
20.4.2009 21:45:21   
BAMBINA_
A grem ene kokice spečt?

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
20.4.2009 21:47:03   
tejč
Jaz se vzdržim, Bambina, hujšam, hehehehehehehehehehehohohohohohohohahahahahahahahahahahahahahahahaha-kva je že to?user posted image user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
20.4.2009 21:48:18   
tejč
Gre kera v Umag od 27.4. do 2.5., da se dobimo na kavi?

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
20.4.2009 21:51:57   
Majchi
Bambina, vrtec je pa (vsaj za nas) nekaj najboljšega, kar se nam je lahko zgodilo. Tud mene je mal stiskal na začetku, ampak otroci se imajo tok lušno! Ogromno se naučijo in ful napredujejo. Lana gre ful rada, naučila se je sama jest, veliko pojejo, rišejo, telovadijo, se igrajo. Sami plusi, vredno vsakega €.

Petrezg ni na slikah, mi je zgleda že prej ušla...

Umivanje las: vedno jok... Zdaj se je že naučila, da mora glavico nazaj držat in v strop gledat, da ji po obrazu ne teče, ampak vseeno jamra in jokca. je pa že precej boljše.

Vloga za otroški dodatek? A ni tko, da ti pošljejo opozorilo, preden ti poteče? Vem, da je to pri nas enkrat avgusta. 

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
20.4.2009 22:01:41   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

Vloga za otroški dodatek? A ni tko, da ti pošljejo opozorilo, preden ti poteče? Vem, da je to pri nas enkrat avgusta. 

Ja, imaš prav. Pošljejo opozorilo v tistem mesecu, ko moraš podaljšati. Večina majčic smo prvi otroški dodatek dobile za maj, razen tistih, ki so pozabile pravočasno oddati vlogo user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
20.4.2009 22:03:57   
Majchi
...in to bi bla jazuser posted image .

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
20.4.2009 22:06:02   
s u g a r
Hej

Majchi imaš prav Valll je prava mala trmica - nekako je začel prejšnji teden, je le Emma veliko intenzivnejše pri meni kot on (zjutraj, ko se zbudi je redko on prvi pri meni, ker dojim Emmo in potem popoldan, ko pride je v času do spanja, Emma ponovno vsaj dvakrat pri meni, ko jo hranim) danes jo je namesto pobožal, ko je jedla, pok pok po glavi (Emmi sicer ni jokala, ker ni bilo grobo, a je bilo vseeno too much). Veliko stvari pa je tudi iz dneva v dan "moje" in grd pogled. Ampak to moram vzeti v zakup smo se le odločili še za enega zakladka, mogoče malce "kaj pa vem" vmalce neprimernem trenutku, glede na starost - ravno zdaj rabi veliko veliko, pa saj to veste same kolko želijo od vas.

Drugače se strinjam glede pogleda, da se lahko dobimo kod drugje na kavi in igralih.

Ste kdaj razmišljale, da bi naši majčki skupaj praznovali t.i. rojstni dan majčkov? Jaz sem že nekajkrat pomislila na to, a nisem nikoli omenila (kaj pa vem za kaj). To bi bil npr. en dan v letu pa ni nujno, da ravno maj (lahko bi bilo v avgustu ali septembru, obletnica začetka čvekanja majčic 07). Dan, ko bi vsak otroček (majček) dobil darilce, se lepo imel in užival, me pa bi za omenjena darilca prej zbrale skupaj dinarčke (npr. 20Eur) in se pač kupi ena igrača za vsakega (kdo kaj dobi pa določi žreb številk ali slikic živali, ki jih izžrebajo malčki). Kako se vam zdi?

No to je predlog. user posted image

A je še katera slikala - če ima katera še "našga trmota" ovekovečenega se priporočam za slikico?

Petrazg - luškan trebušček imaš. Bo Lukec tudi ornk dečko ane? Pa barvo "ten" imaš tudi super. Jaz pa tako bela, kot sneg - hm me sonček in solarij že kar nekaj časa ni videl user posted image  pa še mal me ne bo - dokler dojim v solarij itak ne grem, če me pa tako kak žarek ujame bom pa vesela.

Ful mi je zanimivo, ker vam uspe škorce in škorkinje spravit v vozičke - naš ful rad hodi in vozička nič ne pogreša, sicer ga kdaj pa kdaj še stlačim vanj, a bolj poredko, ker on bi vozil Emmi in raziskoval, mami ti pa z mano poglej vsako rožico in listek - sedaj sicer malce težje a s srcem se vse da. Razmišljala sem o vozičku za dva, a sem se premislila glede na njegovo voljo po hoji in času, koliko časa je sposoben hoditi.

Nič kot rekla priporočam se za kakšno slikico in poskusila se bom malce večkrat javiti.

Pozdravčki od nas. H.

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
20.4.2009 22:11:57   
Putka
Oooo, pa res se že dolgo ni zgodilo, da smo istočasno gor! Juhu!!

