Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: Koliko časa sta bila skupaj... 14.5.2008 23:06:14
Raguel
Midva sva skupaj že sedem let in sva v devetem krogu poskušanja za najinega prvega sončka.Odločitev pa je prišla spontano preko pogovora(p.s. ne priznam,da sem napeljevala temo za pogovor )
RE: Koliko časa sta bila skupaj... 15.5.2008 5:40:34
crvicek
Ojla,
midva sva skupaj 10 let, pred letom in pol sva se poročila in tudi začela delati na . Uspelo nama je v 5. krogu, a se je na žalost končalo s ss. Tako, da še vedno delava najinega in upam, da ta mesec ne bo !
RE: Koliko časa sta bila skupaj... 19.5.2008 0:29:18
ninchi9
Midva pa sva bila skupaj približno 9 mesecev, ko sva se odločila, da bova začela delat na . Po 8 mesecih še ni ratalo. Madonca, kolko nas je takih. A je res tako problem nardit bebija, al kaj? Mojim kolegicam pa je vsem ratalo v prvo. Prav zavidam jim. RAzen moja svakinja, ki se je trudila leto in pol. Po prenehanju obremenjevanja je zanosila. Pa je mislila, da ima virusno gripo (ker je kozlala skoz), v resnici pa je bila že srečka nosečka.
RE: Koliko časa sta bila skupaj... 19.5.2008 11:48:23
Anonimen
Midva sva se poznala eno leto, preden sva postala par (poročena nisva), skupaj sva se preselila po treh tednih zveze, mladička pa sva začela delati po letu in dveh mesecih. Uspelo je prvi mesec in mladi gospod je zdaj star leto in pol.
RE: Koliko časa sta bila skupaj... 19.5.2008 11:50:15
April
IZVIRNO SPOROČILO: Plemenita007
Midva sva se poznala eno leto, preden sva postala par (poročena nisva), skupaj sva se preselila po treh tednih zveze, mladička pa sva začela delati po letu in dveh mesecih. Uspelo je prvi mesec in mladi gospod je zdaj star leto in pol.
RE: Koliko časa sta bila skupaj... 19.5.2008 14:42:40
ketii
Midva sva se spoznala letos za nou let, po treh mesecih sem pa zanosila, tko da sem zdej 2 mes. noseča. Pa kaj nej, tko je. Za splav mi tut na misel ne pride, ker bom letos stara že 30 let, pa tut hvala bogu, da je on tak fant, ki mu je tut kul, čeprav se poznava šele 5 mes., pa imam občutek, da se že celo večnost poznava. Je res uredu Zdej bo pa treba premišljevat za skupno življenje, ker decembra bomo že trije. Lp wsem
RE: Koliko časa sta bila skupaj... 22.5.2008 22:40:50
Clavdy
Midva sva začela po dveh letih in se je prijelo takoj tisti dan, ko sva začela. Najin sinko bo to soboto upihnil prvo svečko. Razmišljava, da bi septembra spet začela.
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?