Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 23.1.2009 13:06:44
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea OK. To soboto popoldne recimo okul 5h, ima katera čas za kofe? Če ste za, napište. Jst verjetno ne bom mogla.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 23.1.2009 14:54:38
|
|
|
|
srki
|
Glede kofeta nič ne morem obljubit, ker nikoli ne vem, kaj kdaj vmes pride. Drugače je Aljaž bolan, ima angino. Nik zaenkrat ne smrka več, je bil pa kljub smrkanju cepljen . Na to sem ga opozorila, pa je rekel, da ni to nič hudega, važno da nima vročine. Ja, tako je to pri nas. Ja, mi spadamo pod ZD Ribnica, samo imamo dohtarja-direktorja. No, saj je kar OK, včasih malo preveč flegma, se mi zdi. Sayuri, naš je tudi pravi kerlc, ima 8,5 kg, še malo, pa bo dohitel Aljaža . Velik pa 71 cm. Se pa strinjam, da v našem koncu res manjka kakega Milerja ali pa DM. No, saj ko bom spet na šihtu, tega ne bom pogrešala.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 23.1.2009 15:28:03
|
|
|
|
dulcinea
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea OK. To soboto popoldne recimo okul 5h, ima katera čas za kofe? Če ste za, napište. Jst verjetno ne bom mogla. Sayuri, čist zastopm. Kako je z Zaro? je kaj boljša? No, če Lotoska pride, pa mogoče Klepetko pa Nasy še pokličem, Menči pa pikica** če se javita, pa nas bo že kar nekaj. Lotoska, če se bo še kera javla, čene pa se lahko tud same dobimo, če želiš. Čene pap drugič.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 23.1.2009 15:28:44
|
|
|
|
dulcinea
|
Joj, na srki sem pa pozabila. No, če moreš, pridi.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 23.1.2009 21:54:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Tud jaz ne morem nič obljubit za . Naša dojenčica bo jutri dopolnila 6 mesecev , pa bomo popoldan malo kofetkali doma na njen račun. Lepo se imejte!
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 23.1.2009 22:27:37
|
|
|
|
Menčy
|
Torej, SAYURI, ubogica-BRONHITIS , veliko potrpljenja in moči za neprespane noči Tud mi nismo še zdravi, Zarjo talči že od sobote pa je bla vmes že dobra dva dni potem pa spet vročina. Mi nič-nič ne je - je že kot trlica,, jaz pa na kraju z živci, me skoz ignorira, hoče sam očija; mislim, da se je ljubosumje spet dvignilo, ker ej bil Tobija bolan sem mu posvečala malo več pozornosti. Res sem utrujena, rada bi šal kam ven sam na čvek, saj ne mislim Havaje, sam maloo oddiha :) takoooo, da bi mi kavica prav prišla, sam upam, da dragi nima vaj :) ;ker potem nimam varuškeee. VAM ŠE SPOROČIM! PIKICA-čestitke za 6 mesecev , kako je hitro minilo a ne? Kot, da sv abili včeraj v porodnišnici. Mi pa mamo 28.1., 1 teden mamo razmika, torej se ne vidimo Lotoska in pikica- ja, Muller je cenejši in boljši, nekaj stavri pa nabavljam tud v DMju AHA , A VESTE KAKO IZGLEDA SISTEM . PREGLED 3-letnikov??? (mamo pregled pa bi rada kakšno inf.) nočko vsem
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 23.1.2009 23:55:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Menčy-res je minilo hitro, prehitro. In ja, spomini prvih dni so še čisto sveži.. In hvala za čestitke Ja, en teden smo v zamiku, ker mi enkrat nismo bili cepljeni in smo mogli čez en teden ponovno tja. Bi bilo fajn spet videt vašega fanta. Zdaj je že tolikooo novega, a ne? Sistematski pregled 3-letnikov mislim da ni nič posebnega. Nekaj vprašanj, pa potem preverjanje sposobnosti, ki naj bi jih imeli 3-letniki (zlaganje kock eno na drugo, risanje...) Upam, da nisem zamešala z kakšnim sist.pregledom prej , ker gre vse tako hitro, ne dohajam včasih. No, tudi vi se ČIMPREJ pozdravite. Jaz moram trkat (tok,tok,tok), mi smo zaenkrat uredu. Lp
