Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 27.5.2008 9:16:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: she29 tako kot sedaj v nosečnosti,ko veš da ne smeš jesti plesnivega sira......pa ene rečejo ne kompliciraj,pa sama dobro veš,da lahko stakneš tokso,zato se tega preventivno izogneš.... lunca od sira tokso???verjetno si mislila salmonelo. tokso bolj od mesa,čeprav jaz se v nosečnosti tudi nisem mogla popolnoma odrečt pršutu.pa sem včasih malo pošvinglala ,no na veliiiko srečo ni bil okužen. Jest sem tud jedla pršut (pa njoke z gorgonzolo tud )
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 27.5.2008 9:17:07
|
|
|
|
Kaja08
|
IZVIRNO SPOROČILO: she29 kaja jutro,to ti moram povedat,da se mi je ponoči sanjalo da sem začela krvavet .in to fuuul! zate pa fajn, da si danes že ok! Ojoj, še dobro, da si samo sanjala Jaz pa sicer še imam neki krvav, ampak to samo, ko grem na WC in se obrišem, vidim, da je rahlo še krvavo... Pomoje je to zato, ker me je včeri tolk zdrmala tm spodi, kjer že dolg nihče ni bil
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 27.5.2008 9:17:14
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 Pol pa grem sredi noči lulat in on se ustraši, da imam popadke in zleze iz sobe ven, mene pa skoraj kap.... Drla sem se kot jesihar in pol še on.... Ustrašila sva se drug drugega . Ko sem pa mislila, da spi zraven mene
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 27.5.2008 9:18:01
|
|
|
|
Kaja08
|
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH IZVIRNO SPOROČILO: she29 tako kot sedaj v nosečnosti,ko veš da ne smeš jesti plesnivega sira......pa ene rečejo ne kompliciraj,pa sama dobro veš,da lahko stakneš tokso,zato se tega preventivno izogneš.... lunca od sira tokso???verjetno si mislila salmonelo. tokso bolj od mesa,čeprav jaz se v nosečnosti tudi nisem mogla popolnoma odrečt pršutu.pa sem včasih malo pošvinglala ,no na veliiiko srečo ni bil okužen. Jest sem tud jedla pršut (pa njoke z gorgonzolo tud ) Tud jst sm OGROOOOOMNO pršuta pojedla med nosečnostjo. Še posebi po novem letu - ko je fotr dubu cel stegn, pa ga je blo treba pojest, ne!
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 27.5.2008 9:20:07
|
|
|
|
alea01
|
jaz sem nora na pršut. Sam mi je pa celo bljak . Sem pa nora na žar in sem mojega včeraj lepo pogledala in rekla, da mi naj danes perutničke speče. In bo . Ni kaj, pali na lepe oči
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 27.5.2008 9:20:29
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Ampak sedaj, ko so trebuhi res trebuhi, pa vsi sprašujejp: KDAJ? Sem se včeraj naročila pri frizerki-za v torek naslednji teden. Ona pa: Ja, pa boš takrat še doma? Ja, valda. Takrat pa menda res še. ne rečem, da bi imela PDP nekje začetek junija, ampak 2. tretjina,... ALERGIJE: Dokler jih nimamo, nimamo pojma, kaj to je. sploh kaj bolj zakompliciranega. je v zadnjem letu postal alergičen na lignje. Pa jih je prej prav veliko pojedel in nobene druge alergije nima. Ne on, ne v družini. Sem najprej mislila, da jih narobe pripravljam. Pa je sedaj, ko je bil na morju ponovno jedel lignje in se je alergija pojavila še v hujši obliki. Očitno jih res ne sme več Je pa hrana vsekakor nekaj drugega kot je bila. Ampak jesti samo BIO sadje in zelenjavo je pa kar malo misija nemogoče, če doma nimaš vrta in dolečenega znanja. Pa lažje je najti takšno hrano v LJ kot na podeželju, če je ne pridelaš sam. SPAR, MERCATOR imata nekaj vsrt sadja, zelenjave BIO, vse ostalo je,... pa da ne govorim o solati. Ampak brez solat,....si ne predstavljam. Zaenkrat.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 27.5.2008 9:22:07
|
|
|
|
Anonimen
|
AnjaPH - tole z lenobo se pridružujem, lahko odpreva klub lenih nosečnic. Jaz se že dva dni spravljam, da pospravim omaro in temeljito pomijem stanovanje, tudi po raznih kotih in odročnih predelih. Pa vedno kaj drugega vmes pride, pa tle gor visim po ne vem kolk časa na dan. VEČ KOT IMAM ČASA BOLJ SEM LENA.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 27.5.2008 9:23:02
