|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008 - 2.del
14.5.2008 12:20:22   
bamby
tuna, čas za cepljenje proti rotavirusu imata do 6. meseca, do takrat sta pa še 2 meseca in pol. Upam, da bosta drug teden zdravi in se bosta cepili. A Anja se pa še zmerom na 3 ure zbuja, kljub temu, da se ne dojita user posted image . To je pa tudi kar precej naporno. Saj se vama bo počasi vzpostavil en ritem, vsaj da bi noč prespala nekaj ur v enem kosu! V porodnišnici je pa že takrat spala po 5 ur  ponoči. Se mi je zdelo, da je super pridna proti naši, ki se je zbujala na 3 urce.

meti, user posted image  je pa kar velik zalogaj teh 112 € davčni za dat user posted image . Že tako imamo malo, pol nam pa država še dodatno pobira user posted image . In potem daj otroke imet user posted image , ki so za njih očitno "brezplačni" in enostavno ne koštajo nič! Jaz imam srečo letos, so mi oni dolžni delih pol evra user posted image . Še večja sreča pa je, da je on dobil še malo več kot eno mojo plačo nazaj user posted image . Je dal Tima za olajšavo! (mal pozitivnega finančnega virusa, da se uni ta drugi ne bo preveč razsajal user posted image )

Za cepljenje se pa nikar ne boj. Malo bo pojokal sprva, pol se bo pa pomiril in bo vse OK boš videla. Res pa ni prijetno, ko vidiš, kako je otroku hudo, ampak to je vse za dobro otroka!

pina, prenesi naši suziki ene tople pozdrave in milijon user posted image  za srečo, da se nam čimprej pozdravi! Ma to je pa že od sile, da ima tako dolgo vročino user posted image . Prav boga je res user posted image , pa še dva malčka za rihtat in še Žano dojit user posted image ..... En user posted image  damo zanjo!!!!

Pa vse najboljše za mini RD user posted image !

melanija, dobrodošla med nami user posted image ! Zdaj pa kar čvekaj z nami, pa še kaj o tvojem user posted image  povej!

larisa, jaz zdaj po prvi M po vstavitvi mirene ves čas sveže krvavim user posted image . Prej je samo rjavkasto packalo, zdaj pa user posted image . Baje naj bi bilo to normalno in naj se bi v 3-6 mesecih to uredilo, vsaj tako sem v navodilih brala (se mi zdi da je tam pisalo user posted image ). Zaščita je pa res 100%, saj ostane samo še palčka za lizat user posted image !

misar, bravo za taščo, da ji je "prišlo" na misel, a bi tamalo ven peljala user posted image ! Kar sladoledno palčko si privošči zdaj user posted image user posted image user posted image !!!

Naša sej pa to noč že ob 4.10 zbudila user posted image . Sva popapali flaško mleka in šli dalje spat in ob 7h se je že zbudila za vstat user posted image . Nekaj časa se je sama s sabo pogovarjala, ko se je pa začela jezit sem jo pa malo k sebi vzela, pa sva skupaj oddremuckali do  pol devetih. Ko je bilo pa treba spet papat, so bile pa spet standardne težave in sva zaradi njenih krčev papnje odložili za več kot celo uro. POl se je pa malo igrala v njenem igralnem centru in ko je ratala zaspana je bila tečna kot 100user posted image  in se je drla na vse grlo. Sem jo mogla pokonci nosit in je tako zaspala in spala ravno pol ure, da sem jaz kosilo pojedla in še malo na RR skočila in zdaj se že dere user posted image .
Grem!

(odgovor članu tuna)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: februarski sončki 2008 - 2.del
14.5.2008 13:41:25   
MetiLu
Dan, midva sva danes preživela cepljenje user posted image  čudežna dudica nama je cel pregled spet olajšala user posted image  ko ga je sestra špiklna je malo zavreščal, pa takoj nehal, jest sem se pa tako bala, ko sva bila še v čakalnici, ker je en fantek pred nama isto dobil pikico in se je tako dru, ko da ga iz kože dajejo, revček! Dobila sva tudi Calpol proti vročini, ki ga je tamal z veseljem spil. Očitno je ful sladek user posted image
Smo zrasli za 4 cm, tako da smo dolgi že 63, 5 cm in tehtamo 6.400g, sicer 100 g premalo glede na prejšnje tehtanje, zredili smo se le 600g user posted image  Mi je pa zdravnica rekla, naj uček (ki se nam še vedno solzi) čistim s fiziološko, pol sem pa v lekarni rekla za takšno fiziološko, pa mi je predlagala kar to od nivee. Sem prebrala gor, da se lahko tudi veke z njo umiva. A katera to prakticira?

