|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ne zmorem več :(
11.5.2008 23:24:21   
nejcko
Moj je kar fajn očka, ampak ko sem imela prvega, ki je bil v iber naporen dojenček, sem ga, čim je dec stopil skozi vrata, preložila v njegovo naročjeuser posted image . saj se ni bunil - v bistvu je bil čisto kontent - se je z malim v naročju usedel v fotelj (ki se guga) in sta se ujčkala in ujčkala ... dec je zraven dremal, mali je pa spal - volk sit, koza celauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: ne zmorem več :(
11.5.2008 23:26:21   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: taška30

Jaz bi ti rekla le eno: šok terapija.

Enostavno mu daj (sitega) otroka in reci: ne morem več, zmešalo se mi bo, grem ven za 2 uri. In pejd (sama seveda). Brez telefona. Otrok bo preživel, tvoj dec pa (upamuser posted image ) da tud. Če se stanje ne izboljša, ponavljaj vajo, enkrat mu bo že kapnilo.



se strinjam, al pa si naredi (če imaš možnost) eno dooooooooolgo kopel.


ko se je moj mali drl, moj pa ni šljivil za 5 postov, sem jaz enostavno (ampak s težkim srcem izklopla jokanje - enostavno nisem reagirala), pa je mogel moj (bogi zmatran fantuser posted image user posted image user posted image )rit dvignat pa ga it potolažit... ene parkrat, zdej pa ni panike (sej pa nisem robot, hudiča no)

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: ne zmorem več :(
11.5.2008 23:27:01   
BlackyMouse
Ajoj user posted image

Vem, kako ti je, sem imela isti primerek doma.. In sem čist vesela, da sem se ga znebila, kr takšni bi še za te igrice ubijali...
Pa čuj, se ti sploh zdi vredno, da vso to nervoznost prenašaš na baby-a zaradi enega idiota? Sej nevem, ampak tudi če mu otroka pustiš za urco, dve, ne bo nič spremenilo tega, vsaj tako predvidevam po mojih izkušnjah.. Nevem, primi ga v roke, lenuha user posted image


_____________________________

Biti ljubljen pomeni več, kot biti bogat, kar pomeni biti srečen..

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: ne zmorem več :(
11.5.2008 23:36:49   
Marogica
Bom postavila ZOPET ENAKO vprašanje:
Kje jih najdete in kaj prej niso bili takšni?

p.s. TUdi jaz grem mojemu kar povedat, kako sem srečna, da je takšen, kot je....

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: ne zmorem več :(
11.5.2008 23:45:43   
barika
najdejo se vsepovsod...moj ima tak poklic, da pride ful zmatran domov in rabi pol ure, urco da pride k sebi, pa tud on se more sprostit ob napornem dnevu al pa tednu, pa včasih pade kakšna igrca al pa kej (sej se more sprostit, se tud jst, grem pa za kakšno urco al pa tri, da si baterije napolnim, pa mu ga HB ni problem pazit, še več, reče mi ti kr pejt.... boma žeuser posted image user posted image , (ni panike za nahranit, previt,  umit, spat dat..)potem je pa tak fajn, ko pridem domov, mali pa cel blažen, ko me vidiuser posted image ) , ampak če bi bil tak kot od J.L, bi ga pa v rit brcnala pa nagnala..al pa bi jst otroka popokala pa šla.
je pa res, da je prvi mesec najtežje, ko (nekateri, ne vsi) ne vejo kok pa kej, potem se pa "zbrklja"

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: ne zmorem več :(
11.5.2008 23:53:45   
sandra85
MičII če pošlješ kak virus jo bo lahko napadel, da je vsega RR kriv user posted image

_____________________________

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: ne zmorem več :(
12.5.2008 0:17:11   
Majuska
... a tvoj slučajno Travian igra? user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: ne zmorem več :(
12.5.2008 6:30:21   
srki
Po mojem bi mu jaz kar računalnik razsula, v pričo njega. Mislim, ta pa je idiot, oprosti izrazu.

Ne mi rečt, da se je revček ustrašil, sedaj ko je očka in se je zanj zdaj vse spremenilo.....milsim, saj ni edini, pa o takem lenuhu pa še nisem slišala. Mislim, da bi vsaj spal, pa bi imel razlog za to, npr. utrujenost od dela, da mi pa bulji v ta ekran, pa mu ga res stolčem na koščke, pa še malo njegauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: ne zmorem več :(
12.5.2008 6:32:37   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Bom postavila ZOPET ENAKO vprašanje:
Kje jih najdete in kaj prej niso bili takšni?



