|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ne zmorem več :(
12.5.2008 10:10:55   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: melanija

Tolažba -ne vem kašno bi ti dala. Samo to zmoreš in boš zmogla.
Tudi jaz imam podobno situacijo, s to razliko da moj dela v službi in potem še doma na kmetiji. Takko da ga v hiši ni do 21 h ali 22 h zvečer. Ponavadi gleda da pride prej ko gredo otroci spat da se vsaj malo poheca in pogovori z njimi. Drugače imava 3 otroke, ta mali ima 3 mes. Pa sem za vse sama, za oblečt, za skuhat za it na sprehod, zraven pa moram njemu še papirje rihtat, pa zletat po opravkih.

Ma kaj vse se da. Samo glede na to da je on vedno pred rač. bi mu ga za nekaj časa izklopila in naj se malo posveti otroku. Kot so ti rekle počasi ga navajaj na  otroka vsakič naj ga ima več časa. 

Naj ti povem da ko otrok začene bolj komunicirat z okolico, ko bo shodil bo bolj zanimiv za tvojega moža. Tako je tudi pri mojem, dokler so mičkeni si ga niti ni upal prijet, ker je reku da ne zna, pa sem mu jih vseeno uturila za kakšno minuto za popestvat.


To človek še zastopi, da dela. Da pa nima drugega dela, kot v tisti računalnik buljit, pa jaz pač ne morem zastopit. Delo v službi in na kmetiji in/ali okoli hiše, je čisto nekaj drugega, bolj nujnega, kot pa ta klinčev hobi, kot je računalnik.

(odgovor članu melanija)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: ne zmorem več :(
12.5.2008 10:24:16   
ZmajTolovaj
bolj berem, bolj vidim, kak je moj fajn......

ga grem kar takoj poklicat, da mu to povem


JST TUD


_____________________________

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: ne zmorem več :(
12.5.2008 10:29:49   
lemavrica
Ja jaz tudi pridem do tega da je moj v bistvu super.

_____________________________

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...


(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: ne zmorem več :(
12.5.2008 10:54:39   
bsasab
No ja...

Sama sem imela isti problem, no se vedno je nekje v ozadju (ja, moj pa spila Travian), ampak se je stvar precej umirila, vem da je prvi mesec non stop visu na rac. Sedaj (Lili ima 5 mesecev) pa ni vec tako, igrice se igra ampak ne vec po cele dneve, mogoce za kaksne pol urce, tudi do Lili je cist drugacen, se z njo igra, ji poje, previja, gre na sprehod, jo da spat, ji ponoci drzi rokico, da jo pomiri..., se zdaj res nimam kaj za pritozevat, je pa rabo dobra dva do tri mesece da je prislo do tega..., vmes pa sma midva imela bitke, pa pogovore, pa mogoce tudi kreganja, sedaj pa sva ljubeca drug do drugega tako kot prej, ce ne se bolj...Ponavadi se vse poslihta, no vsaj pri nama se je in sva sedaj res srecna...pa se to, ravnokar ko pisem to, me je glih moj klical, pa sem mu povedal kaj delam, oz kaj pisem/berem, pa mi je rekel, pogovorita se naj, pri nama je pomagalo, mogoce bo tudi vama...

Pa vse srecnouser posted image



_____________________________

5.12.2007 nam je Miklavz prinesel najlepse darilo doslej...

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: ne zmorem več :(
12.5.2008 12:22:15   
srki
Oh, ko bi bili vsi taki in tako misleči. Ene pa nič ne gane. Mogoče ga bo res minilo, pa si misli, da zdaj, ko je še tako majhna, nima kaj z njo počet.

