Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: A se vaši partnerji kdaj derejo na vas? 21.5.2008 11:15:31
|
|
|
|
Sonnja
|
moj se ne dere, js sm na začetku malo zvišan ton(ko sva se kregala) imela in je reku da če se on ne dere se js tudne rabim, tako se zdaj kregava brez tega. je pa dretje res neprijetno. kregat se je treba znat čeprav ne zgleda težko pa je.
|
|
|
|
RE: A se vaši partnerji kdaj derejo na vas? 21.5.2008 12:03:31
|
|
|
|
Marogica
|
Ne, dere se ne. Včasih dvigne glas, pa še to takrat, ko ga tudi jaz, kar pomeni, ko se kaj prepirava oz. diskutirava in nisva istega mnenja. Vendar to ni dretje.TO traja 5 min, greva vsak na svoj konec(jaz ponavadi na čik), se ohladiva in gre v normalnem tonu dalje.
|
|
RE: A se vaši partnerji kdaj derejo na vas? 21.5.2008 12:10:09
|
|
|
|
mayy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika IZVIRNO SPOROČILO: Maxica Ne, nikoli. enako enako
|
|
RE: A se vaši partnerji kdaj derejo na vas? 21.5.2008 12:39:02
|
|
|
|
Anonimen
|
to je res zanimivo, ker sem tud jst opazla, da se pr ns ati nikol ne dere, če se se zadere mami....čeprov mene konc koncev, to če ne bi šlo v žaljivo stran niti ne bi motilo, če te to sprošča, seveda pa ne kar vse poprek
|
|
|
|
RE: A se vaši partnerji kdaj derejo na vas? 21.5.2008 12:41:38
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: kjava In če se, kako odreagirate? Se derete nazaj, se umaknete, ignorirate, mu kasneje poveste, kar mu gre... Moj se ne dere name, jaz pa nanj ne. Sva odrasla človeka, ki se znava normalno človeško pogovorit.
|
|
|
|
RE: A se vaši partnerji kdaj derejo na vas? 21.5.2008 12:41:57
|
|
|
|
lojzika
|
Jaz se non stop derem in vpijem, ker že nasploh zelo glasno govorim, moj se pa zadere nazaj da sploh pride do besede.
|
|
|
|
RE: A se vaši partnerji kdaj derejo na vas? 21.5.2008 12:46:41
|
|
|
|
*kinnie*
|
ne, nikoli....ponavadi jaz bolj glasno govorim
|
|
|
|
RE: A se vaši partnerji kdaj derejo na vas? 21.5.2008 13:14:29
|
|
|
|
sinnerka
|
ja učas se mu kaj zrola pa se jaz smejim
|
|
|
|
RE: A se vaši partnerji kdaj derejo na vas? 21.5.2008 13:41:45
|
|
|
|
tinkamiška
|
moj se tudi ne dere, seveda se skregava, povzigneva včasih tudi glas, ampak dereva se pa ne. če bi se pa poskusil, bi se enostavo obrnila in odkorakala stran. name se ne bo nihče dru. tinka
|
|
RE: A se vaši partnerji kdaj derejo na vas? 21.5.2008 13:46:13
|
|
|
|
tatam
|
Včasih-na začetku sva se kar oba drla,ko je prišlo do prepira! Potem seveda ugotovila,da tak ne gre in sedaj se jaz raje "mulim" kot derem Odkar so otroci pa se nasploh ful bremzava,sploh pred njimi!
|
|
|
|
RE: A se vaši partnerji kdaj derejo na vas? 21.5.2008 13:57:51
|
|
|
|
Taula
|
Ne.
|
|
RE: A se vaši partnerji kdaj derejo na vas? 21.5.2008 14:03:37
|
|
|
|
lelčy
|
Da se dere name ne morem reč, ampak glas je že malce povzdignil vendar se je hitro umiril, ko je videl da ne bo ničesar dosegel
|
|
|
|
RE: A se vaši partnerji kdaj derejo na vas? 21.5.2008 14:05:10
|
|
|
|
Hanna M.
|
nikoli, nobeden od naju se ne dere, včasih samo malo spremeniva ton glasu, kadar nisva na isti valovni dolžini, pa še to bolj poredko. Drugače pa ne prenesem dretja od nikogar, zato se ga tudi sama ne poslužujem.
|
|
RE: A se vaši partnerji kdaj derejo na vas? 21.5.2008 14:08:14
|
|
|
|
tanikaa
|
Kje si pa upa revež.
|
|
RE: A se vaši partnerji kdaj derejo na vas? 21.5.2008 16:16:28
|
|
|
|
Muca Copatarica
|
Zakaj bi se pa mogla? Če sta dva odrasla, se lahko vse zmenita s pogovorom, brez kričanja.
|
|
|
|
RE: A se vaši partnerji kdaj derejo na vas? 21.5.2008 16:41:44
|
|
|
|
jade1
|
Nikoli se ne dere.
|
|
|
|
RE: A se vaši partnerji kdaj derejo na vas? 21.5.2008 17:14:28
|
|
|
|
Majuska
|
Ne, moj se nikoli ne dere. Včasih morda jaz povzdignem glas, pa še to čedalje redkeje.
|
|
|
|
RE: A se vaši partnerji kdaj derejo na vas? 21.5.2008 17:28:05
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Ne, ponavadi sem jaz tista ki bolj glasno govorim
|
|
RE: A se vaši partnerji kdaj derejo na vas? 21.5.2008 17:38:36
|
|
|
|
cukr07
|
Ne, nikoli se ne dere name, pa tudi jaz ne nanj.
|
|
|
|
RE: A se vaši partnerji kdaj derejo na vas? 21.5.2008 23:42:10
|
|
|
|
* Mateja *
|
Ne moj se ne dere!! se derem samo jaz! MOj ni od kreganja, zato se moram jaz kregat sama s sabo in to me tako jezi, da je groza, kot da pravim steni!!
|
|
|
|
RE: A se vaši partnerji kdaj derejo na vas? 22.5.2008 1:04:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj nikoli, če se kdo dere sem to jaz
|
|
|
|
RE: A se vaši partnerji kdaj derejo na vas? 22.5.2008 5:00:15
|
|
|
|
caligula
|
jaz se selim zarad tega. :D ker ne prenesem verbalnega nasilja, kar dretje zame je.
|
|
|
|
RE: A se vaši partnerji kdaj derejo na vas? 22.5.2008 8:18:29
|
|
|
|
_andreja_
|
moj se ne dere, oz. že po naravi bolj glasno govori, in če ga kdaj nočem slišat, pač malo povzdigne glas... jaz sem pa hujši primerek, vsake kvatre mi eksplodira... sem že po naravi takšna da hitro eksplodiram, če me kej fejst razpizdi čeprav se velikokrat probam zadrževat, pa to sem se navadla da odkar imava otroka da počakam da gre otrok spat, pol grem pa v akcijo, pa še to se zadržujem, da nisem preglasna, ker bi me lahko po cela bajta slišala....ja dober je moj da me posluša...
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.