|
|
|
|
she29
|
Zdaj pa sploh ne vem, kaj naj oblečem za to vročino, nič poletne garderobe, ki bi šla gor in zgledala kulturno. To pa res pogrešam....da se uredim po želji, ne po zmožnostih tina enako jaz. sem ravno včeraj rekla da si grem kupit eno poletno obleko,a po eni strani mi je škoda zdaj kupovat za en teden,po drugi strani pa kot si rekla..pol pa hodim okrog v dolgih hlačah in mi je vroče za popi
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 27.5.2008 9:23:51
|
|
|
|
Anonimen
|
pa ga je blo treba pojest, ne! Ja stran pa res namo metal
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 27.5.2008 9:25:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: she29 Zdaj pa sploh ne vem, kaj naj oblečem za to vročino, nič poletne garderobe, ki bi šla gor in zgledala kulturno. To pa res pogrešam....da se uredim po želji, ne po zmožnostih tina enako jaz. sem ravno včeraj rekla da si grem kupit eno poletno obleko,a po eni strani mi je škoda zdaj kupovat za en teden,po drugi strani pa kot si rekla..pol pa hodim okrog v dolgih hlačah in mi je vroče za popi Dejte si že nabavt ta raztegljive cunje no malora
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 27.5.2008 9:26:22
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Zdaj pa sploh ne vem, kaj naj oblečem za to vročino, nič poletne garderobe, ki bi šla gor in zgledala kulturno. To pa res pogrešam....da se uredim po želji, ne po zmožnostih tina enako jaz. sem ravno včeraj rekla da si grem kupit eno poletno obleko,a po eni strani mi je škoda zdaj kupovat za en teden,po drugi strani pa kot si rekla..pol pa hodim okrog v dolgih hlačah in mi je vroče za popi Ja. Še v pomladnih mesecih sem mislila, da bom pač v širšiš poletnih oblekcah, sploh v tistih, ki sem jih nosila v 1. . Ampak "sanja svinja kukuruz" Ne spravim gor-oz. ne zapnem,..če pa že, pa zadaj,...o katastrofa,.. Pa noge-ooooooooooooooo
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 27.5.2008 9:27:02
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Dejte si že nabavt ta raztegljive cunje no malora Saj sem si, ker nisem več mogla dihat,...
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 27.5.2008 9:27:16
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: she29 Zdaj pa sploh ne vem, kaj naj oblečem za to vročino, nič poletne garderobe, ki bi šla gor in zgledala kulturno. To pa res pogrešam....da se uredim po želji, ne po zmožnostih tina enako jaz. sem ravno včeraj rekla da si grem kupit eno poletno obleko,a po eni strani mi je škoda zdaj kupovat za en teden,po drugi strani pa kot si rekla..pol pa hodim okrog v dolgih hlačah in mi je vroče za popi jaz sem si pa v HM kupila tiste oblekce, ki imajo gomico, pol pa dol padejo! Take, kot smo jih imele kot majhne punčke, če me razumete! na joškicah so preštepane z gumico, pa dol do kolen so. no in so ble po 5 eurov! Mal večje sem vzela, zdaj jih pa stalno nosim. Pol bojo pa še za dojenje, sam gumico dol potegneš, pa je ziza zunaj !
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 27.5.2008 9:27:31
|
|
|
|
Tina 28
|
She29....no ane...jaz tud tko mislim, sam kaj ko že celo jutro brskam, kaj mam kulturnega za gor spravt....pa da sem v tem vsaj približno sproščena (nič)
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 27.5.2008 9:28:23
|
|
|
|
anaj22
|
Punce jest bi zdej nakoncu ful okol hodila, pa mi ne pusti je reku da mi bo kluče od avta pobrav, ker peš pač deleč ne bom pršla. Kr nej vzame kluče si bom že prevoz zrihtala . A se bomo še kej na sladoledu dobile ?
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 27.5.2008 9:28:24
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Dejte si že nabavt ta raztegljive cunje no malora Se je že začelo. Za 100 kosov, ki jih bodo prerasli v tednu ali mesecu, nekaj sploh ne oblekli, za mamice pa,..punce, ne se dat
