Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

naj mu bo recimo privlačna ženska, ki zase reče, da ima grozno postavo (ali da je zavaljena kot tjulenj
).. V glavnem, da ženska mora izžarevat nek sexsipil četudi z viškom kg ali nepopolno postavo. Verjetno si mu tudi sama govorila o tem, da je postal še bolj pozoren na strije. Skoraj vsaka jih ima in to do konca življenja
, tako da počisti svoje misli glede tega, potem bo na to tvoj mož tudi drugače gledal!
?!
?
nabralo kar nekaj strij,pa trenutno imam še precej kg viška... Ampak mi nikol ni rekel kaj takega!!Očitno sem mu še vedno ful všeč taka kot sem,saj se non stop suče okoli mene
pa pejt h kozmetičarki in se spedeni - zase, da se boš boljš počutila. res, mal se pozanimi kaj za ene metode obstajajo in mej v planu da bo to prišlo kmalu na vrsto. sej koneckoncev tebe motijo (on itak ni važen tuki).
če pogledaš prispevek, so strije omenjene v drugi polovici filmčka