Zdele pa uživava na balkončku pod našo tendico, vsak v svojem ležaniku user posted image

Čakte, grem vas še enkrat prebrat, ker sem pozabila komentarje ...

_____________________________

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: februarski sončki 2008 - 2.del
14.5.2008 13:57:11   
Februarka08
Meti super za cepljenje. user posted image Mene tud že zdaj zvija kako bo to izgledalo...user posted image
Naša punčara spi, je zaspala med dojenjem, tako da sem lahko v miru pripravila za kosilo, ampak bo zih budna, ko se bova midva spravila jest. Zdej pa Fabjana pokličem, da se odjavim ker bom šla najprej še po drugo mnenje glede tega znamenja, un star ata mi je sam reku, to je za odstranit, pa nič kaj tako ne zgleda.user posted image user posted image user posted image Samo da bi Fabjan spet mastno pokasiral. Sej, če bo treba, ni panike, sam bom najprej še mal vprašala. Pa napotnico naj mi da za socialno, nimam jest tok dnarja, bom šla že mimo vrste, saj delam v zdravstvu.user posted image Ta država.... na vsakem koraku bi te obrala, če bi te lahko. user posted image
Nič, grem na telefon, pol pa za šporget naprej.


_____________________________

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: februarski sončki 2008 - 2.del
14.5.2008 14:16:01   
MetiLu
Aja, pa men je dohtarca rekla, naj obkladke s kamilicami dajem na stegenček.

Za petek mam pa jest tud en postanek v mullerju za narest, tko da bi mi bla supernova čist ok, jo že obvladava user posted image  če se bova pa tu do Zbilja zapeljala, če bo takšno vreme kot dones.

Hvala za mini RD čestike user posted image

Suzi, bogica naša user posted image user posted image user posted image user posted image

Mene pa tale mirena že malo mineva, ker vas poslušam kakšne težave imate user posted image  Pa itak sem še mesec in pol brez zavqrovanja, plačevat je pa ne mislim!

moj mucek bi se pa dones samo crkljal user posted image


_____________________________

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: februarski sončki 2008 - 2.del
14.5.2008 14:21:00   
nizy
pozdravljene,

pri nas je bilo danes cel kup evrčkov user posted image user posted image user posted image , smo dobili otroški dodatek,...pa za 3m za nazaj ,pa še dodatek za veliko družino je bil nakazan user posted image user posted image user posted image   , sem bila kar presenečena ,....... a je porodniška tut že danes user posted image

aja ,kje se zbirate v  petek v kr ali lj user posted image

naša user posted image je po cepljenju naslednji dan imela na mestu vboda rdečo piko pa mal zatrdline ,danes pa ničesar več user posted image user posted image user posted image user posted image


saj sproti pozabim , v glavnem čestitke za mini rd-je user posted image   user posted image ,pa za dobro opravljene preglede user posted image user posted image user posted image




(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: februarski sončki 2008 - 2.del
14.5.2008 14:35:44   
dolenjka
Auaaaa, vročeeeee

Evo, midve sva odvozičkali 3 ure. Mami se je namazala s faktorjem 15, pa se mi zdi da bom vseeno lepo rdeča zvečer user posted image
Carica spi že 2 uri in pol user posted image  tko da sem jo kar zunaj pustila, kljub unim norcem od majstrov, ki mimo grede, še vedno škarpo delajo user posted image  Naj bo dete čim več na zraku, včeraj je bila 4 ure in pol, danes se ji pa zgleda še več obeta user posted image

Kaj se kuha danes v vaših loncih?? Jaz bom kar sirove kapelete naredila in prelila z omako iz bučk, da bo hitro in izi, pa da gremo čim prej ven, ker od petka naprej se štala od vremena obeta user posted image

_____________________________

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: februarski sončki 2008 - 2.del
14.5.2008 14:36:32   
dolenjka
Aja Meti, user posted image  user posted image  user posted image  za pridnega Janezka! Teža je čist OK, je pač šel v dolžino user posted image

_____________________________

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: februarski sončki 2008 - 2.del
14.5.2008 14:46:21   
MetiLu
Dolenjka jaz tud tko mislim, se ne sekiram, ker mu čist nič ne manjka user posted image

Jaz pa o domači pici razmišljam, če ne bodo pa široki rezanci z bučkami in tuno.