(odgovor članu bsasab)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: ne zmorem več :(
12.5.2008 13:24:00   
annie
IZVIRNO SPOROČILO: rija

IZVIRNO SPOROČILO: rainbow

midva sva tudi imela krizo. in ker imam jaz še vedno zahteve po delitvi dela in ker v zadovoljivi meri tega ni, ne bo tretjega otroka, ki si ga želi user posted image user posted image user posted image  svašta, ha.

ampak res, gnjavi in gnjavi. jaz bi mojga dostkrat najraje tak kot je Mič predlagala. Še zdaj bi ga včasih.

upam, da bosta to uspešno premagalauser posted image user posted image user posted image


rainbow: jaz bi štacuno na tvojem mestu zaprla user posted image user posted image user posted image  dokler bi trgovci ne delali kot se šika user posted image user posted image user posted image


user posted image user posted image user posted image user posted image Sedaj pa sem se do solz nasmejala user posted image user posted image ...se strinjam s tem user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: ne zmorem več :(
12.5.2008 13:34:04   
ROmama
Prej te ni motilo, da je bil na računalnikuuser posted image  Reci mu, da moraš nujno npr. k zdavniku in pusti user posted image  pri njemu, da ga pazi. Da se malo navadi. Počasi se boš tudi ti navadila, na user posted image  in ti bo vse lažje naredit. Saj veš kje ostanejo otročki ponavadi, če se slučajno dva razideta.

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: ne zmorem več :(
12.5.2008 15:03:22   
Olivija
ni čudno, da ženske padejo v poporodno depresijo, jaz bi 100% ob takem tipu.

Zanima me pa, je mogoče izkoristil tudi očetovski dopust in ga preživel ob računalniku?user posted image

Midva sva se pred user posted image  ogromno pogovarjala o skrbi za otroke in že takrat mi je bilo jasno, da ni šans, da bi on počel kaj takega in da bi tako zanemaril svojo družino na račun računalnika.

Res se pogovori z njim in mu prepusti dojenčico v oskrbo, naj se znajde.

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: ne zmorem več :(
12.5.2008 15:16:24   
anju
ej, ko je bila kampanija za predsedniske volitve in so bli vsi kandidati na tv s svojimi zenami. pa je rosvita rekla moniki jelincicevi, da on zanjo pravi, da sploh ni tecna, sem pomislila na edino mozno, namrec, da ji ni treba bit, ker ji on pomaga. saj vem, da je v bistvu sebe izpostavu, da je dober, pa vendar. tecne smo, ker so moski sposobni premalo.
nisem brala vseh strani na tej temi....
zal mi je, da je tako j.l.

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: ne zmorem več :(
12.5.2008 21:18:06   
Blejka26
in kako a sta se že kaj pogovorila?

_____________________________

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: ne zmorem več :(
12.5.2008 21:22:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: anju

tecne smo, ker so moski sposobni premalo.


Izjava tedna :).

(odgovor članu anju)
  Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: ne zmorem več :(
12.5.2008 21:48:15   
mala maja
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

IZVIRNO SPOROČILO: karin24

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Pa kaj mate vse z pubertetniki otroke al kakouser posted image


Ne, ampak take se pac oglasajo.


Ja, sam jih je kar dost se mi zdiuser posted image



Odvisno, kako racunas....user posted image .



enostavno moram komentirat nouser posted image user posted image

noebn ni rekel da se ne ukvarja z njimi, amapk sam z vozičkom pa res nikoli ni šel. Pa če vem povem svojo zgodbo par tednov po tistem ko sem rodila bi vas kap in bi rekli da si zmišljujem, amapk to pač je na našem koncu bilo do nedavnega. Babe spadajo za šporhet deci pa v delavnico.user posted image  Ko sem šla prvič na sprehod s tamalim je soseda za mojim hrbtom drugi sosedi tako nagals rekla da sem še jaz slišala"tej se je pa zmešal, a nima nič kaj bolj pametnega za počet, ap doma majo obrt, raj nej decu pomaga kot se pa sprehaja z vozičkom. Se vid da je mestna frajla" no in če po pravici povem sem tud jaz rabila dolgo časa do trdne kože.

pa če se vam zdi da spadam med najstnice, kaj je šele tista, ki predlaga tožbo zaradi tega.user posted image  al pa usrano plenico na comp. ma sej ne vem kaj naj si mislim.

