Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Od zmeraj vem, da jih hočem met vsaj 2, sicer pa mormo sploh še ta prvega narest! Pa še za dvojčke sva idealna kandidata, tko, da že vidim sceno: najprej nardimo enega in pol se odločmo še za enega, pa ratajo .
želom si tri: najprej sina (aleksej), potem hčer (ariana), na koncu (homoseksualnega) umetnika (amon). kak bi blo lepo, če bi se to uresničilo . sicer pa tud, če ne bo tako, si želim tri-kar bo pa bo, sam da bo zdravja in energije na preteke
Želja: moja 3, od Dragega 2 Trenutno stanje: 2 Prihodnost: 3. bo, ko se bo dalo spol določiti vnaprej (imam dva in hočem, da je 3. otrok ) - drugače bomo ostali pri 2
moje želje so bile vedno 3, ampak moj mož si želi samo enga tako, da enega navihančka imava že doma, zdaj pa počasi delava že na drugemu, mogoče pa mi uspe prepričat š za tretjega
Imamo 2, z možem pa se nekako ne moreva dogovoriti, kdaj bi začeli delati na 3. Jaz sem za drugo leto, on bi pa že letos, ker pravi, da bo drugo leto že prestar. Sicer pa imam sama neke take občutke kot Lukrecija:
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija
Dva že imam. Za tretjega zbiram pogum, denar, prostor in energijo. Imela pa bi ga
Jaz si želim vsaj tri, zadovoljna bi bila tudi če bi bila dva sončka, ampak če pač ne bo šlo ne eno ne drugo, upam vsaj na enega, ki mi bo razveseljeval življenje in delal sive lase
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR Težko rečem. Želela sva si štiri, imava dva. Ravno je za mano že tretji spontani splav. Če nama rata imeti še enega otroka, se bova po moje ustavila pri treh, ker ne vem, kolikokrat bi se še šla tole, tretjega si pa res zelo močno želim...morda pa se bo treba sprijazniti, da sta nama usojena dva... Na nekatere stvari nimamo vpliva.
O, srce...žal mi je...
Vedno sem razmišljala o 2, moj dragi o 4 ali celo 5!! Hehe Zdaj, pa komaj čakam da naredim ta faks in bo prvi, potem pa kdo ve, mogoče 2, mogoče 3... Če je imela šlogarca prav bosta 1 + 2v paketu Želje so pa že zdaj velike
čakam prvega (prvo ) in si želim še enega, ker sva oba s partnerjem edinca in misliva, da mora bit fajn če imam družbo vrstnikov v domači hiši, ne le med prijatelji... ampak prvo moram počakat prvi porod, potem bom lahko pametna, če si to želim še enkrat...