Jaz sicer že komaj gledam, amapk sem si vseeno tele čeveljce za poleti ogledovala:
user posted image

Je imela lani podobne, zelo zadovoljniuser posted image

Sugar, super ideja glede rd. Saj jaz sem lani sicer vse ki bi želele povabila na katjino žurko, samo prišla ni pa nobenauser posted image

Slikce bom dalal gor kak drug dan. Včeraj mi je čist preveč časa zmanjkalo, sem pridna cel ljubi dan drgnila, pospravljala, kup likanja mi je še ostal, tepih je čist in dišeč, imam celo žulj (ja, čist resnouser posted image ) na roki...

Kako kaj nosečke dodi in petra a?

Jaz sem slikala petrozg in njene 3 fante, kakšen dan počakajte, prav?

Aja, včeraj so moji predčasno domov od babice prišli, je Katja zakuhala (spet user posted image ), tako da je zdaj res vsak mesec neko sranje..

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
20.4.2009 22:13:14   
Putka
O sugar, od prijateljice Asja je rojena na isti dan (samo 6 let prej) kot tvoja Emma, in to ob isti uri kot vesna, torej točno 5 tednov pred Vesno user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
20.4.2009 22:15:20   
BAMBINA_
Sugar jaz sem ZA tvojo idejo o srečanju. Smo že lani razmišljale, da bi kakšen piknik organizirale..
Voziček? Mi ga imamo pospravljenega že cca. 8 mesecev user posted image Hodi, se nosi ali pa se vozi s triciklom. Voziček je že zdavnaj pozabljen in mi je prav hecno pomisliti, da bi ga še tlačila tja noter.

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
21.4.2009 7:55:41   
kjava
O, škoda, sem vas zamudila včeraj.
Pri nas tud voziček že doooolgo ni več aktualen. Je kar pridna za peš hodit, tud v hrib dolgo zdrži.
BAMBINA, naša je pa zdaj to jaz-ti že zakapirala user posted image , pa tud zase zna govort v ženski osebi, za Andreja npr. pa v moški. Pa rodilnik obvlada sem včeraj opazila user posted image , drugih sklonov pa mi skoraj ne uporabljamo-se pravi v našem narečju-je vse nekaj eno in isto-večinoma imenovalnik user posted image

Da jo mal pohvalim, no user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
21.4.2009 8:49:42   
kjava
Maaaaaaa, sem pozabila pohvalit malčke in mamice user posted image user posted image . Škoda res, k ni naše nosečke. Pa ančke tud ni. Če sem prav razumela je bla tud tam? Majchi je bolj en tak fotograf kot jaz user posted image , nič ne misli, samo škljoca user posted image . Oprosti, Majchi, sej drugač je pohvalno, da si sploh poslikala user posted image

BAMBINA, Erika bo tud šla v vrtec jeseni. Verjamem, da ti je hudo, ampak Andreju res koristi in se za Eriko že prav veselim, da bo šla. Pa ne to samo iz vidika, da ma družbo vrstnikov, ampak se mi zdi, da se tud hitreje naučijo raznih reči, saj doma tko nimamo časa vsak dan se posvetit otrokom tolk, kot bi se morali.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
21.4.2009 9:14:07   
petra a
živjo,

vidim da ste se luštno imele, superuser posted image

pri nas ne bi bilo izvedljivo, jaz sem imela faks, tjaša je zbolela (viroza-bruhanje, driska, vročina), dobr da mi ni dehidrirala...včeraj smo bili na infekcijski

dobr da ste pofotkale, tudi na fotkah vas je bilo lepo vidtuser posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
21.4.2009 9:48:02   
petrazg
Punce moje... super, da smo se vidle. Sem bila zelo vesela vas in vaših malčkovb in malčic. Vsi so že tako zrastli in so že pravi dečki in deklice. Res super... in bi lahko večkrat ponovili. Za menjavo lokacije se pa tudi jaz strinjam... Je Tivoli mnogo boljša izbira...
No, tudi mi nismo uspeli poslikati nič user posted image , zato vam pa prilagam nekaj najnovejših slikc Anžetka.
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
21.4.2009 13:02:00   
Eca
Uaaaaaaa kake lepe forke.user posted image user posted image user posted image user posted image

Tejč - a ti za Lopolis praviš user posted image , jaz pa pravim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Mimogrede, dobili smo izvide iz bolnice (ko sva bila z Markom na all inclusive paketu) in gor piše Salamonela......tako je bila moja odločitev res dobra, da se nismo pojavili na srečanju. Verjetno si nobena ne bi želela prijateljice na S, ki je menda nalezljiva s stikom rok (Putka, boš dala kakšno strokovno razlagouser posted image ).

Uživajte, pa dajte še kak datum za srečanje predlagat, pa če gre kje na "sredini Slovenije" ne v LJ prosim user posted image .
Lex - tvoji obisk je obvezen!!!!! če se dobimo v Celju.

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
21.4.2009 17:30:08   
Putka
Evo, sem bila pridna. Ja, tudi jaz nimam Ančke, sori. Ker je kar naenkrat spokala, mi je ušla. Tudi Feliška. Tako da bolj mularija, pa nekaj kičasto lepega cvetja za na konecuser posted image .