Se strinjam, da pač rabijo deci malo vel časa da se privadijo. In pač prilagot se je treba, ap ne mu kar sitega otroka v naročje porint za dve uri in reč pejt kamor češ.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: ne zmorem več :(
12.5.2008 22:34:22   
aprilska34
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

... a tvoj slučajno Travian igra? user posted image



Pa saj ni res, kaj je s temi dedi? Moj tudi čepi pri tej igrici, ne vem, kako se mu ljubi. Najprej ko pride domov mora pogledat, kaj se je medtem zgodilo, koliko ima surovin in če ga je kdo napadel. Mu je starejša hčera zadnjič rekla, da njeni sošolci to igrajo, pa ne vem, kako mu ni kapnilo, da igra igrico z otroci???!!!! Ob vsem tem pa zgleda, da je ta igrica res nekakšnega življenskega pomena. Ali  jim res ni škoda časa, ki bi ga raje zapravili za resnično življenje? Mogoče bi si kar virtualno družino ustvarili, mogoče bi se z njo vsaj kdo zabaval?

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: ne zmorem več :(
12.5.2008 22:48:46   
Anonimen
amapk to pač je na našem koncu bilo do nedavnega. Babe spadajo za šporhet deci pa v delavnico. Ko sem šla prvič na sprehod s tamalim je soseda za mojim hrbtom drugi sosedi tako nagals rekla da sem še jaz slišala"tej se je pa zmešal, a nima nič kaj bolj pametnega za počet, ap doma majo obrt, raj nej decu pomaga kot se pa sprehaja z vozičkom. Se vid da je mestna frajla" no in če po pravici povem sem tud jaz rabila dolgo časa do trdne kože.


Jaz že celo življenje v takem okolju živim, pa to še ne pomeni da se mu morem prilagajat. Mi prou dol visi kaj si folk misli in govori. Moja mami je tud infarkte doživljala k je vidla mojga okna prat pa kaj čmo zdej.
Pa moj ati je tud ful delal običajno zunaj mami pa notri. Sam za nas otroke sta pa oba skrbela. Od prvega dne.

To da se morjo dedci prilagajat je pa ena svetovna bedarija. Kaj ženske se pa ne rabjo? Me pridemo na svet z vsem znanjem okoli otrok? Pomoje tudi. Ko sm jst prvič pred parimi leti dojenčka dobila v naročje sm mislna da se mi bo srce ustavlo k sm se bala da mu bom kej nardila, da ga ne držim prou ipd.. Nima to nobene veze z spolom.

Kaj je travian ne vem, moj tud ne sm ga vprašala. Sem pa vesela da ma moj hobi ki vključuje fizkulturo ne pa življenje v fantazijskem svetu. Pa da ve kaj je na prvem mestu.
Mater tko k vas berem si včasih prou mislim da je moj mal čuden, k jebenti da več časa z mačkoma preživi na dan k nekateri dedci z lastnimi otroki. Žalostno je to. Še bolj je pa žalostno da take dedce oz. smrkovce zagovarjate, iščete opravičila za njih in jim dajete potuhouser posted image

(odgovor članu aprilska34)
  Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: ne zmorem več :(
12.5.2008 22:57:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mala maja

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

IZVIRNO SPOROČILO: karin24

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Pa kaj mate vse z pubertetniki otroke al kakouser posted image


Ne, ampak take se pac oglasajo.


Ja, sam jih je kar dost se mi zdiuser posted image



Odvisno, kako racunas....user posted image .



enostavno moram komentirat nouser posted image user posted image

noebn ni rekel da se ne ukvarja z njimi, amapk sam z vozičkom pa res nikoli ni šel.


Saj je vseeno, kaj dela ali ce sploh kaj, dokler funkcionirate in dokler ste vsi v druzini zadovoljni, kar v vecini opisanih primerov ni.