No, tle bi pa rekla za mojega, da je bil prej tako anti, da si nihče nikoli ni mislil, da bo pa on, ko je bil po vseh komunahuser posted image , imel kdaj familijo, pa službo, pa si kaj ustvaril. Bil je tako ustrežljiv, no, ustrežljiv je malo manj sedajuser posted image , pa nič hudega, imam dve zdravi roki in nogi, kar se pa otroka tiče pa lahko rečem samo: kapo dol, stariuser posted image .

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: ne zmorem več :(
12.5.2008 7:34:23   
BrankaO.
Mojega resda ni veliko doma zaradi službe ampak moram rečt da tudi včasih poskusi da bi jo kar meni porinil sam če bi se mu pustila bi mu to tudi uspeval!!!Tudi jaz imam 3mesece staro pa še dve veliki tako da jih vse kr mal poštimam kaj bo kdo naredu pa je je pa še nekaj če se boš pustila zdaj te bo vedn tako tretiral
zato moje mnenje ne pusti se pa pogovor to res trobim kar naprej vendar je res  pogovor za vsako figo!!!!
Tak rešujem jaz!!!!
srečno!!
aja pa še to pr nas sem na kompu več jaz kot on user posted image user posted image user posted image

_____________________________

18.12.1998se nam je rodila prva sončica-Ksenja
17.09.2001 se nam je rodila druga sončica-Sanja
20.1. 2008se nam je rodila zadnja a vseeno zelo ljubljena sončica-Milenca----
ati blažen med ženami :))


(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: ne zmorem več :(
12.5.2008 7:56:03   
nuala
Kar se tiče tega, da ne zmoreš.
Kot prvo; se morda lahko obrneš na mamo, prijateljico, sestro? Da ti nekdo malo počuva ptroka ko se ti skopaš in urediš, ali pomaga pospravit stanovanje?
Kot drugo; pertnerju nehaj kuhati, pospravljati, prati, likati in kar je še takega. Poskrbi samo zase in za otroka. Glej, da boš dovolj jedla, pripravljaj pa si čimbolj enostavno hrano, da ne izgubljaš časa ( Pogrej in pojej npr. + sveža solata ali sadje ). Takoj ko otrok zaspi se uleži in zadremaj tudi ti.
Kot tretje; če lahko komu zaupaš otroka za eno uro, se s partnerjem v miru pogovorita. Morda je bil tak že prej in še ni dojel, da se je s prihodom otroka svet nekoliko spremenil. Tudi mamice so po porodu občutljive, one so doživele nekaj, česar moški večinoma ne morejo dojet. Poskušaj mu dopovedat, da potrebuješ pomoč ti, otrok pša potrebuje tudi očeta, ne samo mamo. Predlagaj mu, kaj lahko on neredi in naj to ne bo samo gospodinjstvo, naj se ukvarja tudi z otrokom ( npr. pelje otroka na sprehod ).


_____________________________

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu BrankaO.)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: ne zmorem več :(
12.5.2008 8:12:11   
LINA31
J.L....kot prvo ne mislit, da imaš edina takega srčka. Pač, eni moški so bili vzgojeni, da je za otroka še vedno odgovorna le ženska. Poleg tega gre za prvi mesec in ima najbrž občutek, da ti ne more pomagat.
Probaj se ti na kulirat in vrjami, da zmoreš tudi sama. Slaba tolažba, ampak zame najboljša. Počasi ga probaj vključiti in ne samo takrat, ko tamala joče. Boš vidla, da bo s časoma sam kaj naredil.
Katera od RR-jevk bo rekla, da ni on ni otrok in da s pestjo udari po miziuser posted image  Pač enim trda rok nič ne pomaga.
Če rabiš pogovor mi piši na ZS.

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: ne zmorem več :(
12.5.2008 8:12:32   
Naja31
Se mi zdi da je samo nuala nekaj pametnega napisala.



A kakšen pogovor z njim kaj zaleže? Probaj to, drugače pa mu daj sitega in previtega dojenčka in pejt nekam za eno uro.

Moram pa napisati, da je moj mož zlat v primerjavi z nekaterimi, pa se skoz pritožujem. Očitno se ne zavedam kaj imam.

