Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Jaz sem se tudi dokončno odločila - in sedaj imamo High Treka že doma! Kupili pa smo ga v Gradiščici v Italiji (15 minut čez mejni prehod Vrtojba), kjer ga dobiš cca. 200 € ceneje kot v Slo. Za 3 delni komplet (ogrodje s športnim delom, košara, lupinica) + torba smo dali 625 €. Lahko pa kupuješ posamezno: npr. samo športni del in košaro brez lupinice in vsak del druge barve. Tudi v Monfalconeju imajo podobno ceno za 3-delni komplet (634 €), ampak tam moraš kupiti vse v kompletu in vse v isti barvi. Ja drugače je pa res, da je košara taka, da je dovoljeno v njej voziti v avtu. Upam, da bomo z nakupom zadovoljni!
A ni pri nas zakonsko prepovedano vozit v košari,tudi če ima zatič za varnostni pas? Me pa zanima če se lahko športni del obrača v obe smeri,tako v smer vožnje kot obratno?
Evo samo tok bi dodala, če si katera kupuje ta voziček, trenutno je v baby Pulmano akcija-Gradisca, tk da se ga da dobit ugodno-letošni model seveda. Jz sem vzela zase Loolo, mi je bl pr srcu, teh 3-kol. je preveč . Men osebno bolj odgovarjajo 4-kolesniki. Kokerkoli že, jz sem prišparala 260eur, glede na to kok so v baby centru. Tk da za svojega sem odštela 560 eur, all in .