Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Stare vs. nove uporabnice RR-ja 30.5.2008 19:32:46
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: nya
IZVIRNO SPOROČILO: Volga
Mam pa še eno vprašanje zate Volga - a si ti zaposlena na rr, ker maš čas odgovarjat na vse teme?
Ja.
A zato se tvojih postov, ki mejijo na nesramnost ne briše. Dobro, da vem, bom drugič tvoje komentarje raje preskočila, ker tako in tako nima nobenega smisla, da ti človek kaj odgovarja.
Z lahkoto in zadovoljstvom se lahko ogibava ena druge, prav? Meni si itak uletela kot vesoljka, sploh ne vem, če sem te že kdaj prej zasledila, pa četudi te več ne, te ne bom pogrešala.
RE: Stare vs. nove uporabnice RR-ja 30.5.2008 20:30:00
Strawberrie Cherrie
IZVIRNO SPOROČILO: muki1
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija
Jst lahko govorim samo zase. Sem zelo netolerantna oseba. In, če mi gre kaj na živce se ne morem zadržati. In na živce mi gredo vprašanja v kater uporabnice iščejo neko osebno potrditev in pumpanje svojega ega. Kr neki, no.
Uh, meni tudi, meni tudi . Me zanima če sva na isti frekvenci ali pa sem v meglo prdnila .
Aha No vsaj men se zdi, da sva z Muki na isti frekvenci, pa tut Lukrecijo mam na sumu
RE: Stare vs. nove uporabnice RR-ja 31.5.2008 11:09:56
caillou
Mam pa še eno vprašanje zate Volga - a si ti zaposlena na rr, ker maš čas odgovarjat na vse teme?
Ja.
A zato se tvojih postov, ki mejijo na nesramnost ne briše. Dobro, da vem, bom drugič tvoje komentarje raje preskočila, ker tako in tako nima nobenega smisla, da ti človek kaj odgovarja.
Z lahkoto in zadovoljstvom se lahko ogibava ena druge, prav? Meni si itak uletela kot vesoljka, sploh ne vem, če sem te že kdaj prej zasledila, pa četudi te več ne, te ne bom pogrešala.
Pa nisem nesramna, samo povem, kar mislim.
Ja, Volga je v bistvu tajna služba RR-je. Pa ne preveč okol govort.
RE: Stare vs. nove uporabnice RR-ja 31.5.2008 16:10:47
April
hmm, kakšna tema
majdun, saj sem sam prvi post prebrala, ampak vidim, da ste mele dost za povedat. Ja, čist predvidljivo po naslovu teme.
Meni osebno so enako neprijetni "vsevedni" odgovori kot pa kakšna res čudna vprašanja. Mogoče mi gre prvo malček bolj na živce, ker je v njih včasih čutiti večvrednost... Sicer pa stare, nove...nima to nobene veze, ker starih je velik, oglaša na tak način se jih pa le par. Enako je pri bolj frišnih, da pa le vse ne postavljajo takšnih vprašanj. Konec koncev, pa nas takšne debate tud mal zabavajo vse skupaj.