Intruder24
|
Pozdravljene IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka so me klicali iz varne prihodnosti in dobim paket v roku 14 dni Stric finančnik naj bi prišel naslednji teden, sam me še pokličejo kdaj, pa se jim valda ne bom javla Nisem imela srca rečt NE in sem si jih tkole mal "sposodla" Prav imaš, meni je bilo ful žal, da sem jim rekla, da me zanima. Je prišla ena teta, ki mi je vse o njeni familiji predavala . Pa nikakor se ni spravla domov, mala pa tečkasta, jaz živčna, samo se čakala, da moj popizdi, ... Pi*** so me zaj Me je takoj nazaj klicala in tip pride ob 10h v torek Najboljš da se potuhnemo al pa kam gremo Sej nosečnce smo pozabljive Pa uporabi plan B in mu daj samo kakšne pol ure časa, da ti teži, ker pol imaš "kajvemkaj". Pol ure? Si nora? 15 minutje max, pol bom šla pa dojit, previjat, srat, pa še kej. Aja, lahko pa še mal prdnem, da se bo spelu Uf, sem mal k so me tolkrat klical pri nas je bil pa sem se noro nardila, ker je bil zastopnik od zavarovalnice in ne finančni svetovalec in sem mu lepo povedala, da ne rabim reklame za zavarovalnico, mu dala keks in sok, pa je lahko šel
|