Dokler sem bila doma, sem naredila vecino stvari, pa ne zato, ker "gospodinjstvo pac pritice zenskam", ampak ker sem bila doma, imela zdravega otroka in imela vec kot dovolj casa. Vecino stvari sem naredila, da smo sli popoldne na sprehod in hvatali bravn boju...user posted image .

Danes ne naredim skoraj nic, kadar ce sem na morju. Ker me morski zrak dobesedno ubije, fjaka me napade in ne morem nic...user posted image . Pa se verjetno spet kdo zgraza lej jo frajlo, je spet prisla na morje kavo pit...user posted image .

(odgovor članu mala maja)
  Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: ne zmorem več :(
13.5.2008 8:44:14   
polma
Hej, J.L in ostale s takimi tipi!

Se jim ne da dopovedat. NIč.

Ko sem očeta prvega otroka, ki je bil tak pezde, kot tvoj,J.L,  sterala v P.M., si je celo drznil reč da mu ve skoraj šestih letih nisem nikoli nič rekla, ker če bi, da bi se lahko vse zmenila?!? Potem je slabo leto užival v življenju pri mamici, otroka sva si delila-če je imel košarko, nogomet ali pa žur s prijatelji, je seveda otrok odpadel. No in sem jaz spoznala super tipa. Veliko prezgodaj, ampak se mi je zdelo vredno. (Imela sem prav, tega bo pet let in čakamo 3.6., ko pride naš novi otrok) TAKOJ je tekel na socialno, kjer me je blatil zelo vztrajno! Komaj sem obdržala otroka! Blatil me je otroku! Govoril je, da sem ga pustila zaradi drugega moškega!
A sploh moram naštevat kaj vse je še delal, al vam že dela domišljija? Saj gledate kdaj na POP TV filme po resničnih dogodkih-razne družinske drame? Lahko se zgodi tudi vam!
Upehal se je letos. Zelo je bil vztrajen. Tako kot je prej vztrajal v svoji ignoranci do lastnega otroka in žene, je kasneje vztrajal v zlivanju dreka name. Pač, zelo vztrajen tip. z napačnim fokusom. ****.. Zelo boli...

Zato, bejžte stran on takih nedoraslih parazitov.... samo stran!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: ne zmorem več :(
13.5.2008 10:20:33   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: aprilska34

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

... a tvoj slučajno Travian igra? user posted image



Pa saj ni res, kaj je s temi dedi? Moj tudi čepi pri tej igrici, ne vem, kako se mu ljubi. Najprej ko pride domov mora pogledat, kaj se je medtem zgodilo, koliko ima surovin in če ga je kdo napadel. Mu je starejša hčera zadnjič rekla, da njeni sošolci to igrajo, pa ne vem, kako mu ni kapnilo, da igra igrico z otroci???!!!! Ob vsem tem pa zgleda, da je ta igrica res nekakšnega življenskega pomena. Ali  jim res ni škoda časa, ki bi ga raje zapravili za resnično življenje? Mogoče bi si kar virtualno družino ustvarili, mogoče bi se z njo vsaj kdo zabaval?


to je bila tudi najina stlna tema za kreg, dokler nisem udarla po mizi,,,zdej pa HB  ni več te igre...al gre igrca al pa midva z malim...ta travian jih čist zasvoji...vsaki 2 minuti gledat, če je kej novegauser posted image

(odgovor članu aprilska34)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: ne zmorem več :(
13.5.2008 10:59:21   
mala maja
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

amapk to pač je na našem koncu bilo do nedavnega. Babe spadajo za šporhet deci pa v delavnico. Ko sem šla prvič na sprehod s tamalim je soseda za mojim hrbtom drugi sosedi tako nagals rekla da sem še jaz slišala"tej se je pa zmešal, a nima nič kaj bolj pametnega za počet, ap doma majo obrt, raj nej decu pomaga kot se pa sprehaja z vozičkom. Se vid da je mestna frajla" no in če po pravici povem sem tud jaz rabila dolgo časa do trdne kože.


