Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

), jaz sem tud že stuširana in kar utrujena... Sem šele proti večeru začela stanovanje pospravljat... prej itak ni blo cajta, pa še u nabavo smo šli mal - kaj je dogajal v H&M-u, pa to ne morš verjet. Babe so šle po 5x v vrsto s tistimi boni
. Kolona pa do vrat. Sej ne bi šla, če mi ne bi bli dolžni 5.90€. Sem gorenjka, ni kaj.
Sem mela sicer še 2 bona v torbici, ampak bi verjetno še pol ure stala v vrsti... ne, hvala. Kot da bi zastonj talal, glih tako je blo. No, sej praktično skor so. Ampak pustmo to... važn, da mam pospravlen in da sem zadovoljna.
ste ve vaše može spraskale na planoč. Enden je najboljši prjatu s sesalcem, drugi glanca, tretji kuha, četrti.... a mam samo jaz Gospoda, ki se rad streže in je komot. LE kam sem jaz gledala
Pridno čvekajta in lepe sanje vsem. Sem mislila, da bo moj še hokej gledal do konca, pa je že v kopalnici, tako da greva spat.