|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008 - 4.del !!!
27.5.2008 9:16:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: she29

tako kot sedaj v nosečnosti,ko veš da ne smeš jesti plesnivega sira......pa ene rečejo ne kompliciraj,pa sama dobro veš,da lahko stakneš tokso,zato se tega preventivno izogneš....

lunca od sira tokso???verjetno si mislila salmonelo. tokso bolj od mesa,čeprav jaz se v nosečnosti tudi nisem mogla popolnoma odrečt pršutu.pa sem včasih malo pošvinglalauser posted image ,no na veliiiko srečo ni bil okužen.

user posted image user posted image  Jest sem tud jedla pršut (pa njoke z gorgonzolo tud user posted image )

(odgovor članu she29)
  Neposredna povezava do sporočila: 2901
27.5.2008 9:17:07   
Kaja08

kaja jutro,to ti moram povedat,da se mi je ponoči sanjalo da sem začela krvavetuser posted image user posted image user posted image .in to fuuul!
zate pa fajn, da si danes že ok!

Ojoj, še dobro, da si samo sanjala user posted image  Jaz pa sicer še imam neki krvav, ampak to samo, ko grem na WC in se obrišem, vidim, da je rahlo še krvavo... Pomoje je to zato, ker me je včeri tolk zdrmala tm spodi, kjer že dolg nihče ni bil user posted image

(odgovor članu she29)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
27.5.2008 9:17:14   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: alea01
Pol pa grem sredi noči lulat in on se ustraši, da imam popadke in zleze iz sobe ven, mene pa skoraj kap.... Drla sem se kot jesihar in pol še on.... Ustrašila sva se drug drugegauser posted image user posted image . Ko sem pa mislila, da spi zraven meneuser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
27.5.2008 9:18:01   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH

tako kot sedaj v nosečnosti,ko veš da ne smeš jesti plesnivega sira......pa ene rečejo ne kompliciraj,pa sama dobro veš,da lahko stakneš tokso,zato se tega preventivno izogneš....

lunca od sira tokso???verjetno si mislila salmonelo. tokso bolj od mesa,čeprav jaz se v nosečnosti tudi nisem mogla popolnoma odrečt pršutu.pa sem včasih malo pošvinglalauser posted image ,no na veliiiko srečo ni bil okužen.

user posted image user posted image  Jest sem tud jedla pršut (pa njoke z gorgonzolo tud user posted image )

Tud jst sm OGROOOOOMNO pršuta pojedla med nosečnostjo. Še posebi po novem letu - ko je fotr dubu cel stegn, pa ga je blo treba pojest, ne! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
27.5.2008 9:20:07   
alea01
jaz sem nora na pršut. Sam mi je pa celo user posted image  bljakuser posted image . Sem pa nora na žar in sem mojega včeraj lepo pogledala in rekla, da mi naj danes perutničke speče. In bouser posted image user posted image user posted image . Ni kaj, pali na lepe očiuser posted image

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
27.5.2008 9:20:29   
aleksandra silvija
Ampak sedaj, ko so trebuhi res trebuhi, pa vsi sprašujejp: KDAJ?user posted image

Sem se včeraj naročila pri frizerki-za v torek naslednji teden. Ona pa: Ja, pa boš takrat še doma?
Ja, valda. Takrat pa menda res še. ne rečem, da bi imela PDP nekje začetek junija, ampak 2. tretjina,...user posted image

ALERGIJE: Dokler jih nimamo, nimamo pojma, kaj to je. sploh kaj bolj zakompliciranega.
user posted image  je v zadnjem letu postal alergičen na lignje. Pa jih je prej prav veliko pojedel in nobene druge alergije nima. Ne on, ne v družini.
Sem najprej mislila, da jih narobe pripravljam.
Pa je sedaj, ko je bil na morju ponovno jedel lignje in se je alergija pojavila še v hujši obliki.
Očitno jih res ne sme več

Je pa hrana vsekakor nekaj drugega kot je bila. Ampak jesti samo BIO sadje in zelenjavo je pa kar malo misija nemogoče, če doma nimaš vrta in dolečenega znanja.
Pa lažje je najti takšno hrano v LJ kot na podeželju, če je ne pridelaš sam.
SPAR, MERCATOR  imata nekaj vsrt sadja, zelenjave BIO, vse ostalo je,... pa da ne govorim o solati.
Ampak brez solat,....si ne predstavljam. Zaenkrat.

