|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica, Kočevje in okolica
23.1.2009 13:06:44   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea

OK. To soboto popoldne recimo okul 5h, ima katera čas za kofe? Če ste za, napište.

Jst verjetno ne bom mogla.

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
23.1.2009 14:54:38   
srki
Glede kofeta nič ne morem obljubit, ker nikoli ne vem, kaj kdaj vmes pride.

Drugače je Aljaž bolan, ima angino. Nik zaenkrat ne smrka več, je bil pa kljub smrkanju cepljenuser posted image . Na to sem ga opozorila, pa je rekel, da ni to nič hudega, važno da nima vročine. Ja, tako je to pri nas. Ja, mi spadamo pod ZD Ribnica, samo imamo dohtarja-direktorja. No, saj je kar OK, včasih malo preveč flegma, se mi zdi.

Sayuri, naš je tudi pravi kerlc, ima 8,5 kg, še malo, pa bo dohitel Aljažauser posted image . Velik pa 71 cm.

Se pa strinjam, da v našem koncu res manjka kakega Milerja ali pa DM. No, saj ko bom spet na šihtu, tega ne bom pogrešala.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
23.1.2009 15:28:03   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

OK. To soboto popoldne recimo okul 5h, ima katera čas za kofe? Če ste za, napište.

Jst verjetno ne bom mogla.

Sayuri, čist zastopm. Kako je z Zaro? je kaj boljša?

No, če Lotoska pride, pa mogoče Klepetko pa Nasy še pokličem, Menči pa pikica** če se javita, pa nas bo že kar nekaj.

Lotoska, če se bo še kera javla, čene pa se lahko tud same dobimo, če želiš. Čene pap drugič.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
23.1.2009 15:28:44   
dulcinea
Joj, na srki sem pa pozabila. No, če moreš, pridi.

Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
23.1.2009 21:54:29   
Anonimen
Tud jaz ne morem nič obljubit za user posted image . Naša dojenčica bo jutri dopolnila 6 mesecev user posted image , pa bomo popoldan malo kofetkali doma na njen račun.
Lepo se imejte!

(odgovor članu dulcinea)
  Neposredna povezava do sporočila: 1130
23.1.2009 22:27:37   
Menčy
Torej, SAYURI, ubogica-BRONHITISuser posted image , veliko potrpljenja in moči za neprespane noči user posted image

Tud mi nismo še zdravi, Zarjo talči že od sobote pa je bla vmes že dobra dva dni potem pa spet vročina. Mi nič-nič ne je - je že kot trlica,, jaz pa na kraju z živci, me skoz ignorira, hoče sam očija; mislim, da se je ljubosumje spet dvignilo, ker ej bil Tobija bolan sem mu posvečala malo več pozornosti.
Res sem utrujena, rada bi šal kam ven sam na čvek, saj ne mislim Havaje, sam maloo oddiha :)
takoooo, da bi mi kavica user posted image prav prišla, sam upam, da dragi nima vaj :) ;ker potem nimam varuškeee.

VAM ŠE SPOROČIM!
PIKICA-čestitke za 6 mesecev user posted image , kako je hitro minilo a ne? Kot, da sv abili včeraj v porodnišnici.
Mi pa mamo 28.1., 1 teden mamo razmika, torej se ne vidimo user posted image
Lotoska in pikica- ja, Muller je cenejši in boljši, nekaj stavri pa nabavljam tud v DMju

AHA , A VESTE KAKO IZGLEDA SISTEM . PREGLED 3-letnikov??? user posted image   (mamo pregled pa bi rada kakšno inf.)

nočko vsem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
23.1.2009 23:55:32   
Anonimen
Menčy-res je minilo hitro, prehitro. In ja, spomini prvih dni so še čisto sveži.. In hvala za čestitke user posted image  Ja, en teden smo v zamiku, ker mi enkrat nismo bili cepljeni in smo mogli čez en teden ponovno tja. Bi bilo fajn spet videt vašega fanta. Zdaj je že tolikooo novega, a ne?
Sistematski pregled 3-letnikov mislim da ni nič posebnega. Nekaj vprašanj, pa potem preverjanje sposobnosti, ki naj bi jih imeli 3-letniki (zlaganje kock eno na drugo, risanje...) Upam, da nisem zamešala z kakšnim sist.pregledom prej user posted image , ker gre vse tako hitro, ne dohajam včasih.
No, tudi vi se ČIMPREJ pozdravite. Jaz moram trkat (tok,tok,tok), mi smo zaenkrat uredu. 