Mah sej vem da sem že mal sitna s tole dudo, sam moj Janez je res bolj priden odkar jo zna cuzat. se mi zdi, da jo dones že cel dan zauga. No, razen ko je na zizi user posted image

_____________________________

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: februarski sončki 2008 - 2.del
14.5.2008 15:02:03   
dolenjka
Aja, kar se pa fiziološke tiče pa jaz samo niveino uporabljam za njene vnete učke, ker je vedno "sveža" user posted image

Še vedno spančka user posted image

_____________________________

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: februarski sončki 2008 - 2.del
14.5.2008 15:48:07   
itata
dan,
pina: čestitke za mini rd
meti: super, da sta tko dobr opravla. moj zdej tud ful porajta to dudico! čaj pa tud občasno mal potegne. sem mu ene par luknjic še noter v cucelj naredila. sploh je pa ratal moj fant bolj priden zdej za se vozit z vozičkom, ko ga bolj zanimajo zadeve okol.

evo nas iz pregleda. upam, da vse sedite, da vam tole povem. moj jakob je star danes natanko 3 mesece in 11 dni in tehta - a sedite? - 7.400 guser posted image  res je bajs. pa meri 67 cmuser posted image  je bil lepo brez dudice skoz - k ga ful firbec tam po ordinaciji in se čist zamoti. pa je sam mal pojokcal k so ga cepili pa je blo dobr že ko sem ga dvognila gor. že ta prav dečkouser posted image  
prej smo šli pa še v supernovo zame po modrc za dojenje. mi ta od HM kar odgovarja. sam ni blo črnega pa sem pač rozastega vzela kaj čmo. pol smo šli še po senčnik v BC - se je brez težav vozil v lupinci 45 min in firbcal okol. pa dudal zraven! po cepljenju smo se šli pa še slikat in je prav srčkana slikica ratala. se je še celo nasmehniluser posted image  skratka vse sem brez težav opravla, ker sem imela šoferja - beri mojga fotrauser posted image  

glede alergij je pa tkole rekla gospa: da kao če je sam dojen, ne more bit nič druzga kot alergija na kravje mleko. ko se bo pa nehal dojit - če to ni to - ga bomo pa testirali. ker dokler se doji ne bodo uspešni rezultati... tko da dieta še naprejuser posted image

sem mu kupila še peno za odstranjevanje temenc od mustele - a ste to tako pohvalile?


_____________________________

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: februarski sončki 2008 - 2.del
14.5.2008 15:51:08   
itata
meti: nič ne težiš iz dudo. jaz te totalno štekam k sem mela skoz iste težave. pa sam za v voziček in za v avto jo rabim. doma je itak brez. pa sem ga pol mal z unimi sladkimi kapljicami proti krčom nahecala, da je dudo zagrabil za 2 min če je bila res kriza... k točno vem kako je k ne morš zmeri glih joške ven dajat mali ima pa izpad hude sorte! tko da sem ful vesela tudi zate, da si našla ta pravouser posted image  okol kilaže (nisem sicer prava da komentiram), se pa ni preveč za sekirat. nasl mesec se bo pa mogoče ful več zdredil! pa še lažji je za ga nosit

_____________________________

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: februarski sončki 2008 - 2.del
14.5.2008 15:52:16   
itata
da dokončam samogovoruser posted image  men za petek tud supernova odgovarja, ker se mi zdi zunaj od 11h dalje sploh prevroče... čist tko roko na srce. jakob kar rdečo rit dobiva, če je predolgo na vročem k mu zakuha v uni plenici...

_____________________________

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: februarski sončki 2008 - 2.del
14.5.2008 16:25:02   
MetiLu
Itata user posted image  za današnji dan. Pol smo že tri kandidatke za supernovo user posted image
Za kilce se res ne sekiram, ker pridno je, minimalo poliva (včasih sploh nič) in je zadovoljen in tud klobasice ima kar fine user posted image  sem pa res pričakovala, da bo imel že blizu 7 kg user posted image  No, sej jih bo mel kmal, pa prov maš, ga že zdej težko nosim, sploh v lupinci, s košaro ga tko al tko ne morem več user posted image

Evo, pica je v pečici, jaz se pa z nektarinami bašem user posted image  mater je fajn neki frišnega pojest user posted image  aja, pa aktivia očitno nekaj pomaga, dones je aleluja zapela brez odvečne bolečine. Bom šla še nabavituser posted image Pa tud tamal zdej vsak dan kaka user posted image  user posted image

_____________________________

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: februarski sončki 2008 - 2.del
14.5.2008 18:37:04   
MetiLu
samo eno vprašanje na hitro, se lahko danes kopamo, ker smo se cepili?