(odgovor članu D.anna 76)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
27.5.2008 9:22:07   
Anonimen
AnjaPH - tole z lenobo se pridružujem, lahko odpreva klub lenih nosečnic. Jaz se že dva dni spravljam, da pospravim omaro in temeljito pomijem stanovanje, tudi po raznih kotih in odročnih predelih. Pa vedno kaj drugega vmes pride, pa tle gor visim po ne vem kolk časa na dan. VEČ KOT IMAM ČASA BOLJ SEM LENA.

user posted image user posted image  

(odgovor članu D.anna 76)
  Neposredna povezava do sporočila: 2907
27.5.2008 9:23:02   
she29
Zdaj pa sploh ne vem, kaj naj oblečem za to vročino, nič poletne garderobe, ki bi šla gor in zgledala kulturno. To pa res pogrešam....da se uredim po želji, ne po zmožnostih

tina enako jaz. sem ravno včeraj rekla da si grem kupit eno poletno obleko,a po eni strani mi je škoda zdaj kupovat za en teden,po drugi strani pa kot si rekla..pol pa hodim okrog v dolgih hlačahuser posted image  in mi je vroče za popiuser posted image

(odgovor članu she29)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
27.5.2008 9:23:51   
Anonimen
pa ga je blo treba pojest, ne!

Ja stran pa res namo metal user posted image

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 2909
27.5.2008 9:25:28   
Anonimen

Zdaj pa sploh ne vem, kaj naj oblečem za to vročino, nič poletne garderobe, ki bi šla gor in zgledala kulturno. To pa res pogrešam....da se uredim po želji, ne po zmožnostih

tina enako jaz. sem ravno včeraj rekla da si grem kupit eno poletno obleko,a po eni strani mi je škoda zdaj kupovat za en teden,po drugi strani pa kot si rekla..pol pa hodim okrog v dolgih hlačahuser posted image  in mi je vroče za popiuser posted image

Dejte si že nabavt ta raztegljive cunje no malora user posted image  

(odgovor članu she29)
  Neposredna povezava do sporočila: 2910
27.5.2008 9:26:22   
aleksandra silvija

tina enako jaz. sem ravno včeraj rekla da si grem kupit eno poletno obleko,a po eni strani mi je škoda zdaj kupovat za en teden,po drugi strani pa kot si rekla..pol pa hodim okrog v dolgih hlačah in mi je vroče za popi
user posted image user posted image user posted image

Ja. Še v pomladnih mesecih sem mislila, da bom pač v širšiš poletnih oblekcah, sploh v tistih, ki sem jih nosila v 1.user posted image .
Ampak "sanja svinja kukuruz"user posted image
Ne spravim gor-oz. ne zapnem,..če pa že, pa zadaj,...o katastrofa,..user posted image
Pa noge-ooooooooooooooouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
27.5.2008 9:27:02   
aleksandra silvija
Dejte si že nabavt ta raztegljive cunje no malora

Saj sem si, ker nisem več mogla dihat,...user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
27.5.2008 9:27:16   
polma

jaz sem si pa v HM kupila tiste oblekce, ki imajo gomico, pol pa dol padejo! Take, kot smo jih imele kot majhne punčke, če me razumete! na joškicah so preštepane z gumico, pa dol do kolen so. no in so ble po 5 eurov! Mal večje sem vzela, zdaj jih pa stalno nosim. Pol bojo pa še za dojenje, sam gumico dol potegneš, pa je ziza zunaj user posted image !

(odgovor članu she29)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
27.5.2008 9:27:31   
Tina 28
She29....no ane...jaz tud tko mislim, sam kaj ko že celo jutro brskam, kaj mam kulturnega za gor spravt....pa da sem v tem vsaj približno sproščena (nič)user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
27.5.2008 9:28:23   
anaj22
Punce jest bi zdej nakoncu ful okol hodila, pa mi user posted image  ne pusti je reku da mi bo kluče od avta pobrav, ker peš pač deleč ne bom pršla. Kr nej vzame kluče si bom že prevoz zrihtalauser posted image .
A se bomo še kej na sladoledu dobile user posted image ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
27.5.2008 9:28:24   
aleksandra silvija
Dejte si že nabavt ta raztegljive cunje no malora

Se je že začelo.
Za user posted image  100 kosov, ki jih bodo prerasli v tednu ali mesecu, nekaj sploh ne oblekli, za mamice pa,..punce, ne se datuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2916
27.5.2008 9:31:10   
she29
Jaz pa sicer še imam neki krvav, ampak to samo, ko grem na WC in se obrišem, vidim, da je rahlo še krvavo... Pomoje je to zato, ker me je včeri tolk zdrmala tm spodi, kjer že dolg nihče ni bil

ja ravno to sem imela v mislih in sem hotla vprašat kaj potem vedno krvaviš kouser posted image ?samo kako so ti ginekologi mojstri - samo s prstom ti gre not pa že ugotovi,lego glavice,debelino MV,odprtost...