Lp

(odgovor članu Menčy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1132
24.1.2009 8:05:53   
sayuri
Jutro. user posted image  Srki, srki, srki. Ti si se čist zabubila doma user posted image . ZAdnjič smo nekaj po LP bluzili...v Malem Logu smo bili. SPloh ne vem iz katerega konca LP si ti user posted image  Aljaž pa angino? Ajej. ANj se čimprej pozdravi user posted image user posted image

dulči Zara ej bolje. Mislim tako no..inhalacija z Ventolinom ji pomaga. Sedaj ima še antibiotike, ker je dobila včeraj vročino. JO uspešno zbijamo. Se je pa sedaj vse še na nosek preselilo, tko da Baby vac laufa, pa milijon sirupov..... Je pa res boljša danes kot je bila včeraj zvečer. Joj, je bila boga user posted image  Sem se pa končno malo naspala, saj je inhalacijo ob 2h mož prevzel. Sem v treh dneh spala sam 5 ur in sem bla res kot zoombi. Lovro je pa ful uvideven..sam enkrat na noč se zbudi zdaj, ko je Zara bolna user posted image

pikica, lepo praznujet danes. Uf, prehitro gre čas, prav zares.

Menčy, ti je že pikica napisala, kako je sistematski pri treh letih. Mislim, da morjo še risat neke črteuser posted image , a odgovorit na nekaj vprašanj... Se ne spomnim več user posted image  

Lepo s naakofetkajte danes.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
24.1.2009 10:50:16   
dulcinea
Tako. Z Lotosko se dobiva ob 4 v hotelu. Če bo še katera opazila in imela cajt pridt. Čene bova pa sami podebatirali. Ni panike. 

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
24.1.2009 16:35:54   
Menčy
meni ne bo uspelo, aja saj je že pol petih -- mož ima vaje

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
24.1.2009 19:35:11   
dulcinea
Fajn je blo. Lotoska je prov ena fajn oseba. user posted image

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
24.1.2009 19:59:16   
srki
Ah, pri nas je vedno nekaj....Aljaž je itak na antibiotikih, mali tečen, stari pa še bolj.....se komaj drži pokonci.

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
24.1.2009 21:27:50   
lotoska
user posted image  Dulcinea - vračam ti kompliment!

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
25.1.2009 12:31:46   
srki

Jutro. user posted image  Srki, srki, srki. Ti si se čist zabubila doma user posted image . ZAdnjič smo nekaj po LP bluzili...v Malem Logu smo bili. SPloh ne vem iz katerega konca LP si ti user posted image  Aljaž pa angino? Ajej. ANj se čimprej pozdravi user posted image user posted image

O, ti šment, pa nisi mogla poklicat. Sem iz Travnika. Drugače pa imaš prav, manj kot kam grem, manj se mi ploh kam da. Najbolj mi gre na jetra to oblačenje, pa slačenje, pa jok pri oblačenju.

Samo da je Zara boljše, naš je zadnje čase prava tečka, čez dan bolj malo spi, ponoči se skozi nekaj zbuja pa stoka, tako da, moja kariera je zaključenauser posted image . Za nameček se pa že ob 5-ih zjutraj zbudi in ga nazaj uzame šele okrog 7-ih, tako da sem jaz tudi adijo pamet.