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 27.5.2008 9:31:10
|
|
|
|
she29
|
Jaz pa sicer še imam neki krvav, ampak to samo, ko grem na WC in se obrišem, vidim, da je rahlo še krvavo... Pomoje je to zato, ker me je včeri tolk zdrmala tm spodi, kjer že dolg nihče ni bil ja ravno to sem imela v mislih in sem hotla vprašat kaj potem vedno krvaviš ko ?samo kako so ti ginekologi mojstri - samo s prstom ti gre not pa že ugotovi,lego glavice,debelino MV,odprtost...
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 27.5.2008 9:32:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: she29 Jaz pa sicer še imam neki krvav, ampak to samo, ko grem na WC in se obrišem, vidim, da je rahlo še krvavo... Pomoje je to zato, ker me je včeri tolk zdrmala tm spodi, kjer že dolg nihče ni bil ja ravno to sem imela v mislih in sem hotla vprašat kaj potem vedno krvaviš ko ?samo kako so ti ginekologi mojstri - samo s prstom ti gre not pa že ugotovi,lego glavice,debelino MV,odprtost... magični prsti
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 27.5.2008 9:32:54
|
|
|
|
Anonimen
|
ne daj se AS hehe Tko. Jest grem v borbo (beri v Lj). Če me ne zadane vročinska kap se tipkamo zvečer
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 27.5.2008 9:35:06
|
|
|
|
Tina 28
|
saj spravt bi se dal marssikaj gor, sam kaj ko pol špehec povsod ven gleda in seveda bela koža. Po hrbtuna in na obrazu mam pa tud ful mozolčkov, me je to nosečnost čist razcvetelo
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 27.5.2008 9:36:31
|
|
|
|
anaj22
|
joj cune jest sem bla včeri pametna sem rekla bom doma v kr. hlačah od moža jih še nekak na rit spravim, res da so mi ble mal našponane se pogledam v špegu sem skor dol padla
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 27.5.2008 9:45:02
|
|
|
|
alea01
|
doma jaz skačm okoli ko cigan . Kar neki imam na sebi . Drgač sem pa kar depresivna, če nisem zrihtana- kao . Tudi kot . In pol hodim po trgovinah, kjer nimajo nosečniških oblačilc in me čudno gledajo. Ampak mi je kar ratalo, da sem v celi nosila normalne cunje- eh, so pač taki modeli letos. Sem pa zadnjič v Mangu kupila kiklo in hlače z širokim pasom- takim z nosečniškim, ampak niso nosečniške .Kaj čmo, moda pač . Sam me res zanima, če bom pol lahko to nosila- bog si ga vedi
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 27.5.2008 9:47:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Bejbe, jst sm pa kr doma, pa mi je vseen, kako sm oblečena, glavno da mi ni vroče - to je 1.cilj ta tedn. Za med ljudi bom pa že kej našla -drgač bom pa doma
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 27.5.2008 9:48:04
|
|
|
|
Kaja08
|
No, tako. Mlečn riž se kuha , lubenica je narezana, posoda in perilo se pereta...matr, sem se tolk nagarala, da bom mogla kar kakšno urco počivat, da k seb pridem
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 27.5.2008 9:48:50
|
|
|
|
D.anna 76
|
Jaz sem celo nosečnost jedla gobovo juhico, k mi pozimi vedno tako paše, sploh v kaki dobri oštariji. Pa kokr vem naj nosečke nebi jedle gobic. Tut jaz že celo jutro iščem, kaj naj nase navlečem, da bo zgledal pa da ne bo prevroče. Problem je v tem, da jaz imam oblekice za polet in tudi take ki so lepo raztegljive, sam kaj ko so precej kratke, saj nosim samo kratka krila. Sedaj ko trebuh to gor povleče seveda niti sledu o krilu več. Komaj da mi rit pokrijejo. Samo za en teden pa res ne grem novih cunj kupovat, čeprav me je včer v BTCju skor premamla ena oblekica pa sem rekla ne, k zdele bi bla o.k. po tem ko bom spet lepo ''vitka'' bom pa v njej kot v kaki vreči.
|
|
|
Kdaj je vaš otrok shodil?uršula83pred 9. mesecem (
12%)

pri 10. mesecih (
15%)

pri 11. mesecih (
15%)

pri 12. mesecih (
22%)

pri 13. mesecih (
15%)

kasneje (
21%)
Število vseh glasov: 385Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!