Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
...tko da s sprehodi je zdaj križ...glede canisten svečke,sem dobila samo eno,ki sem si jo vstavila včeraj zvečer..itak sem šla pol na wc po treh urah pa nimam pojma kolk je sploh blo koristi od nje
..pa en gel sem si tud mogla kupt v lekarni ki se mažem z njim 2x dnevno nek multi-gyn gel..zaenkrat še ni učinka..mam pa itak kontrolo 4.6.pa ctg...sam da kilce spet nebi zrastle
...tweety-ka lepo da si z nami malo pa za spodbudo hvala..upam da se res ne bomo matrale dolgo ko bomo rojevale pa da ni to taaakkaa grozna bolečina...jojojojojojoj...pa sej bo a ne punce???

že začela pogajat, da če bo ob porodu vsaj pol tako priden, kot je bil celo nosečnost, bom šla zelo na izi skozi.
rad kaj poje ko pride iz službe in imam potem večjo motivacijo. bom pa šla potem pod en hladen tuš in bo
. Nimam se kam dat. Čeprav imam ful hladno v stanovanju, name ta vročina kljub temu vpliva
)-
. Tko, kot moj pravi. Dvakrat prdneš in bo puža zunaj