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: ne zmorem več :(
12.5.2008 8:14:41   
caligula
Jaz imam že zdaj v nosečnosti takšne probleme in sem si sama pri sebi obljubila, če se ne spremeni v enem mesecu, ga zapustim in se nikakor ne vračam. Traja pa že 4 mesece. Prej je bilo vse v najlepšem redu odkar pa sem zanosila, mi skoz nekaj najeda, d ne počistim dobro, zakaj ga ne čaka večerja, kje sem tako dolgo, ko pelem psa na sprehod, zakaj se njemu ne posvečam mal več....!!!!!!!!!!!!!
Men je tega dost Vsak dan 3 ure pucat, 2 ure za sprehod, 3 ure kuhanja, 1 ura likanja, 4 ure faxa, Že zdaj mi gre pol dneva, in v nosečnosti ni ravno kaj preveč energije. Po tehtnem premisleku sem ugotovila, če bom mati samohranilka, bom prihranila čas za "večjega otroka", prihranila bom živce,... Poleg takšnih provokacij mi pa še verbalno nabija, da sem bedna, da če sem noseča še ne pomeni da ne morem nič delat...
En teden sem imela zelo hude slabosti in mi je rekel da se sama sebi smilim!!!!!!!!!!
Halo, objemaj ti cel dan in noč školjko!
Bilo je več pogovorov, ki pa so se vsi končali: Mislim da si dovolj stara da si lahko malo bolj odgovorna!!!! Jaz?
In kaj on dela? Vsak dan spi do 11 ko sem jaz že najmanj 4 ure budna, se obleče in gre v službo, kjer nič ne dela (lastnik lokala), in ko pride zvečer domov je revček tako zmučen, da bi se mu lahko mal posvetla pa ga praskala in ne vem kaj še!
Jaz kot redna študentka tega enostavno ne zmorem več. Otroka sva si oba želela. Ker mi čas ne dopušča, delam ponavad kakšno anketiranje ali kakšno drugo dobro plačano delo, ker mi je začel očitati da premalo prispevam??????????
Ej punce res, v kolikor se problemi vlečejo, kakor pri meni, ...jaz pokam, vi se pa same odločte.
Moje bodoče življenje: Ko se otrok rodi, bom najela varuško za tisti dve tri uri ko bom na faxu, seveda bo morala biti nekje v bližini zaradi dojenja, pop bova preživljala skupaj, eno leto bo hudo poteem pa gre v vrtec jaz pa diplomiram ,če bo vse kot treba. Mislim, da bo življenje definitivno manj stresno.

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: ne zmorem več :(
12.5.2008 8:19:37   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31

Se mi zdi da je samo nuala nekaj pametnega napisala.



Ja, to sem že sama, ob svojem postu ugotovilauser posted image .

Samo ne vem no, če pogovor in že samo dejstvo, da IMA OTROKA TUDI ON IN NE SAMO ONA, nič ne pomaga, pol pa res ne vem. Očitno je zasvojen z računalnikom in igrico. Ne vem, ali obstajajo tudi kakšne klinike za odvajanje zasvojenosti z računalnikomuser posted image . Mogoče bi ga morala pa tja prijavit.

Sama sem tudi pomislila na mamo, prijateljico, sestro....ampak, oče je pa še vedno on, pa naj bolji še naprej v tisti računalnik, če je tako težko otroka imeti vsaj eno uro. Samo ne vem, če bi še kaj gledal mene in otroka. Saj bi zastopila, da je otrok, ko mu moraš nekaj non-stop ponavljat, za odraslega človeka pa mi ne gre v glavo.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: ne zmorem več :(
12.5.2008 8:23:15   
Blejka26
ne vem kako ti svetovati..je treba znort..tole z virusom se mi ne zdi dobra poteza ker bo pol ona brez nas RR-Jevk..jaz bi šla za par dni nekam sama z otrokom..pojdi k materi in res se ne smeta slišat teh par dni..daj mu lekcijo..jaz sem jo svojmu dala in je zaleglo..imava dve punčke in sva mela dost problemov..neke noči paje počilo in sva se ful skregala..no naslednji dan sem spakirala moje in od otrok cunje in šla v Maribor k moji teti za par dni..hotela sem za 14 dni a smo šle pol samo za 4 dni in je bilo dovolj..po tel.me je prosil že drugi dan naj pridemo domov..a sem vstrajala še par dni,da je tipček mal premislil o vsem..sedaj je drug človek,res..no pravijo ne hvali dneva pred nočjo,tko da ga ne bom preveč.
jaz mislim da bo to tud tebi pomagalo..vso srečo


_____________________________

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: ne zmorem več :(
12.5.2008 8:28:47   
Anonimen
Ja seveda.....najboljš da ji pride mami al pa prjatlca pomagat ja, da se ne bo revček kje pretegnuuser posted image
Za otroka sta odgovorna starša. Oba. Ne babice in prijateljice in ne vem kdo še. Starša!
Babice pa prijateljice naj bi vskočile k sta oba utrujena da oba malo razbremenijo, ne pa zato da bo lahko en smrkovc igrce na compu igraluser posted image

Pa preden se odločite za otroka nič ne povprašate svojih partnerjev kako si oni predstavljajo bit očka? Al so vam pač lagali?

