Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Kaj si mislite o človeku, ki napiše neko ... 29.5.2008 18:18:47
LoCa
js včasih tudi napišem kako čudno zadevo...pač hitro pišem in niti ne opazim da tipkam kr mimo pravih črk. če ne pa iz prakse v rl vidim, da čeprav je recimo pri katerih izobraženih slovnica v smislu besedišča ok, je pa vse ostalo beda. vejice kr nekje, stavki taki da jih je lahko sram, ker dobi človek občutek, da blazno podcenjuje bralca. govorim seveda o dohtariji . mah, pa sej angleži tut ne znajo pisat po angleško
RE: Kaj si mislite o človeku, ki napiše neko ... 29.5.2008 19:42:04
Sibil_
Mene tudi pogrejejo škatlje, planice, sma šla, gdaj, nebo, nevem, dvojina je pa itak znanstvena fantastika-ve pa res preveč pričakujete....povprečna uporabnica RR pa naj bi bila stara med 29 in 34 let - katastrofa. Da se zatipkaš se razume, ampak konstanto se pojavljajo te besede..
RE: Kaj si mislite o človeku, ki napiše neko ... 29.5.2008 21:36:16
Dashenka
Mene tudi pogrejejo škatlje, planice, sma šla, gdaj, nebo, nevem, dvojina je pa itak znanstvena fantastika-ve pa res preveč pričakujete....povprečna uporabnica RR pa naj bi bila stara med 29 in 34 let - katastrofa. Da se zatipkaš se razume, ampak konstanto se pojavljajo te besede.
Mene pa sploh ne pogreje več. Enostavno preskočim in ne zgubljam časa s prebiranjem postov polpismenih ljudi, ki so obtičali na razvojni stopnji 8 letnikov. V isto kategorijo pa sodijo še izjave kot so "kdaj vam je otrok začel jest, spat kakat, lulat,..."
RE: Kaj si mislite o človeku, ki napiše neko ... 29.5.2008 22:26:06
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR
Mene tudi pogrejejo škatlje, planice, sma šla, gdaj, nebo, nevem, dvojina je pa itak znanstvena fantastika-ve pa res preveč pričakujete....povprečna uporabnica RR pa naj bi bila stara med 29 in 34 let - katastrofa. Da se zatipkaš se razume, ampak konstanto se pojavljajo te besede..
Mene mine tak post brat. Če je vse brez repa in glave, tudi.
Zadnje čase me tudi moti "mi smo stari", "mi kakamo", "mi smo imeli vročino" Sej vem, da ko imaš otroka, postane vsaka stvar in vse kar se zgodi skupna, ampak dobro no, kakal je pa samo otrok! In samo onje star npr. 3 mesece, ne vsi skupaj. Ali pač?
RE: Kaj si mislite o človeku, ki napiše neko ... 30.5.2008 6:18:52
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR
Zadnje čase me tudi moti "mi smo stari", "mi kakamo", "mi smo imeli vročino" Sej vem, da ko imaš otroka, postane vsaka stvar in vse kar se zgodi skupna, ampak dobro no, kakal je pa samo otrok! In samo onje star npr. 3 mesece, ne vsi skupaj. Ali pač?
To je pa zato, ker eni čutijo skupaj z otrokom, so del njega, psihološko mislim...no, o tem bi znala Nalin več povedati
RE: Kaj si mislite o človeku, ki napiše neko ... 30.5.2008 7:01:21
ElaM
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady
Gdaj pa naj jas grem k ginekologu? Ali naj z sabo uzamem napotnico in do gdaj mislte da bom na vrst? Nevem no kwa nej nardim.
Meni tipkovnica nagaja, tako da včasih zgubim kakšno črko, drugače se trudim pisati kolikortoliko pravilno. S tem kako drugi pišejo se ne ubadam,...saj se iz sebe norca delajo, ne iz mene.
< Sporočilo je popravil ElaM -- 30.5.2008 7:05:22 >
RE: Kaj si mislite o človeku, ki napiše neko ... 30.5.2008 8:36:32
Katey
Zadnje čase me tudi moti "mi smo stari", "mi kakamo", "mi smo imeli vročino" Sej vem, da ko imaš otroka, postane vsaka stvar in vse kar se zgodi skupna, ampak dobro no, kakal je pa samo otrok! In samo onje star npr. 3 mesece, ne vsi skupaj. Ali pač? [/quote]
sploh škoda izgubljat besed za take, pa ne me basat da si pa pol kaj, na višji ravni povezan s svojim otrokom, če 'smo kakali' , pa ' smo bili bolani', za popi .
RE: Kaj si mislite o človeku, ki napiše neko ... 30.5.2008 9:31:56
Anonimen
Meni je najbolj grozno, ko kdo tukaj napise, da naj drzimo pesti, ker ima ispit .. pa si potem mislim, da bo tudi izpit tezko naredil/-a, ce se izpit ne napise prav
Mene zelo motijo take stvari, tipkarske napake so pa pac tipkarske, jih je v mojih postih orgomno, pa tudi ne pisem povsem slovnicno pravilno, se pa trudim, da je cimbolj.
RE: Kaj si mislite o človeku, ki napiše neko ... 30.5.2008 10:57:19
srki
Če smo pošteni, je lahko tudi ispit tipkarska napaka, kot vsaka druga. V bistvu ne moremo vedeti, ali uporabnik misli, da se napiše ispit, ali je napaka v tipkanju. To, da pa pišejo w namesto v, pa da ne delajo vejic in presledkov, pa je res skropucalo.
Jah, zagovarjam se, ker sem pisala namesto jogur jugurt .
Moja hči (23 mesecev) uporablja dudo samo ponoči, ko gre spat. V vrtcu so jo od dude odvajali s popoldanskim počitkom, zato mislim, da je čas, da se dude popolnoma znebimo. Kako ste otroku pomagali, da se je znebil dude?