|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijčice 2008 5-del
5.6.2008 10:10:33   
aleksandra silvija
Mislim, da mi je šel čepek. Če je to tko sluzasto pa rjavkasto rdeče kot en smrkl?!
user posted image
Jps, to bo to,...

Kaj pa če se 2 dni izceja nekaj rumenega, slzastega, kar obilnega,...?

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 751
5.6.2008 10:10:36   
D.anna 76
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Punce, kaj mislite o sterilizaciji-ženske?
Meni so jo spet svetovali.
Zaradi nevarnosti samega poroda. Moram pa podpisati, ker še nimam 35 let. Šlo naj bi za medicinsko indicirano sterilizacijo.

Sicer otrok res ne mislim več imeti-3-je so vrh glave dosti za našo družinouser posted image , pa tudi  starh bi se me bilo spustiti ponovno v to.

Ampak imam glede sterilizacije tako čuden občutek.
Hormonskih  pripravkov pa ne prenašam,....

Racionalno gledano je sterilizacija naravnost super rešitev, ampak,....
kaj naj storim s tem AMPAK?

Sterilizacija - jaz v to nebi šla, razem, če bi zanositev za mene predstavljala resno zdravstveno težavo. Od zanositve pa do poroda je pa itak vedno tudi čas za splav, če si nebi mogla privoščit še 4 otroka.

Glede na to da si še mlada, nikoli ne veš kaj se ti v življenju še pripeti. Morda si boš pa pri 45 letih zaželela še enega otroka. Kaj boš pa potem?

Neposredna povezava do sporočila: 752
5.6.2008 10:14:38   
D.anna 76
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

Mislim, da mi je šel čepek. Če je to tko sluzasto pa rjavkasto rdeče kot en smrkl?!

Ja tak je lahko je bel, rozast,prozoren,rdeč,vsekakor ga je pa več in kot en veliiiik smrkelj.

Takoj zjutraj je bil kot en velik smrkelj, sedaj dve urce kasneje je bil pa kot en ogggrrrommen smrkelj. Tako da če seštejem skupaj sta bila dva velika smrklja.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 753
5.6.2008 10:15:03   
Anonimen
AS-verjamem, da imaš pomisleke, ker bi jih jaz verjetno tudi imela. To je tako dokončnouser posted image ,ker res ne veš kaj bo čez 10 let.

(odgovor članu D.anna 76)
  Neposredna povezava do sporočila: 754
5.6.2008 10:15:37   
lunca14
Lunca-kam boš pa fanta dala? Imaš varstvo?

Pri mojih,Maj je pa itak v vrtcu.....ampak danes še ne grem rodit,saj veš meni je treba predret mehur,tako,da če me pregleda in ugotovi,da je vse pripravljeno,se zmenim za en dan,ko bom mela časuser posted image user posted image user posted image ......moram še zlikat,pa pospravt.....user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 755
5.6.2008 10:16:14   
Anonimen
luncauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 756
5.6.2008 10:16:19   
mtinca1
Ampak če mi bodo že delali CR, ni dodatnih komplikacij.
Ne poptrebujem dodatnega okrevanja-ker bom že tako okrevala po CR, narkozo bom že tako dobila, med CR mi samo jajčnike "zavežejo".
V takšnem primeru imam jaz manj komplikacij kot on.

Ampak sterilizacija se mi zdi tako grozno dokončna,....

sicer res nimam pojma o zdravstveni plati sterilizacije, ampak se mi zdi, da če se moraš odločit že do CR, je to res malo (premalo) časa za tako kot si že sama rekla "dokončno" odločitev.

Neposredna povezava do sporočila: 757
5.6.2008 10:20:28   
aleksandra silvija
ker res ne veš kaj bo čez 10 let.

Saj vem. Ampak povedali so mi-ene par zdravnikov, da bi se s ponovno user posted image  igrala z življenjem.

že tega poroda, pa čeprav s CR jih je strah. Res. Včeraj sem se pogovarjala z 2-ema in oba sta mi povedala enako-da se bodo sedaj zelo potrudili, ampak še enkrat bi bilo neodgovorno,...

Ena smotka semuser posted image .

-ne bi več otrok-predvsem zaradi zdravja!!!!
-ne bi hormonske kontracepcije,
- ne bi kondomov,
- ne bi sterilizacije,...ne bi nič,...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 758
5.6.2008 10:20:54   
lonapo
As- mogoče je se grozno sliši, ker je odločitev dokončna!!pa tudi če ne boš imela več otrok, se počutiš onesposobljeno-veš kaj mislim.

No jest sem oddremala še eno uro in pol-sem čist munjena.
Ja frizer, tud jest morm it-verjetno naslednji teden, ko bodo dinarčki, če prej slučajno ne rodim.
Morm dons G vprašat kaj je mislila s tem da danes dorečeva za veliki finale. Mogoče Cr, sproženje poroda zaradi velikega ploda, al tuki čiči pa čaki da te zvije.

Neposredna povezava do sporočila: 759
5.6.2008 10:21:39   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Samo pri sterilizaciji hormoni normalno delujejo, imaš menstruacijo,...vse.
Samo plavalci imajo zaprto pot,....

No tega nisem vedla,ampak vseeno,jaz vem,da se ne bi odločla,ne vem,tisti občutek,da nisi več popolen.....pa vem,vem ,da popolnost ne odloča o tem ali si roden ali ne....ampak vseeno,ženske smo ena taka čustvena bitja,glej vprašala si za nasvet....jaz se nebi.....sedaj pa je na vaju,vidva sta tista,ki odločata,naj te naša mnenja ne zavedejo,sploh pa glej bolj iz medicinske strani,ti poznaš vse pluse in minuse,ki jih zadeva prinese,tako,da se bolj odloči po tej plati.....kakor koli se pa bosta odočla te 100%podpiram.