_____________________________

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: februarski sončki 2008 - 2.del
14.5.2008 18:39:34   
itata
po mojem komot. men ni nič rekla, da bi bile kakršnekoli omejitve glede česarkoli... a ma janezek vročino kej al pa je kej siten? men se jakob zdi mal bolj siten, sam nič kriznega. vročine se mi zdi da nima - mi je dala za vsak slučaj svečke za zbijanje vročine...

_____________________________

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: februarski sončki 2008 - 2.del
14.5.2008 19:04:26   
MetiLu
Ne vročine nima, midva sva prevenitivno dobila calpol proti vročini. Ga je pa to pomojem malo zvilo, ker je prej ful jokal in se že drugič danes oreng posračkal user posted image  Čez dan je bil precej zaspan, zdele je pa mogoče mal bolj siten, pa tud ni nobene krize. Nogica ok zgleda, ni nič zatečeno al pa rdeče, sem mu pa že 3x zamenjala kamilični obkladek. je tudi normalno, tko da pomojem smo s tahudga ven user posted image

No, pol gremo pa mi počas v kopalnico, pa upam, da danes tud okol devetih zaspi. Čeprav so naše noči še kar naporne, še vedno jemo 2x na noč, okol 2.00 in okol 5.00 ali pa 6.00, pol pa samo še do sedmih, pol osmih potegne, ne vem kaj se je zgodilo z 8.30 oz.9.00 zjutraj user posted image  user posted image  Nekako zgubljam upanje, da bomo kmalu prespali celo noč user posted image

_____________________________

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: februarski sončki 2008 - 2.del
14.5.2008 19:27:18   
ella79
suzi pa kaj si to fasala, da tudi konjki antibiotiki ne pomagajo user posted image čimprej se pozdravite user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

pina nekje na RR sem našla podatke o 'kakovosti' krem iz revije VIP. Dej mal na staro našo temo poglej, k sem tam pripopala user posted image
očitno res neki razsaja na RR, pri nas tudi polno enih stroškov user posted image a drugače si bila zadovoljna z eucerinomo kremico? in user posted image user posted image user posted image za mini roj. dan

melanija dobrodošla med največjimi čvekami user posted image user posted image user posted image

larisa user posted image user posted image user posted image za 4 ****

meti user posted image user posted image user posted image za cepljenje in kg. Men se zdi tudi čist OK. Nas tole jutri čaka, naša ima tudi sigurno že 6,5 kg user posted image

itata Jakob je pa res že pravi fant user posted image user posted image user posted image

tako, sem na hitro pokomentirala kar ste nakvekale user posted image midve sva se cel dan potepali, sedaj pa gremo v banjo in spat. Za petek vam za supernovo nič ne obljubim, ker imam zjutraj še G, pa ne vem kok bom pozna k mam kar kako urco do tja user posted image

_____________________________

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: februarski sončki 2008 - 2.del
14.5.2008 20:11:33   
itata
pena od mustele za temenca je zakon. vse mi je spucal!! pa tudi nič ni imel flekov niti mu ni nič teklo ven. ker ima po glavi te izpuščaje namreč in ga česanje ful iritira... tko da odlično.
je pa dobil nove izpuščaje po telesuuser posted image  upam, da začne tale kretenska dieta delovat, ker drugač ne vem kaj bo...

_____________________________

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: februarski sončki 2008 - 2.del
14.5.2008 20:13:42   
itata
mislim da jakob tud nima vročine, sam je siten pa sem mu dala svečko - paracetamol je dobil. mogoče ga bo tudi manj srbelo ponoči... upam... k to je čist konc. tud skoz na joški viset pol - sem že precej utrujen. to zdej že več kot 2 tedna trajauser posted image  2 dni vmes je blo sam ob 2h in 6h dojenje - sam to jaz štejem kot 1 dojenje, ker mi pol ob 6h vstane... pa gre pol ob 7h/7:30 šele nazaj poležat...

_____________________________

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: februarski sončki 2008 - 2.del
14.5.2008 20:32:42   
ella79
itata super, da je mustela pomagala user posted image user posted image kaj pa če ma pikice od vročine user posted image naši so se tudi naredile po trebuščku user posted image

_____________________________

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: februarski sončki 2008 - 2.del
14.5.2008 21:22:26   
MetiLu
Punce, kje se skrivate? Moj žabec spi že eno uro user posted image  user posted image  No, še vedno dudico vleče user posted image   se mi zdi da bo današnja noč še pestra user posted image

Itata, pol ti tud bolj švoh spiš user posted image  Upam da se vam teli fleki hitro pocajtajo. Pikice so pa res lahko od vročine, kot je Ella napisala. Zadnjič sem enako Elmi rekla, naj preveri, ko je tarnala zarad takšnih pikic. Mogoče imaš preveč oblečenega. Jaz sem ga imela dones cel dan zunaj v 1 bodiju in žabicah + nogavičke in kapica, pa z zelo tanko dekico sem ga pokrila, ko je začelo malo pihljat. Pa se mi je zdel čist dost. Sem ga imela pa v ležalniku.

