Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Wawa, kaj ce bi midve skupaj odstevale minute do stirih. Jaz bom sicer v sluzbi samo do pol dveh, samo kosilo pa bo sele ob 16h. 8) Sem si se en liter caja skuhala... Ni cudno, da hodim na WC: 2 dcL plusa, 2 dcL minusa, ...
Neva, domaca zaseka, pa malo rdece mlete paprike gor in soli pa cesncka? Sveze peceni kruh s hrustljavo skorjico? 9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa
ja pomoje bo najdoljš, jaz praktično vsake dve minuti pogledam na uro....se mi full ne da več delat:zmeden::zmeden: pa tok je dela:(.
Jaz sem se pa prejle z vodo nacejala zdaj sem se pa odločila da bom nehala, ker mam WC po stopnicah gor in me že prov noge bolijo od hoje....dober trening;);)
Udb a si ti ki si naša srečka kaj bolj lačna zdaj?
Ves, kaj? To bo nova epidemija, :bravo:: Nevarno se je razsiril sindrom lacnih zensk. Takoj boste vedeli, ce ste na katero naleteli, saj so znaki cisto tipicni: oglodane pisarniske mize, poslinjene tipkovnice in miske ter rdece oci. Njihova starost je med 20 in 40 let - odstopanja mozna... Pazite, so zelo nevarne, saj se virus, ki povzroca ta sindrom, govorimo o virusu veselih noseck, zelo hitro siri. Trenutrno je Sloveniji stanje alarmantno v cisto vseh podrocjih (tudi bolj zakotnih), pricakujemo pa se narast primerov. :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-
astra tako sovražo česen,da se že sprašujem,če nima kakšn veze z vampirji:)-:)-Ja viš tud po tolikih letih lahko tvoja polovica ostane zagonetka:)-:)-:)-
Udb ja mal je kao treba pazit, sem brala včerej na enem forumu, da so se punce ene 3 kg zredile v nevem več kokem času, pa so jih G okregali, da bi mogle bolj pazit....:((:((:(( pa če so lačene...
Moja hči (23 mesecev) uporablja dudo samo ponoči, ko gre spat. V vrtcu so jo od dude odvajali s popoldanskim počitkom, zato mislim, da je čas, da se dude popolnoma znebimo. Kako ste otroku pomagali, da se je znebil dude?