Neposredna povezava do sporočila: 760
5.6.2008 10:22:17   
Anonimen
Ena smotka sem .

- ne bi kondomov,
- ne bi sterilizacije,...ne bi nič,...

še najbolj enostavno nič user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne, potem bi se pa v tvojem primeru odločila zanjo, če bi bila nova nosečnost nevarna zate.

Neposredna povezava do sporočila: 761
5.6.2008 10:22:37   
aleksandra silvija
da je vse pripravljeno,se zmenim za en dan,ko bom mela čas ......moram še zlikat,pa pospravt.....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vidiš, to mi je pa znano---sem se včeraj kar na hitro znebila papirjev,...user posted image
Pa včeraj norela, pa danes zjutraj, sedaj sem pa toliko živčna, da kar ne vem kaj bi---in sem pristala na RR,....

Lunca, ne verjamem, da boš res našla čas, ko bo vse postorjeno. Ni šans!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 762
5.6.2008 10:23:46   
aleksandra silvija
še najbolj enostavno nič

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Evo, edino to mi preostane,...user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 763
5.6.2008 10:25:19   
lunca14
Ena smotka sem .

- ne bi kondomov,
- ne bi sterilizacije,...ne bi nič,...

Imam rešitev zate................postani aleksandra silvija nunauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .............ma heca,kar dej me nauser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 764
5.6.2008 10:27:31   
*Mojca*
Jutro še enkrat!

Sem že nazaj, kao je šlo bomo videli v ponedeljek, občutki so mešani user posted image

Romy čestitke za diplomo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

as glede sterilizacije: jaz ne vem če bi se lahko odločila, po eni strani ja, po drugi ne...kaj pa vem. Res ne vem kaj naj ti rečem user posted image

d.anna upa da je smrkelj čep in da je to to...bi bil že skrajni čas a ne? user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 765
5.6.2008 10:28:38   
lonapo
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 766
5.6.2008 10:29:44   
aleksandra silvija
Imam rešitev zate................postani aleksandra silvija nuna .............

user posted image user posted image user posted image
saj pravim.
Edino to mi preostane, če ne bi nič drugega,....user posted image user posted image user posted image
ne skrbi, ne bom te na user posted image user posted image ..

Čeprav sem pa mojmu pred kakim tednom predlagala user posted image -kao izselitveni žur.
Pa me je pogledal, kot da sem priletela iz  vesolja---Kaj? Kaj ti pa je? Sedaj?
Pa veš, da je lahko kaj narobe?
Kar streslo ga jeuser posted image user posted image

In potem nisem vedela, ali naj bom užaljena do dna duše ali naj se smejim,....
No, tega še sedaj ne vem,....user posted image

In kaj bi lahko bilo narobe?

Bi detetu zvil nogo ali kaj?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 767
5.6.2008 10:29:46   
*anamor*
Hvala vam za čestitke, zdaj se bom pa res lahko posvetila samo mojemu otroku.

Sterilizacija - menim, da če si res prepričana, da več nebi imela otrok, je to dobra odločitev.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 768
5.6.2008 10:35:45   
Anonimen
Ma saj maš polno drugih načinov no... En izmed najbolj elegantnih je spirala (ki jo lahko na željo tudi odstranijo). Ne ga no srat s sterilizacijo lejo!

(odgovor članu *anamor*)
  Neposredna povezava do sporočila: 769
5.6.2008 10:36:47   
beyba
Na hitro sam takole sterilizacija , je varjanta da mož to naredi. Prvič je man obsežna in bolj enostavna operacija, pa še pri moških se da narest kontra...če se čez par let premisleta, je še vedno 70:30 da jih mata lahko. Če se daš pa ti, je pa to dokončno, pri tebi se pa obratnega postopka ne da več narest.

Romy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   za diplomoi. Res čestitke...zdaj pa bebico cartat kajuser posted image user posted image user posted image

ostalim lp zdej pa letim dam na obisk...se beremo popolne

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 770
5.6.2008 10:37:12   
aleksandra silvija
spirala
No, mogoče pa res.
Ampak a niso tudi gor hormoni?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 771
5.6.2008 10:37:57   
Anonimen
beyba ti si pa leteča zadnje časeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 772
5.6.2008 10:39:19   
Anonimen
lunca - a ti mislš, da te bo dete vprašalo:mami, je že čas?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 773
5.6.2008 10:56:30   
Anonimen
Koker vem je spirala čist mehanska zadeva brez hormonov user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 774
5.6.2008 10:59:28   
Anonimen
Dobro jutro. user posted image  No, sem komaj zdaj vse prebrala, ker včeraj nas je net zafrkaval, doma nama je vse treščilo še prejšnjo noč.user posted image  In smo bili brez neta. Zdaj hvala bogu dela.user posted image

Mojca, ti si že iz zagovora....itak si naredila user posted image user posted image user posted image

Ena je rodila na novo saša.vračko se mi zdi....user posted image user posted image user posted image

Preglede imate vse super opravljene user posted image user posted image user posted image

UPSuser posted image  tanikaa....vse dobro v bolnici. Bolje da si pod kontrolo, kot da gre karkoli narobe.user posted image

Imam eno vprašanje: a še kakšna tako čuti klokotanje vode po trebuhu? Jaz jo ful že 3 dan, pa proti večeru se mi user posted image  ful pomakne navzgor, čeprav se je trebuh spustil že 14 dni nazaj.user posted image  Je prav čuden občutek.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?