Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
*bubi* hemoglobin sem jest v ponedeljek imela 111, samo mi ni še nč sirupa napisala meja je pa 110 sem brala. sem ga pa pred tremi mesci mela še 132, tko da mi skos konstantno pada. pa baje da po porodu še več pade ta vrednost.
*bubi* hemoglobin sem jest v ponedeljek imela 111, samo mi ni še nč sirupa napisala meja je pa 110 sem brala. sem ga pa pred tremi mesci mela še 132, tko da mi skos konstantno pada. pa baje da po porodu še več pade ta vrednost.
meni je pa G rekel...............evo, hemoglobina imate 113, bova kr napisala recept za sirup, da bova tipi topi pripravljen na porod, kot športnika...........
Joj,jaz tud imam ta legofer sirup.Pa ga ne morem pit,tak je nagraužen.Imam cele ceremonje preden spijem šluk
jaz tudi...............tok je sladek, da mi bo priskutil ostale slaščice................ v lekarni je rekla, naj zraven kaj kislega pojem..............npr. kisle kumarice............... ........pa mi nekak ni, da bi najprej sirup spila, pol pa kumarice jedla......................
Ja, saj to je.... tebi je res zelo padel. Meni je iz 128 na 119, pa mi je že kar napisala Rp. Pa mi je kljub pitju padel na 113.
Pri tebi je nevarno, da se ti do naslednjega merjenja (če ga boš sploh imela) zelo zelo pade, pa bo že prepozno. Ja, eni G se ful strogo držijo pravil. Mene v tej ful "čuva", ker sem lani izgubila .
Jaz ti priporočam, da si kupiš Elevit tablete in jih redno jemlješ. Od vseh teh kombinacij za imajo daleč največ železa not! Ampak ne smeš zraven nič drugega takega jest, da ne boš vitamina A predozirala.
Me to you, mislim, da je tvoj G dobro naredil glede sirupa. Kar potrudite se, babe, drugače bo po porodu hudo. Aja, pa cedevita je čisto OK, ni treba nobenih kumarc zraven jest C-vitamin je važen, ne kislina kot taka.
Me to you, mislim, da je tvoj G dobro naredil glede sirupa. Kar potrudite se, babe, drugače bo po porodu hudo. Aja, pa cedevita je čisto OK, ni treba nobenih kumarc zraven jest C-vitamin je važen, ne kislina kot taka.
kaj pa če malo vode ali juica spijem zraven?? je to narobe?? ker cedevita ni glih po mojem okusu.........
Aja, v 1. mi tudi ni železa napisala, ker sem bila tik nad mejo. Takrat sem še hodila v ZD za študente v LJ, pa so bili ful po reglcih. No, sem si kar sama Haematopan v lekarni kupila in ga jedla. Nekje pa moram veze ponucat Zdaj ga ni več za dobit, drugače bi kar to jedla namesto sirupa.
bolj kot ne droge, ki odvajajo vodo. pa ti tako opevani malinovi listi za mehčanje MV Verjetno so količine take, da ni ful nekih učinkov. Drugače bi se itak moralo v lekarni prodajat. No, pri Aneji samo pazi, da ne bo preveč tega spila zaradi odvajanja vode.
Moja hči (23 mesecev) uporablja dudo samo ponoči, ko gre spat. V vrtcu so jo od dude odvajali s popoldanskim počitkom, zato mislim, da je čas, da se dude popolnoma znebimo. Kako ste otroku pomagali, da se je znebil dude?