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
27.5.2008 9:32:45   
Anonimen

Jaz pa sicer še imam neki krvav, ampak to samo, ko grem na WC in se obrišem, vidim, da je rahlo še krvavo... Pomoje je to zato, ker me je včeri tolk zdrmala tm spodi, kjer že dolg nihče ni bil

ja ravno to sem imela v mislih in sem hotla vprašat kaj potem vedno krvaviš kouser posted image ?samo kako so ti ginekologi mojstri - samo s prstom ti gre not pa že ugotovi,lego glavice,debelino MV,odprtost...

magični prstiuser posted image user posted image

(odgovor članu she29)
  Neposredna povezava do sporočila: 2918
27.5.2008 9:32:54   
Anonimen
user posted image  ne daj se AS hehe

Tko. Jest grem v borbo (beri v Lj). Če me ne zadane vročinska kap se tipkamo zvečer user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2919
27.5.2008 9:35:06   
Tina 28
saj spravt bi se dal marssikaj gor, sam kaj ko pol špehec povsod ven gledauser posted image in seveda bela koža.

Po hrbtuna  in na obrazuuser posted image mam pa tud ful mozolčkov, me je to nosečnost čist razcvetelo

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
27.5.2008 9:36:31   
anaj22
joj cune jest sem bla včeri pametna sem rekla bom doma v kr. hlačah od moža jih še nekak na rit spravim, res da so mi ble mal našponane se pogledam v špegu user posted image user posted image  sem skor dol padlauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2921
27.5.2008 9:45:02   
alea01
doma jaz skačm okoli ko ciganuser posted image . Kar neki imam na sebiuser posted image .
Drgač sem pa kar depresivna, če nisem zrihtana- kaouser posted image . Tudi kot user posted image .user posted image
In pol hodim po trgovinah, kjer nimajo nosečniških oblačilc in me čudno gledajo. Ampak mi je kar ratalo, da sem v celiuser posted image  nosila normalne cunje- eh, so pač taki modeli letos. Sem pa zadnjič v Mangu kupila kiklo in hlače z širokim pasom- takim z nosečniškim, ampak niso nosečniškeuser posted image .Kaj čmo, moda pačuser posted image . Sam me res zanima, če bom pol lahko to nosila- bog si ga vediuser posted image

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
27.5.2008 9:47:06   
Anonimen
Bejbe, jst sm pa kr doma, pa mi je vseen, kako sm oblečena, glavno da mi ni vroče - to je 1.cilj ta tedn. Za med ljudi bom pa že kej našla -drgač bom pa domauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2923
27.5.2008 9:48:04   
Kaja08
No, tako. Mlečn riž se kuha user posted image , lubenica je narezana, posoda in perilo se pereta...matr, sem se tolk nagarala, da bom mogla kar kakšno urco počivat, da k seb pridem user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
27.5.2008 9:48:50   
D.anna 76
Jaz sem celo nosečnost jedla gobovo juhico, k mi pozimi vedno tako paše, sploh v kaki dobri oštariji. Pa kokr vem naj nosečke nebi jedle gobic.

Tut jaz že celo jutro iščem, kaj naj nase navlečem, da bo zgledal pa da ne bo prevroče. Problem je v tem, da jaz imam oblekice za polet in tudi take ki so lepo raztegljive, sam kaj ko so precej kratke, saj nosim samo kratka krila. Sedaj ko trebuh to gor povleče seveda niti sledu o krilu več. Komaj da mi rit pokrijejo.
Samo za en teden pa res ne grem novih cunj kupovat, čeprav me je včer v BTCju skor premamla ena oblekica pa sem rekla ne, k zdele bi bla o.k. po tem ko bom spet lepo ''vitka'' bom pa v njej kot v kaki vreči.

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Izbira porodnišnice: Pomembna vprašanja za...
Če ste se odločili, da boste rodili v porodnišnici, si obvezno shranite tale seznam vprašanj za porodnišnico.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kdaj je vaš otrok shodil?
uršula83

pred 9. mesecem (12%)

pri 10. mesecih (15%)

pri 11. mesecih (15%)

pri 12. mesecih (22%)

pri 13. mesecih (15%)

kasneje (21%)

Število vseh glasov: 385

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!