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 24.1.2009 8:05:53
|
|
|
|
sayuri
|
Jutro. Srki, srki, srki. Ti si se čist zabubila doma . ZAdnjič smo nekaj po LP bluzili...v Malem Logu smo bili. SPloh ne vem iz katerega konca LP si ti Aljaž pa angino? Ajej. ANj se čimprej pozdravi dulči Zara ej bolje. Mislim tako no..inhalacija z Ventolinom ji pomaga. Sedaj ima še antibiotike, ker je dobila včeraj vročino. JO uspešno zbijamo. Se je pa sedaj vse še na nosek preselilo, tko da Baby vac laufa, pa milijon sirupov..... Je pa res boljša danes kot je bila včeraj zvečer. Joj, je bila boga Sem se pa končno malo naspala, saj je inhalacijo ob 2h mož prevzel. Sem v treh dneh spala sam 5 ur in sem bla res kot zoombi. Lovro je pa ful uvideven..sam enkrat na noč se zbudi zdaj, ko je Zara bolna pikica, lepo praznujet danes. Uf, prehitro gre čas, prav zares. Menčy, ti je že pikica napisala, kako je sistematski pri treh letih. Mislim, da morjo še risat neke črte , a odgovorit na nekaj vprašanj... Se ne spomnim več Lepo s naakofetkajte danes.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 24.1.2009 10:50:16
|
|
|
|
dulcinea
|
Tako. Z Lotosko se dobiva ob 4 v hotelu. Če bo še katera opazila in imela cajt pridt. Čene bova pa sami podebatirali. Ni panike.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 24.1.2009 16:35:54
|
|
|
|
Menčy
|
meni ne bo uspelo, aja saj je že pol petih -- mož ima vaje
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 24.1.2009 19:35:11
|
|
|
|
dulcinea
|
Fajn je blo. Lotoska je prov ena fajn oseba.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 24.1.2009 19:59:16
|
|
|
|
srki
|
Ah, pri nas je vedno nekaj....Aljaž je itak na antibiotikih, mali tečen, stari pa še bolj.....se komaj drži pokonci.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 24.1.2009 21:27:50
|
|
|
|
lotoska
|
Dulcinea - vračam ti kompliment!
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 25.1.2009 12:31:46
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Jutro. Srki, srki, srki. Ti si se čist zabubila doma . ZAdnjič smo nekaj po LP bluzili...v Malem Logu smo bili. SPloh ne vem iz katerega konca LP si ti Aljaž pa angino? Ajej. ANj se čimprej pozdravi O, ti šment, pa nisi mogla poklicat. Sem iz Travnika. Drugače pa imaš prav, manj kot kam grem, manj se mi ploh kam da. Najbolj mi gre na jetra to oblačenje, pa slačenje, pa jok pri oblačenju. Samo da je Zara boljše, naš je zadnje čase prava tečka, čez dan bolj malo spi, ponoči se skozi nekaj zbuja pa stoka, tako da, moja kariera je zaključena . Za nameček se pa že ob 5-ih zjutraj zbudi in ga nazaj uzame šele okrog 7-ih, tako da sem jaz tudi adijo pamet. Aljaž je pa itak po antibiotiku bil takoj naslednji dan kot da mu ni nič, energije kolikor češ, uboga pa čedalje manj. Rečeš nekaj, pa sploh ne sliši oz. se dela da ne sliši. Ravno prej sem malega spat dajala, pa pride za mano, bolj ko mu govorim in ga prosim, naj gre ven iz sobe, bolj not rine pa začne galamit, tamali pa itak komaj čaka, da ga vidi, je čisto blesav na njega.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 26.1.2009 12:05:37
|
|
|
|
Menčy
|
ajaž je pa itak po antibiotiku bil takoj naslednji dan kot da mu ni nič, energije kolikor češ, uboga pa čedalje manj. Rečeš nekaj, pa sploh ne sliši oz. se dela da ne sliši. Ravno prej sem malega spat dajala, pa pride za mano, bolj ko mu govorim in ga prosim, naj gre ven iz sobe, bolj not rine pa začne galamit, tamali pa itak komaj čaka, da ga vidi, je čisto blesav na njega. Enakooo. A je res, da špinačo uvajam šele po 12. mesecu? ZAKAJ?