Jaz že celo življenje v takem okolju živim, pa to še ne pomeni da se mu morem prilagajat. Mi prou dol visi kaj si folk misli in govori. Moja mami je tud infarkte doživljala k je vidla mojga okna prat pa kaj čmo zdej.
Pa moj ati je tud ful delal običajno zunaj mami pa notri. Sam za nas otroke sta pa oba skrbela. Od prvega dne.

To da se morjo dedci prilagajat je pa ena svetovna bedarija. Kaj ženske se pa ne rabjo? Me pridemo na svet z vsem znanjem okoli otrok? Pomoje tudi. Ko sm jst prvič pred parimi leti dojenčka dobila v naročje sm mislna da se mi bo srce ustavlo k sm se bala da mu bom kej nardila, da ga ne držim prou ipd.. Nima to nobene veze z spolom.

Kaj je travian ne vem, moj tud ne sm ga vprašala. Sem pa vesela da ma moj hobi ki vključuje fizkulturo ne pa življenje v fantazijskem svetu. Pa da ve kaj je na prvem mestu.
Mater tko k vas berem si včasih prou mislim da je moj mal čuden, k jebenti da več časa z mačkoma preživi na dan k nekateri dedci z lastnimi otroki. Žalostno je to. Še bolj je pa žalostno da take dedce oz. smrkovce zagovarjate, iščete opravičila za njih in jim dajete potuhouser posted image



no sem lepo napisala da sem jih nekam poslala, pa smo v vednost. Sedajle ko sem jaz v službi moj malček ni v vrtcu amapk ga čuva možekuser posted image . A je pol še čudenuser posted image user posted image , ker je varuška svojega otrokauser posted image


mah sej smo že 1000x ugotovile sto ljudi, sto čudi in vsak ima svoje navade in zaradi tega ni treba iskat špetirov. In kot pravi mič dokler vse funkcionira je OK. Upam da je punca dala vetra svojmu decu in mu pokazala da je tudi on dolžan skrbeti za svoja otroka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: ne zmorem več :(
13.5.2008 11:06:00   
anny1
Hallo, punce jaz bi pa sem neki vprašala: A so se vaši strinjali z otrokom?
Mislim sej niste same naredile otroka- no jaz nimam teh problemov, samo če ga kej rabim moj že skače, kaj naj rečem vedel je kaj so otroci in da včasih rabim svojih 5min, sicer sem imela probleme ko je bila samo starejša sam sem ga lepo vprašala če je sam moja-ni in sva bila zmenjenauser posted image , tako da polma ti dajem prav, stran od takih. L.J. upam da se bosta lahko dogovorila kaj in kako drugača pa hhhhh....- nočem biti pametna, jaz vedno zagovarjam družino mami,oče in otroci, če pa ne gre pa ne gre, vendar to mora biti tvoja odločitev kaj boš naredila- jaz bi spisala spisek +.- in potem se z njim pogovorila potlej pa bi videla. L.J. držim pesti in user posted image user posted image  za tvojega sončka in zate, ter upam da se ti uredijo zadeva. LP

_____________________________

Sreča moja so moji sončki, ki sto po čudežu prišli v moje življenje....Čeprav je mami biti težko je to najlepša naloga, ki jo ena ženska lahko ima...

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: ne zmorem več :(
13.5.2008 14:10:37   
Mandek
Ti ne zmoreš več, jaz pa ne razumem večuser posted image
Jao, jao...
Sej ne vem, kdo od vas treh se mi bolj smili. Mi je pa čudno, da omenjate, da ni imela nobenih izkušenj z otroci, ko je beba prišla na svet. Oh, ja, seveda jih je imela! Kaj pa njen partner? Kaj on, po vsem tem sodeč, ni otrok?

Madona, da se res včasih premalo zavedam, kakšnega partnerja imam...

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: ne zmorem več :(
16.5.2008 0:17:21   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: barika

IZVIRNO SPOROČILO: aprilska34

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

... a tvoj slučajno Travian igra? 



