Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
punce eno prošnjo imam za vas- tiste ,ki ste še med borkami v juniju,če se ne bi vpisovale med borke v julij,dokler res ne bo treba... bo nastala sama zmeda,ker boste na obeh seznamih in tud težje ga bo urejat. pa brez zamere
jaz v juniju še nisem dobila obiska , vendar ker sem ravno v času O ležala pod G nožem (bila na laparo), možnosti, da sem ni....razen če bi od sv. duha spočela.... ...potem bom pa sigurno v 24ur.com....
se pa, spps, sigurno strinjam s tabo, da bo lažji pregled seznama z upoštevanjem tvojega predloga...
Ojla še na tej temi Če me vzamete med navijačice, bom zelo vesela. Potem, ko postanete ta mesec nosečke, pa boste zame navijale avgusta, prav? Junij in julij moram zdaj počakat, potem pa začnem s prvim krogom po ss in odstranitvi pregrade. Srečno vsem
Ja, meni so priporočali najmanj dve pravi menstruaciji, tako da se bom tega kar držala... pa še fizično bi se rada ful okrepila, predvsem hrbtenico, ki bo potem trpela, pa še na en maraton grem julija, tako da več kot dovolj razlogov, da zdaj čez poletje ne hitim, ker bom res fizično nadpovprečno aktivna... Upam, da tebi že prvi krog uspe, NAVIJAM STO NA URO
ojla punce moja se za ta mesec poslavlja in se selim v borbo za julij .mal sem se že igrala z datumi če ne pride in sem prišla do tega da bi moj drugi prijokal približno takrat kot moja prva-Nikica.dvojno slavje .potrebno bo še veliko lepih trenutkov,veliko in .
ojla punce moja se za ta mesec poslavlja in se selim v borbo za julij .mal sem se že igrala z datumi če ne pride in sem prišla do tega da bi moj drugi prijokal približno takrat kot moja prva-Nikica.dvojno slavje .potrebno bo še veliko lepih trenutkov,veliko in .
potem morata pa ta mesec biti ati in mami fejst pridna in se imeti zeloooo rada ( beri ) .... veliko sreče v juliju
Naj se ti besede pozlatijo . Danes je sicer še 5 dni do menstre, pa se mi je pojavila rahlo rdeča sluz, zdaj pa nevem kaj bi to blo Upam, da ni menstra tako zgodaj .
Zdravo. Tudi jas bi se vam rada pridružila v julijskih borkah,ker se z mojim trudiva za drugega otroka. Že pri prvem je trajalo leto in pol predno sem postala upam da bo v drugo kaj hitreje čeprav nič ne kaže na to saj se že sedem mesecev trudiva za . Ne pričakujem pa je 04.07.
Moja hči (23 mesecev) uporablja dudo samo ponoči, ko gre spat. V vrtcu so jo od dude odvajali s popoldanskim počitkom, zato mislim, da je čas, da se dude popolnoma znebimo. Kako ste otroku pomagali, da se je znebil dude?