Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Čao punce, evo spet mene v novih bojih itd. Sicer redno prebiram ta forum, sam malo redkeje se javljam. Sedaj pa imam en problem - pa me zanima kaj ve menite preden grem tečnarit ginekologu. Seveda načrtujemo in delamo na . pričakujem tam nekje 07.06. in lahko rečem da sva ta mesec kar aktivna. In sedaj problem - full že pet dni čutim trebuh - kot da bi imela neko kepico v njemu - kot da se nekaj dogaja tam spodaj, pa malo me vsake toliko jajčniki špikajo, pa na momente mi je mal slabo - predvsem zjutraj. Počutim se pa tak slabo kot že dolgo ne. Samo zanima me če je katera že to doživela in kaj bi to lahko bilo?! Testa pa ne bom delala preden mi ne bo zamujala.
Sam mnenje rabim.... Ta psiha je total uničujoča in komaj čakam dopust in morje da se odklopim od vsega.
lep vikend
< Sporočilo je popravil Eja RR -- 23.5.2008 16:00:50 >
jat tega nism čutila... pomoje čutiš samo želijo... torej psihiraš in si želiš, da bi bila v tebi kepica. mogoče pa vseeno je. počakaj, da izostane M in bomo videli.
jaz nisem nič čutila, sploh nisem vedela, ker se nisem s tem obremenjevala do prve slabosti, ko sem takoj posumila za kaj gre... to je bilo v drugo, v prvo sem krivila pokvarjene kalamare za slabost :=))))
jaz upam, da bo plusek in ne samo namišljena nosečnost, ki sledi močni želji po imeti ....
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?