Aljaž je pa itak po antibiotiku bil takoj naslednji dan kot da mu ni nič, energije kolikor češ, uboga pa čedalje manj. Rečeš nekaj, pa sploh ne sliši oz. se dela da ne sliši. Ravno prej sem malega spat dajala, pa pride za mano, bolj ko mu govorim in ga prosim, naj gre ven iz sobe, bolj not rine pa začne galamit, tamali pa itak komaj čaka, da ga vidi, je čisto blesav na njega.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
26.1.2009 12:05:37   
Menčy

ajaž je pa itak po antibiotiku bil takoj naslednji dan kot da mu ni nič, energije kolikor češ, uboga pa čedalje manj. Rečeš nekaj, pa sploh ne sliši oz. se dela da ne sliši. Ravno prej sem malega spat dajala, pa pride za mano, bolj ko mu govorim in ga prosim, naj gre ven iz sobe, bolj not rine pa začne galamit, tamali pa itak komaj čaka, da ga vidi, je čisto blesav na njega.

Enakooo.

A je res, da špinačo uvajam šele po 12. mesecu? user posted image ZAKAJ?

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
26.1.2009 20:07:32   
srki
To pa prvič slišimuser posted image

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
26.1.2009 21:50:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srki

To pa prvič slišimuser posted image

Menčy-Jaz sem enkrat že slišala nekaj podobnega oz.brala ravno na RR (sam ne vem če je bilo omenjeno glih po 1.letu). Ne vem zakaj... za špinačo mi pa res ni jasno. V glavnem naša pikica jo je že jedla in lepo sprejela. Mislim da je ravno špinača tista, ki sodi na jedilnik prvih živil pri dojenčkih. Ampak se mogoče motim.. Itak pa enkrat je tako, drugič drugače user posted image ..

Kako ste drugače? Zdravi? Noro je tale čas.. bolezni take in drugačne. Včeraj je L. začel bolet SPETTTT ušesek, pa vročino je dobila user posted image , danes smo šli k zdravniku, ni za antibiotik  user posted image , upam, da tako ostane. Jo imamo pa vseeno doma.

Sayuri- sta se moja dva baje srečala s tvojo mami in L. Kako je zdaj z njim?? Da ni še on kaj pokasiral.

Upam vsaj, da bo Z. pri nas dobro odnesla skozi to obdobje. Pa še drug teden gremo na krajši dopust, jaoooo, če bo kateri od nas bolan user posted image ..

Nič, čaka me cela gora perila za zlikat. Sem ga dolgo ignorirala, zdaj pa ga ne morem več..user posted image  Tako da- veselo na delo.

Lp

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1142
27.1.2009 9:27:59   
dulcinea
Sayuri, kako je z Zaro? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
27.1.2009 9:36:02   
sayuri

Malenkost bolje. Iz infekcijske so nas poslali zvečer domov. So jo vso pregledali in ugotovili, da je prebolela bronhiolitis, ki je že ok. Pljuča so čista. Je pa zraven imela in še ima virusno okužbo, ki se baje tud zboljšuje. Ima hud dražeč kašelj, ker jo draži sluz, ki se izloča. Vročina ni več tko huda in tudi diha že lepo. So nam ukinili Hiconcil in Ventolin user posted image  Tko, da morem edino nosek čistit.... V 2-3 dneh naj bi blo bolje. Drugače gremo nazaj. Je pa spala celo noč - le 2x je pri meni jedla. Včeraj je tudi pol frutka pojedla. PA driska nič več toliko, kot v nedeljo. UPam, da se stanje res zboljšuje. Lovro je pa včeraj začel kašljat. Upam, da ne zboli še on.

Sva se pa srečali v ZDju z Voni. Je vidla sama, kako boga je ZAra. Voni, daj oglasi se kaj user posted image

Aja, še glede špinače. Prvič slišim, da šele po enem letu user posted image  L&Z jo že nekaj cajta jesta.

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
27.1.2009 11:49:27   
dulcinea
Sam da ste boljše. user posted image  Upam, da ne bo tud Lovro kaj dobil. Ti se verjetno še zdaj nisi naspala.

Saj res, Voni se je kar potuhnila.

Bom še jaz rekla nekaj glede špinače. Jaz pojma nimam, kaj mali otročki lahko jedo in kaj ne, se mi pa zdi pretirano, da se tukaj gor tolk govori o hrani. Ena napiše, da je nekje prebrala, da to ni dobro, pol pa pol Slovenije njej to verjame. Ma če smo mi preživeli s tako hrano, zakaj ne bi še današnji otroci?

