Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
AS super da je mala bolje...sej bo...zdej pa mal sebe razvajaj a veš da se men tud to dogaja??!!!prej mi je tud sploh mama govorila da ji drugi govorijo kako sem močna in velik trebuh imam,zdej pred koncem pa kr neki da sploh nisem ogromna in to...kdo bi vedel...jst sploh nevem al se mi je trebuh spustil al ne ...imam pa včasih občutek da imam že glavo dete zunaj sploh ko sedim pa potem se vstanem ajajaj takrat najbolj čutim sploh kak moj mehur trpi...
imam pa včasih občutek da imam že glavo dete zunaj
Ja. Podajva si roke.
Občasno me tako pritiska. Imam občutek, da moram na blato, pa vem, da ni to, ampak pritiska . Včasih se mi zdi, da že zaradi tega potrebujem za vsak slučaj konkretne gate, pa kakšne legice ali hlače, da ne izgubim .
In res je hecno-na sredini: Joj, kak si big, sedaj pa,....
mi mamo ctg v ZD pa zdej nevem al me bodo naročali zdej kej bolj pogosto al kako??? kako pa veš da je na ctg-ju listku popadek???tud če jih ne čutiš???al more krivulja nad 180 bit al kako??? danes em pa polna vprašanj...
men se zdi da so se v bolnici menle da more bit krivulja nad 180 da je kao dogajanje ker prejšno sredo sem bila že blizu,pred 14 dnevi pa ne..je bla kr razlika...razloži ti pa itak noben ne..to me tak razp...tiste listke ti dajo v roke pa greš do zdravnika mal te povpraša razlož pa nič...no sej tud jst nisem vprašala..ampak vseeno...kr neki pišejo ko itak ne znaš za njimi prebrat...mislim...
Midva z mojim vedno proslavljava izpte tako, da greva v Azurja na pizzo. Tak je plan tudi danes in prej tao razmišljam...da je to zadnjič ko greva sama
mojči se ti kr fouš..jst nikamor več ne grem...moj pride okrog pol šestih zv.-šestih,do takrat pa tud če bi lahko hodila mam pa že noge take da ni šanc da kam grem..zato pa kr na rr visim...počas bo čas it rodit,res mam pol kufer že..dobesedno am ležim doma in čakam da bo treba it rodit...groza res...sploh pa to čakanje...
Bi kupili otroku personalizirano darilo presenečenja preko interneta?
DA, v vrednosti do 20 eur (15%) DA, vendar do 10 eur, ker ne zaupam internetni trgovini (5%) DA, v vrednodti do 30 eur s pistnino vred (10%) NE, rajsi kupujem v trgovini (5%) NE, ker ne vem kaj dobi za darilo (30%) NE, ne kupujem daril preko interneta (35%)
Število vseh glasov: 20
Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!