|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Ti, veš kaj (Kira in Vikica)... 17.2.2005 14:07:43
|
|
|
|
KIRA
|
hihi, še ena???? hvala.... :)-:)-:)-:)-:)-:)- vauuuu, če bi za vsako čestitko 1 tolar dobila, bi zdaj imela že en lep kupček. 9nebesa9nebesa9nebesa hecam se. sem dobre volje, ampak mi želodec tako kruli, da bom takoj slikce od tort pohrustala. naš že 2 uri nosi domov sir za pico. groooooza.9nebesa
|
|
|
|
|
Ti, veš kaj (Kira in Vikica)... 17.2.2005 14:12:28
|
|
|
|
Pi@
|
Kira in Vikica rekla bom samo njami... No pa še to: S kom ste se zmenli, da ma dete take lase??? :bravo: :)-
|
|
|
|
|
Ti, veš kaj (Kira in Vikica)... 17.2.2005 14:12:50
|
|
|
|
Blink1
|
Ola Kira Moja mama bi rekla super...No jaz tudi:) A si hodla na Živilsko šolo?? Moja mama namreč tam uči:zmeden:
|
|
|
|
|
Ti, veš kaj (Kira in Vikica)... 17.2.2005 14:14:24
|
|
|
|
KIRA
|
to sem pa jaz naročla. 9nebesa9nebesa9nebesa sam da sem bla mal razočarana - ker je skoraj čist črna ven prišla. sem vedno bla prepričana da bo blond. :ups::ups: sedaj pa se ji že lepo svetli delajo, tako da bomo še eno bloncinko mel v družini.9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa
|
|
|
|
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.