Pa saj ni res, kaj je s temi dedi? Moj tudi čepi pri tej igrici, ne vem, kako se mu ljubi. Najprej ko pride domov mora pogledat, kaj se je medtem zgodilo, koliko ima surovin in če ga je kdo napadel. Mu je starejša hčera zadnjič rekla, da njeni sošolci to igrajo, pa ne vem, kako mu ni kapnilo, da igra igrico z otroci???!!!! Ob vsem tem pa zgleda, da je ta igrica res nekakšnega življenskega pomena. Ali  jim res ni škoda časa, ki bi ga raje zapravili za resnično življenje? Mogoče bi si kar virtualno družino ustvarili, mogoče bi se z njo vsaj kdo zabaval?


to je bila tudi najina stlna tema za kreg, dokler nisem udarla po mizi,,,zdej pa HB  ni več te igre...al gre igrca al pa midva z malim...ta travian jih čist zasvoji...vsaki 2 minuti gledat, če je kej novega


ej saj nič ne rečem, včasih si tudi spočijem tako, da odklopim možgane in pol ure nažigam kako nedolžno igrico (na varianto tetrisa). Moj je sicer srček, zelo pazi name in boža trebušček (pričakujeva prvega), ampak včasih predolgo v noč visi na Travianu. Sem ga morala že vleči v posteljo, ko je bila ura ena zjutraj, on je pa moral ob šestih vstat za službo user posted image

Upam da bo po porodu v redu, za zdaj mi obljublja, da bom še ljubosumna na otroka, ker se bo toliko ukvarjal z njim. Upam da res... nič ne bom imela proti, če ga bo crkljal in previjal user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: ne zmorem več :(
17.5.2008 0:12:01   
benika
ej saj nič ne rečem, včasih si tudi spočijem tako, da odklopim možgane in pol ure nažigam kako nedolžno igrico (na varianto tetrisa). Moj je sicer srček, zelo pazi name in boža trebušček (pričakujeva prvega), ampak včasih predolgo v noč visi na Travianu. Sem ga morala že vleči v posteljo, ko je bila ura ena zjutraj, on je pa moral ob šestih vstat za službo


Pri nas pa desc ne igra Travian ampak ga igram jazuser posted image user posted image user posted image  Zaenkrat so moji otroci še siti, umiti in še vedo kdo sem.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: ne zmorem več :(
17.5.2008 0:26:48   
barika
mah tale Travianuser posted image user posted image , že ko slišim to, mi grejo kocine pokonc...zdej pa ni več travian, ampak neki druga, potem bo pa spet kej... kaj češ..otroc user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: ne zmorem več :(
17.5.2008 8:16:44   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: rainbow
midva sva tudi imela krizo. in ker imam jaz še vedno zahteve po delitvi dela in ker v zadovoljivi meri tega ni, ne bo tretjega otroka, ki si ga želi user posted image user posted image user posted image  svašta, ha.

Jaz sem se odločila in pri nas že drugega user posted image ne bo, če ne bo oreng sprememb.

_____________________________

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: ne zmorem več :(
17.5.2008 8:37:58   
tejkooo
Jast pa mislim, ko vse to berem, da je ta moški zasvojen z rač. oz igrico, to pa ni hec, to je resna težava, ki jo je zelo težko premagat in vsi nasveti s šok terapijo se mi zdijo nesmislni saj bi bilo isto kot, da bi odvisniku od drog vzel  drogo in jo vrgel stran. Hočem povedat to da lahko rata še nasilen. On definitivno rabi strokovno psihiatrično pomoč. Problem  pa je, ker so on tega ne zaveda in tukaj spet rata problem. Jast bi na tvojem mestu pograbil tamalo, tamalega  in tekel kar se da hitro in daleč proč.......

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
Prihod iz porodnišnice: z obiski raje poča...
Ko se rodi nov član družine je povsem razumljivo, da se ga vsi bližnji veselijo in ga/jo želijo čim prej videti. Hitenje...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?