_____________________________

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: februarski sončki 2008 - 2.del
14.5.2008 21:32:11   
mala_pikica
Pozdravljene punce!

Glede krem za sončenje, mislim, da  user posted image  do enega leta ni dobro mazati z nobeno kremo proti sončku, vse so za po enem letu. Drugače pa so najbolj naravne kreme od Welede in Dr. Hauschka. Jaz imam za mojo user posted image , ravno to zadnjo in sicer faktor 20.

ITATA, pri mojem ni bilo izboljšanja dokler nisem izločila poleg KM še jajc in pšenice. V glavnem ful pazim na prehrano, ne jem nobenih živil, ki so poznane kot močan alergen. Pa jaz ne bi na tvojem mestu tudi nič soje, ker so ponavadi tudi na to alergični, saj je poznana tudi ta kot močan alergen. Pijem pa edino Kalcijeve šumeče tablete iz lekarne, ker kalcij pa telo rabi sploh,če dojiš. Sem pa tudi jaz nabavila kremo proti temencam od Mustele in sem super zadovoljna. Ima pa moj user posted image  zadnje dni prav lepo kožo. Ga pa ful pedantno negujem. Za obraz imam 5% olivno olje v belobazi, ki deluje hladilno, za telo pa imam oljno kopel in kremo od ADERME, je prav za atopično kožo. Pa obraz mu umivam z fiziološko raztopino. Probaj v lekarni prositi za testerčke krem, da vidiš, če mu odgovarja, saj ni nujno, da bo tudi njemu. Jaz sem vzela povno testerjev od Avene, Mustele in mu najbolj odgovarja ravno ADERMA. Ker pri atopični koži, je ful pomembna nega kože.
Pa bravo za Jakoba, je super, da lepo napreduje. Moj pa ima približno 5700 in dolg je tudi približno 64, 5cm.

Vidim, da je že dosti user posted image  prestalo prvo cepljenjeuser posted image , nas pa to čaka drugi tedenuser posted image . lp

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: februarski sončki 2008 - 2.del
14.5.2008 21:34:49   
larisa
Danes, ko sem pa sama, panikjer nobene za čvek. user posted image

Ja pa se je res začela vročina in našega kar matra. Danes sva šla nekaj kupovat, pa sem ga imela v lupini in se je začel ful jokat, pa se ga ni dalo pomirit (pa res redko joka) in pol ugotovim da je po hrbtu in riti, nogicah, čist premočen user posted image  in valda ga to matra. Mi je prov grozno, ker mi bo kar bad v tej vročini kam it s to bedno lupinico user posted image

Jaz pa ne dajem več nogavičk, pa ga imam zunaj samo v bodiju pa tistih tankih hlačkah s stopalci. Kapice pa nismo dali pomoje že ene 3 tedne na glavo. Pa mu je še vroče user posted image . Je pa res, da se je v mesecu in pol zredil za 2700g, tako da je ratal res bajsi, pa v mišelinke švica revež. Samo kaj naj, če se doji, pol itak nimam kej pri tem kolk se redi. Prvi mesec se je pa samo za 650g user posted image ...

_____________________________

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: februarski sončki 2008 - 2.del
14.5.2008 21:38:56   
Februarka08
Jaz grem kar spat. Dec se tušira, jest sem pa zmozgana čist v nulo. Itak tamala fotra sploh ne pozna, tako da je to potem to - vse na mamici... Oh, bo že. Nekam čudno mi je slabouser posted image zato sem pa tud bolj take volje... ˝Pogovarjal˝ se tud namo nč ker abstiniram (babja jeza na descauser posted image ) tako da bo res najbolj da grem šlafen. Pa še kle nam utrujala.user posted image

Mirno nočko vsem, se beremo jutri.


_____________________________

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: februarski sončki 2008 - 2.del
14.5.2008 21:43:00   
larisa
meti, mala_pikica, vidim vaju.....dejmo mal počvekat no user posted image

_____________________________

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kako dojenček "reče" RAD TE IMAM?
Dojenček rad gleda obraze, maminega pa ima najraje, zato ji nenehno namenja nežne poglede. V bistvu vsakokrat ko dojenče...
Seks po porodu: Ste vedeli?
Približno šest tednov po porodu, ko se konča čišča, naj bi par spet lahko pričel s spolnimi odnosi. Moški seveda nekolik...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?