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 26.1.2009 20:07:32
|
|
|
|
srki
|
To pa prvič slišim
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 26.1.2009 21:50:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki To pa prvič slišim Menčy-Jaz sem enkrat že slišala nekaj podobnega oz.brala ravno na RR (sam ne vem če je bilo omenjeno glih po 1.letu). Ne vem zakaj... za špinačo mi pa res ni jasno. V glavnem naša pikica jo je že jedla in lepo sprejela. Mislim da je ravno špinača tista, ki sodi na jedilnik prvih živil pri dojenčkih. Ampak se mogoče motim.. Itak pa enkrat je tako, drugič drugače .. Kako ste drugače? Zdravi? Noro je tale čas.. bolezni take in drugačne. Včeraj je L. začel bolet SPETTTT ušesek, pa vročino je dobila , danes smo šli k zdravniku, ni za antibiotik , upam, da tako ostane. Jo imamo pa vseeno doma. Sayuri- sta se moja dva baje srečala s tvojo mami in L. Kako je zdaj z njim?? Da ni še on kaj pokasiral. Upam vsaj, da bo Z. pri nas dobro odnesla skozi to obdobje. Pa še drug teden gremo na krajši dopust, jaoooo, če bo kateri od nas bolan .. Nič, čaka me cela gora perila za zlikat. Sem ga dolgo ignorirala, zdaj pa ga ne morem več.. Tako da- veselo na delo. Lp
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 27.1.2009 9:27:59
|
|
|
|
dulcinea
|
Sayuri, kako je z Zaro?
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 27.1.2009 9:36:02
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea Sayuri, kako je z Zaro? Malenkost bolje. Iz infekcijske so nas poslali zvečer domov. So jo vso pregledali in ugotovili, da je prebolela bronhiolitis, ki je že ok. Pljuča so čista. Je pa zraven imela in še ima virusno okužbo, ki se baje tud zboljšuje. Ima hud dražeč kašelj, ker jo draži sluz, ki se izloča. Vročina ni več tko huda in tudi diha že lepo. So nam ukinili Hiconcil in Ventolin Tko, da morem edino nosek čistit.... V 2-3 dneh naj bi blo bolje. Drugače gremo nazaj. Je pa spala celo noč - le 2x je pri meni jedla. Včeraj je tudi pol frutka pojedla. PA driska nič več toliko, kot v nedeljo. UPam, da se stanje res zboljšuje. Lovro je pa včeraj začel kašljat. Upam, da ne zboli še on. Sva se pa srečali v ZDju z Voni. Je vidla sama, kako boga je ZAra. Voni, daj oglasi se kaj Aja, še glede špinače. Prvič slišim, da šele po enem letu L&Z jo že nekaj cajta jesta.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 27.1.2009 11:49:27
|
|
|
|
dulcinea
|
Sam da ste boljše. Upam, da ne bo tud Lovro kaj dobil. Ti se verjetno še zdaj nisi naspala. Saj res, Voni se je kar potuhnila. Bom še jaz rekla nekaj glede špinače. Jaz pojma nimam, kaj mali otročki lahko jedo in kaj ne, se mi pa zdi pretirano, da se tukaj gor tolk govori o hrani. Ena napiše, da je nekje prebrala, da to ni dobro, pol pa pol Slovenije njej to verjame. Ma če smo mi preživeli s tako hrano, zakaj ne bi še današnji otroci? Menčy, se mi pa zdi čudno, da ti take reči sprašuješ, ko si pred kratkim vendar isto počela s tavečjo punco. Brez zamere.