|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vsak kovanec...
19.2.2005 18:21:38   
Primoza
No, tako črno po rojstvu otrok spet ni. Kaj se da narediti npr. danes: iti na Kamniško sedlo (žena), vmes sem skrbel za dva: 9 m (obroki 220 ml Humane 2, pol banane pretlačene, previjanje, potem spet 220 ml Humane 2, potem kakih 250 ml gostega grisolina, kosilo pire krompir pa pogreta grahova omaka iz skrinje, žena pride s Kamniškega sedla ravno prav za kosilo. Vmes sem še nadziral plazenje 9 m po stanovanju, 4 l je gledala risanke, študirala knjigo. Vmes sem lahko opral eno žehto perila, jo posušil v sušilcu ter jo zložil. Po kosilu je žena še malo počila, mi smo šli za 2 urci ven, 9 m je pol poti prespal, 4 l je veselo plezala in tekla po Kamniku, vmes sva se skregala, ker je vsenaokrog mahala s palico. Potem sem šel še na popoldanski nakup, pekel kruh v kruhomatu, žena prevzame vajeti pri otrokih, gledamo skoke.
Poleg tega sem dopoldne, ko mi je 9 m ves sit zaspal, sformatiral disk računalnika, naložil namesto prejšnih xp home xp profesional, naložil service pack 2 s cd ja, inštaliral internet, naložil firewall, protivirus, naložil morje ostalih popravkov windowsov, naložil office 2000 in spet morje popravkov officea, naložil razne driverje, statistične programe, nato s eksternega diska preselil nazaj datoteke in uspešno zaključil posodobitev računalniškega sistema.

V glavnem da se delati kar veliko stvari, če smo le zdravi in brez viroz. Seveda pa komaj čakamo na malo lepše vreme, da gremo na družinske planinske vzpone. Žena je že dobro "nabildana", tako da 100% funkcionira, kar je navsezadnje tudi v mojo korist...
Definitivno pa prevzame čez teden levji delež skrbi pri otrocih, vodi evidenco raznih obiskov pri zdravnikih, skrbi za zdravila. Jaz bolj skrbim za finančne naložbe, kuham, nakupujem ter tovorim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   Vsak kovanec...
19.2.2005 18:56:25   
ankaa
Dragi moj primoza. Bil si res krasen:bravo: :bravo::bravo::bravo:. Vse kar si napisal in naredil je čista resnica. Vendar pa ima vsak kovanec dve plati, hočem samo reči, če bi se jaz lotila tako podrobnega seznama domačih storitev kot si ga opisal ti, bi lahko napisala zajetnejši roman. Sicer mi je pa zelo všeč tisto o levjem deležu :bravo::bravo::bravo:.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   Vsak kovanec...
21.2.2005 23:07:48   
lin
Joj to je grozno!
jaz sem mojega dragega navadla da si že od začetka deliva dolžnosti!
Primer.Vsak večer (pa tudi če je nevem kolko zanimiva tekma-fuzbak na tv)se on poigra z Lin-to je že obred,da jaz pripravim stvari za spanje,pol dokler se mi slačimo on naštima vodo v lavorček za kopanje pred spanjem,medtem ko jo jaz kopam pa on pripravi mlekeco za večerjo(pred spanjem),pol jo on nese v postlo, gre ven (ker če ne se mu samo smeji)in jo jaz še malo pobožam in grem ven da ona sladko zaspi.
Pa tudi podnevi ni problema,se znjo ful ukvarja in včasih prov tekmujeva kdoi bo posvečal več pozornosti-v pozitivnem smislu.
Veš ti si v službo pol pa ko prideš domov prideš še v eno služo-peri,likaj,kuhaj,čuvaj otroke in vse kar spada zraven......On pa bo filem gledal in ti boš lačna?haloooooooooooooooooo!
No dej probi se malo pogovorit pa zrihtelte to čim prej!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 53
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?