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
21.4.2009 21:25:47   
BAMBINA_
Super fotkeuser posted image user posted image
kjava naš tudi že nekaj časa obvlada sklanjanje, matrajo ga pa še vedno osebe; npr. zase govori v 2. osebi (če ga vprašaš Kaj delaš?, ti odgovori npr. Gledaš. user posted image ipd

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
22.4.2009 14:32:27   
Cappy96
Ojla!

Najprej hvala za obvestilo o srečanju user posted image ! Ful sem bila vesela, da smo se po zelooo dolgem času spet videli user posted image ! Preživeli smo super sobotno popoldne. Lana je že v Domžalah rekla: "gremo nazaj!". Bo pa treba še iti.
Ančka, oprosti, ker te nisem takoj spoznala. Manjšo sem te imela v spominu user posted image .
Pa Petrazg je tako zelo lepa nosečka user posted image .

Jaz pa danes že nestrpno pričakujem Lano, ki je bila par dni na dopustu z babi. Pravijo, da so se imeli super user posted image , mene je pa kar precej skrbelo kako bo, ker je tamala kot živo srebro. Saj jo tudi drugače pazi babi, samo 10-12 ur ni isto kot 24. 
Midva sva pa izkoristila prosti čas, da sva šla malo sama naokoli, pa v kino, pa na večerjo.
V soboto gremo pa na morje: če bo lepo vreme in zdravje ok bomo dol 11 dni. Komaj čakam, saj se zadnjih nekaj dni komaj spravim iz postelje, pa še vsak dan zaspim, potem se pa vozim celo večnost do Lj. in pridelujem minus ure user posted image .
Za nazaj nisem uspela brati user posted image , kar ne najdem časa. Pa še doma nimam prav velike želje za kompom sedet, k ga že na šihtu preveč gledam.
Skratka, lepo vas je bilo videti, drugič pa pridite še tiste, ki ste to rundo manjkale.
Aja, bambina: imam pa vseeno par kil več od zadnjega srečanja user posted image : se pozna, da v službi nisem v nenehnem pogonu user posted image !

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
24.4.2009 21:33:37   
felicia
No evo še moj dolg sem pa bolj malo slikala očitno hmm?

user posted image

no tole so majčice in motion user posted image

upam d ami ne poteče seja se tolk nalagjo te slike

user posted image

no tukaj juniorka za ancko se skriva nel, Putka sedi, Majchi skrajno desno in s čopki Lana

user posted image

To sta TEvž in Uroš

user posted image

Tukaj Putka in naša nosečka petrazg

user posted image

kiči kiči

user posted image

pa še mal za konec kiči, Uroš v cvetju

< Sporočilo je popravil felicia -- 24.4.2009 21:35:29 >

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
25.4.2009 10:12:18   
Putka
Gremo malo na morje. Sori k s nisem prej javila, tejč. Se bomo zihr kaj oglasile, ker ni ravno lepo vreme napovedano, pa bomo na izlet prišli.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
27.4.2009 22:49:58   
petrinja
evo pa pa smo dočakaliuser posted image user posted image user posted image . Matevž je upihnil že 2 svečki na torti:)))
Kar ne morem verjet kakšen velik fant je že, mama pa še kar tako mlada:))))

Super da ste se malo dobile in obujale spomine na vozičkarstvo:) Ene zopet čaka to,ne;) Jaz sem pa tako leteča, odkar imam službo, da včasih kar ne vem kje se me glava držiuser posted image . Delam do pol petih, potem pa hitro izkoristimo vreme in šibamo ven-po možnosti na kakšno gradbiščeuser posted image -tiste ki imate fante, pol že štekateuser posted image , ali pa seveda na igrišče.
Drugače je vse kot mora biti:) Matevžu rastejo petice in je bil malo bolj razpoložen za grizenje-še posebej meneuser posted image , govori vsak dan malo več, a še vedno ni tak hud govorec, glavno je da se štekamo tako ali pa mahamo z rokami:)
Prilagam pa še malo slikc iz praznovanja:)

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

to je pa največje veselje po praznovanju:)
user posted image

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
28.4.2009 8:41:46   
kjava
Majčki že slavijo! user posted image user posted image

VSE NAJBOLJŠE, MATEVŽ!! user posted image

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
28.4.2009 13:08:28   
Majchi
Vse najboljše Matevžu!user posted image user posted image

Kdo je naslednji? Katja? Se katera spomni kje bi bil lanski seznam? Če bom imela cajt, ga bom šla nazaj iskat.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Novo šolsko leto: Kako otroku olajšati prehod
Začetek šolskega leta je lahko za otroke stresen, a z nekaj pripravami, razumevanja in pozitivne motivacije lahko starši...
Mikrosporija – najpogostejše glivice pri o...
Z dermatologinjo Tamaro Heraković smo se pogovarjali o glivicah pri otrocih. Povedala nam je, da je najpogostejša okužba...

Prvorojenec
F*R*U

Ste si za prvorojenca želeli simka ali hčerko?

sin (25%)

hči (29%)

vseeno mi je bilo (45%)

Število vseh glasov: 229

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!