< Sporočilo je popravil karin24 -- 12.5.2008 8:30:05 >

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: ne zmorem več :(
12.5.2008 8:34:43   
Blejka26
ženska se po porodu spremeni,zakaj se ne more tud moški??

_____________________________

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: ne zmorem več :(
12.5.2008 8:35:12   
Strawberrie Cherrie
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Ja seveda.....najboljš da ji pride mami al pa prjatlca pomagat ja, da se ne bo revček kje pretegnuuser posted image
Za otroka sta odgovorna starša. Oba. Ne babice in prijateljice in ne vem kdo še. Starša!
Babice pa prijateljice naj bi vskočile k sta oba utrujena da oba malo razbremenijo, ne pa zato da bo lahko en smrkovc igrce na compu igraluser posted image

Pa preden se odločite za otroka nič ne povprašate svojih partnerjev kako si oni predstavljajo bit očka? Al so vam pač lagali?



user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj je bil tut neke sorte rač.freak, pa sem mu pred porodu na pladnju vse nosila, sploh mu je blo fajn v času gnezditvenega sidroma, ko sem kot en norc pucala in stregla, ker se mi nič ni zdelo dovolj dobro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ampak ko je zagustilo, sva se pa tudi vredu pogovorila, pa je tekom teh 17m dojel, da jaz nisem njegova mamica in sedaj gospod sam od sebe prfektno ščisti kuhinjo, sesa, pomiva, celo okna je že umival. Tudi dojema, da mora preživeti kvaliteten čas s svojim sinom, tko da občasno se mi zdi, da imam celo preveč prostega časauser posted image

Je pa res, da enim je dovolj pogovor, druge pač zresni to, da jim ženske malo zagrozijo. Kaj pa vem, ker niti ne vem, kako bi ravnala dalje, če pri nama ne bi zalegel samo pogovor. Ampak ko gledam tako nazaj predpostavljam tudi svoje čustvene izpade, eno malo poporodno depresijo, nasičenost s hormoni, in ko je gospod se vsedel za pc, sem postala oranžno do zelena in menjavala barve user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Strawberrie Cherrie -- 12.5.2008 8:36:09 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: ne zmorem več :(
12.5.2008 9:07:41   
melanija
Tolažba -ne vem kašno bi ti dala. Samo to zmoreš in boš zmogla.
Tudi jaz imam podobno situacijo, s to razliko da moj dela v službi in potem še doma na kmetiji. Takko da ga v hiši ni do 21 h ali 22 h zvečer. Ponavadi gleda da pride prej ko gredo otroci spat da se vsaj malo poheca in pogovori z njimi. Drugače imava 3 otroke, ta mali ima 3 mes. Pa sem za vse sama, za oblečt, za skuhat za it na sprehod, zraven pa moram njemu še papirje rihtat, pa zletat po opravkih.

Ma kaj vse se da. Samo glede na to da je on vedno pred rač. bi mu ga za nekaj časa izklopila in naj se malo posveti otroku. Kot so ti rekle počasi ga navajaj na  otroka vsakič naj ga ima več časa. 

Naj ti povem da ko otrok začene bolj komunicirat z okolico, ko bo shodil bo bolj zanimiv za tvojega moža. Tako je tudi pri mojem, dokler so mičkeni si ga niti ni upal prijet, ker je reku da ne zna, pa sem mu jih vseeno uturila za kakšno minuto za popestvat.

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: ne zmorem več :(
12.5.2008 9:15:34   
BlackyMouse
IZVIRNO SPOROČILO: Blejka26

ženska se po porodu spremeni,zakaj se ne more tud moški??


user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se pa spomnim, kaj je bivši enkrat rekel... Da se me ženske kao rodimo s to znanostjo, kako skrbeti za otroka... Ja pa kaj še, takoj po porodu sem pa full obvladala previjanje, dojenje, kopanje, .... user posted image user posted image

Resno ti svetujem, pogovorita se, ker to ne še ne bo dobro.... user posted image


_____________________________

Biti ljubljen pomeni več, kot biti bogat, kar pomeni biti srečen..

