|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 20.10.2008 21:25:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Hej dolenjke! Ekola, da se spet malo javim in vas vprašam kako ste.. Mi smo uredu, mala punčka pridna, danes je spala 12 ur (čez noč in skupaj seveda), upam, da bo tudi danes tako. Sem šla danes naročit torto za Zojin krst, mmmmmm, tako lepeeee, da se sploh nisem mogla odločit katero bi, pa dobra bo, to zagotovo vem. Prtiček in sveča sta že pripravljena, oblekli smo se, obuli tudi , gostilna rezervirana. V četrtek pa še predpriprave, še enkrat frizer in to je to. Menčy- Upam, da se bo Tobija kmalu navadil cuclat. Dude so zakon!!! Celodnevni shopping uspel, denarnica prazna . Sem šla z namenom, da si bom privoščila stvari le zase, pa sem domov prišla z petimi vrečami za otroke, eno zame, za moža nič . Mi še nikoli ni uspelo it mimo otroškega oddelka v H&M-u ne da bi kaj kupila. Po možnosti grem 3x na blagajno, ker na poti iz trgovine vidim vedno še kaj in še kaj... "Žur" (če se temu lahko reče tako) je uspel. V bistvu smo šle sošolke iz Ribnice iz sr.šole k Harlekinu, pa potem v Hotel (izbire v Ribnici itak ni veliko).. Par ur je minilo kot bi mignil, pasalo je pa tud ja , smo se načvekala za kaj nekaj časa . Kje pa se Voni potepa zadnje dni da se nič ne oglasi??
|
|
|