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 27.1.2009 12:00:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea Sayuri, kako je z Zaro? Malenkost bolje. Iz infekcijske so nas poslali zvečer domov. So jo vso pregledali in ugotovili, da je prebolela bronhiolitis, ki je že ok. Pljuča so čista. Je pa zraven imela in še ima virusno okužbo, ki se baje tud zboljšuje. Ima hud dražeč kašelj, ker jo draži sluz, ki se izloča. Vročina ni več tko huda in tudi diha že lepo. So nam ukinili Hiconcil in Ventolin Tko, da morem edino nosek čistit.... V 2-3 dneh naj bi blo bolje. Drugače gremo nazaj. Je pa spala celo noč - le 2x je pri meni jedla. Včeraj je tudi pol frutka pojedla. PA driska nič več toliko, kot v nedeljo. UPam, da se stanje res zboljšuje. Lovro je pa včeraj začel kašljat. Upam, da ne zboli še on. Sva se pa srečali v ZDju z Voni. Je vidla sama, kako boga je ZAra. Voni, daj oglasi se kaj Aja, še glede špinače. Prvič slišim, da šele po enem letu L&Z jo že nekaj cajta jesta. A kar na infekcijsko?? Uff, to ste spet prestajali... Naj ji bo čimprej bolje , pa upam, da še Lovro česa ne stakne. Kako je Filip?
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 27.1.2009 12:48:54
|
|
|
|
sayuri
|
pikica, Filip tudi malo pokašljuje in smrka. Ampak je čist ok drugače. Na infekcijski so mi rekli, da je ta virus zagotovo on prinesel iz vrtca. Baje jih 8 manjka zaradi viroz, pljučnice in podobno
< Sporočilo je popravil sayuri -- 27.1.2009 12:49:02 >
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 27.1.2009 16:05:47
|
|
|
|
klepetkaa
|
OJ sem nova, pa me zanima, če me sprejmete medse evo, imam nov nick, ker se s tastarim geslom nikakor nisem mogla prijavit -Sem imela kup problemov z novim geslom, pa sem obupala in se na novo prijavila . zdaj bo treba pa še nov avatar naštimat. Drugače pa sem spet bolna-ušesa, grlo, vrat . zARA, ŽE LETI polno k tebi. Pa k Lovru tudii. Zadnjič sem mislila, da bom lahko prišla v hotel, pa mi ni zneslo. samo še glede šinače; Lana jo je že po leta. lepo se imejte pa se oglasim kaj bolj na dolgo in široko, takoj ko bo mal viška cajta < Sporočilo je popravil klepetkaa -- 27.1.2009 15:54:44 >
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 27.1.2009 16:56:42
|
|
|
|
dulcinea
|
Klepetkaa, jaz sem pa že mislna, da je računalnik kaj zafušal s tem ajem na koncu. Pa saj se da dobit geslo no. Probaj pisat adminu, pa naj ti novo geslo pošljejo.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 27.1.2009 23:39:01
|
|
|
|
čočolatka
|
zdravo dame! Vidim, da tud v Ribnici obstajajo moderne mame! Klepetkaa, bom jaz kar tvoj stavek uporabila: sem nova, pa me zanima, če me sprejmete medse Mal sem vas brala nazaj, pa smo očitno vse v isti kaši... te bolezni in vrtci in dileme.. prav lepo vas je brat, posebno, če vsakič najdeš odgovor na kaksno svojo tezavo... lepo nocko vsem, me veseli, da sem vas odkrila
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Samostojnost.
Admin
So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.