Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: a je bil kdo v tem parku 7.5.2008 11:56:17
|
|
|
|
snake
|
ne ampak zgleda zanimivo
|
|
|
RE: a je bil kdo v tem parku 7.5.2008 12:03:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Kolikor sem videla na karti sploh ni daleč od G. Radgone. Po moje kakšna dobra ura vožnje.
|
|
|
|
|
RE: a je bil kdo v tem parku 7.5.2008 12:35:45
|
|
|
|
silvya
|
Mi.
|
|
|
|
|
RE: a je bil kdo v tem parku 7.5.2008 12:39:06
|
|
|
|
nejcko
|
Sin je šel pred 3 leti tja z vrtcem in je bil totalka navdušen. Smo mu šele lansko leto lahko končno dopovedali, da so dinozavri že zdaaaaaaaaaaaaaaaavnaj izumrli in ne živijo (več) v gozdu
|
|
|
|
|
RE: a je bil kdo v tem parku 7.5.2008 12:40:31
|
|
|
|
piščanc
|
mi v soboto. 7 letnica in 3 letnik sta uživala, od lj je 3 ure, če imaš ornk postanek in se enkrat zgubiš . greš za mb, lenart, gornjo radogno in potev v A. v A je zelo dobro označeno že takoj po prestopu meje. tam je potem samo še ene 20 km. je park z dinozavri (realna velikost, iz gipsa), brezplačen tobogan napihljiv, cirkus, malice kar OK, male živali. cena družinske vstopnice je 29 eur. prijetno in celodnevni izlet
|
|
|
RE: a je bil kdo v tem parku 7.5.2008 12:51:09
|
|
|
|
bt08
|
Zanimivo,naš je čist nor na dinozavre,bo treba pogledat.A je cel dan,da se dogaja?
|
|
|
RE: a je bil kdo v tem parku 7.5.2008 13:03:17
|
|
|
|
maruškaŠ
|
Mi smo bli kakšno leto- dve nazaj. Od meje je slabe pol urice vožnje ... Pa še spomnim se, da smo takrat glih prišli okol 10 - 11h dopoldan in nam je na blagajni povedali, da če bomo kakšne pol urice počakali, da bomo imeli voden ogled v slovenščini. Tko, da je blo za naše otroke suuuuper.
|
|
|
|
|
RE: a je bil kdo v tem parku 7.5.2008 13:29:32
|
|
|
|
urška
|
hvala za vse info . zgleda da bo res treba it.
|
|
|
|
|
RE: a je bil kdo v tem parku 7.5.2008 13:30:03
|
|
|
|
ugi
|
Res je super, pa blizu meje.
|
|
|
|
|
RE: a je bil kdo v tem parku 7.5.2008 19:02:32
|
|
|
|
Anonimen
|
a je to tud za večje otroke? Do katere starosti?
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiDružinske počitnice na Liburnijski rivieriLiburnijska riviera ponuja popolno družinsko destinacijo ob morju – od varnih vodnih užitkov in otroških programov do ud...
Zadnje s foruma
Kofein med nosečnostjo.
пеперутка16
Ali je zdravo piti veliko kofeina med nosečnostjo, ali to vpliva na zdravje otroka? Koliko kave je po vašem mnenju "dovoljeno" popiti na dan med nosečnostjo?