Menčy, se mi pa zdi čudno, da ti take reči sprašuješ, ko si pred kratkim vendar isto počela s tavečjo punco. Brez zamere.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
27.1.2009 12:00:34   
Anonimen

Malenkost bolje. Iz infekcijske so nas poslali zvečer domov. So jo vso pregledali in ugotovili, da je prebolela bronhiolitis, ki je že ok. Pljuča so čista. Je pa zraven imela in še ima virusno okužbo, ki se baje tud zboljšuje. Ima hud dražeč kašelj, ker jo draži sluz, ki se izloča. Vročina ni več tko huda in tudi diha že lepo. So nam ukinili Hiconcil in Ventolin user posted image  Tko, da morem edino nosek čistit.... V 2-3 dneh naj bi blo bolje. Drugače gremo nazaj. Je pa spala celo noč - le 2x je pri meni jedla. Včeraj je tudi pol frutka pojedla. PA driska nič več toliko, kot v nedeljo. UPam, da se stanje res zboljšuje. Lovro je pa včeraj začel kašljat. Upam, da ne zboli še on.

Sva se pa srečali v ZDju z Voni. Je vidla sama, kako boga je ZAra. Voni, daj oglasi se kaj user posted image

Aja, še glede špinače. Prvič slišim, da šele po enem letu user posted image  L&Z jo že nekaj cajta jesta.

A kar na infekcijsko?? user posted image user posted image  Uff, to ste spet prestajali... Naj ji bo čimprej bolje user posted image user posted image user posted image , pa upam, da še Lovro česa ne stakne. Kako je Filip?

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 1146
27.1.2009 12:48:54   
sayuri
pikica, Filip tudi malo pokašljuje in smrka. Ampak je čist ok drugače. Na infekcijski so mi rekli, da je ta virus zagotovo on prinesel iz vrtca. user posted image  Baje jih 8 manjka zaradi viroz, pljučnice in podobnouser posted image

< Sporočilo je popravil sayuri -- 27.1.2009 12:49:02 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
27.1.2009 16:05:47   
klepetkaa
OJ

sem  nova, pa me zanima, če me sprejmete medseuser posted image

evo, imam nov nick, ker se s tastarim geslom nikakor nisem mogla prijavituser posted image -Sem imela kup problemov z novim geslom, pa sem obupala in se na novo prijavila
.

zdaj bo treba pa še  nov avatar naštimat.

Drugače pa sem  spet bolna-ušesa, grlo, vratuser posted image .
 zARA, ŽE LETI polno user posted image  k tebi. Pa k Lovru tudii.
Zadnjič sem mislila, da bom lahko prišla v hotel, pa mi ni zneslo.user posted image user posted image

samo še glede šinače; Lana jo je že po leta.

lepo se imejte pa se oglasim kaj bolj na dolgo in široko, takoj ko bo mal viška cajta

< Sporočilo je popravil klepetkaa -- 27.1.2009 15:54:44 >

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
27.1.2009 16:56:42   
dulcinea
Klepetkaa, jaz sem pa že mislna, da je računalnik kaj zafušal s tem ajem na koncu. Pa saj se da dobit geslo no. Probaj pisat adminu, pa naj ti novo geslo pošljejo.

(odgovor članu klepetkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
27.1.2009 23:39:01   
čočolatka
zdravo dame!

Vidim, da tud v Ribnici obstajajo moderne mame!user posted image

Klepetkaa, bom jaz kar tvoj stavek uporabila:

sem  nova, pa me zanima, če me sprejmete medse

Mal sem vas brala nazaj, pa smo očitno vse v isti kaši... te bolezni in vrtci in dileme.. prav lepo vas je brat, posebno, če vsakič najdeš odgovor na kaksno svojo tezavo... 

lepo nocko vsem, me veseli, da sem vas odkrila user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Napiši svojo zgodbo o dojenju in osvoji su...
Dojenje je neprecenljiva izkušnja vsake mame. Zapiši svojo zgodbo, sodeluj v natečaju Aptaclub in se poteguj za čudovite...

Samostojnost.
Admin

So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.