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: ne zmorem več :(
12.5.2008 9:17:32   
BlackyMouse
IZVIRNO SPOROČILO: melanija
dokler so mičkeni si ga niti ni upal prijet, ker je reku da ne zna, pa sem mu jih vseeno uturila za kakšno minuto za popestvat.


Mene pa res zanima, ali so res tako nezmožni, ali so enostavno prebutasti? A tako težka dela pa lahko delajo, da bi pa otroka prijeli v naročje, je pa hudooo?? user posted image user posted image


_____________________________

Biti ljubljen pomeni več, kot biti bogat, kar pomeni biti srečen..

(odgovor članu melanija)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: ne zmorem več :(
12.5.2008 9:26:28   
lemavrica
Jaz bi mu zihr virus spustila na mašino da bi kaj takega počel. Ok sej moj je res veliko za rač ampak dela v tem in še popoldanski s.p. ima ki je povezan z računalniki. Pa kljub mu kljub temu včasih rečem da je malo preveč pred rač in da jaz rabim pomoč. HB pa ni imel nobenega strahu pred novorojenčkom. To mi je pa tak butast izgovor, da je moške strah novorojenčko. Ja pa kaj še.

_____________________________

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...


(odgovor članu BlackyMouse)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: ne zmorem več :(
12.5.2008 9:58:31   
Anonimen
No, da še jaz dodam svoj komentar.
Draga J.L. Recepta ne poznam, ko ga boš zvedela, mi sporoči. Tudi moj me pušča cele dneve samo s tremi otroci. Ampak dela, dela, dela kot zamorc. Ko pa grem mimo delavnice, pa s kakšnim pije pivo. user posted image  Seveda s stranko, ima pa res bolj osebno poznane. Mene moti to, ko imamo obiske ali smo mi na obisku, da se takrat ful neki gre, pa hoče voziček vozit, pa pestuje, pa ga hrani. In če kaj komu pojamram, malo za olajšanje duše, me vsakdo zabije nazaj, kako imam fejst deca, le kaj mu manjka?user posted image user posted image  Sem žal tudi jaz marsikdaj v klubu "ne zmorem več". Samo začela sem si prigovarjat, da ne gledam drugih, kar jih poznam imajo pomoči dosti več, jaz je tudi od staršev iz nobenega konca nimam, in da meni to ne pripada, ker vem, da sem se pač taka rodila in da tako je. Tudi jaz sem po mizi udarila, ko sem bila tretjič noseča nepričakovano, pa je takrat obljubil....danes je pa tako, da samo še bolj dela z izgovorom, ker nas je več. Lp

< Sporočilo je popravil decembrka -- 12.5.2008 10:00:42 >

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: ne zmorem več :(
12.5.2008 10:01:55   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: melanija

Tolažba -ne vem kašno bi ti dala. Samo to zmoreš in boš zmogla.
Tudi jaz imam podobno situacijo, s to razliko da moj dela v službi in potem še doma na kmetiji. Takko da ga v hiši ni do 21 h ali 22 h zvečer. Ponavadi gleda da pride prej ko gredo otroci spat da se vsaj malo poheca in pogovori z njimi. Drugače imava 3 otroke, ta mali ima 3 mes. Pa sem za vse sama, za oblečt, za skuhat za it na sprehod, zraven pa moram njemu še papirje rihtat, pa zletat po opravkih.

Ma kaj vse se da. Samo glede na to da je on vedno pred rač. bi mu ga za nekaj časa izklopila in naj se malo posveti otroku. Kot so ti rekle počasi ga navajaj na  otroka vsakič naj ga ima več časa. 

Naj ti povem da ko otrok začene bolj komunicirat z okolico, ko bo shodil bo bolj zanimiv za tvojega moža. Tako je tudi pri mojem, dokler so mičkeni si ga niti ni upal prijet, ker je reku da ne zna, pa sem mu jih vseeno uturila za kakšno minuto za popestvat.


Ja, melanija, samo pri vama je drugače. tvoj mož dela tudi po službi na kmetiji, kot praviš, njen pa sedi za računalnikom in jajca praska. V tem je bistvena razlika.

(odgovor članu melanija)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Očetje, častite žensko, ki vam je rodila o...
Dragi očetje, tole je za vas: pomembni razlogi, zakaj morate postaviti spomenik ženski, ki vam je rodila otroka oziroma ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?