|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijčice 2008 5-del
5.6.2008 21:11:02   
mtinca1
beyba - jst mam tud bel predalnik iz ikee

jaz mam pa posteljco, omaro pa previjalno mizo (oz.omaro) iz ikee.
bom dala fotke v album.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 951
5.6.2008 21:12:17   
alea01
hej čveke!

Cele pol ure sem brala.

ROMY- user posted image user posted image user posted image  za diplomo
Baas- user posted image user posted image user posted image user posted image  za hčerkico Vito

Jaz sem imela danes CTG- ravna črta.....user posted image user posted image user posted image Mi je G rekla, da bomo šli čez rokuser posted image user posted image user posted image user posted image , saj sem čist zabetoniranauser posted image . Od prejšnjega pregleda- pred tremi tedni, mi je uspelo nabrat dve kiliuser posted image . Upam, da bom res kmalu rodila, mi bodo vsaj kile mal prihranjeneuser posted image

Naslednji teden bo po moje ful bum.... saj bo večina od  vas rojevalo..... razen moje malenkostiuser posted image

Ostali bova po mo je sam midve z ninnyuser posted image

Mojemu ni nič po godu, da bomo šli čez rok in me bo v soboto pelal na en hrib. Me prav zanima kak bom lahko kam prisopihalauser posted image

Sem bila pri frizerju in sem si drznila dat blond pramene in zdaj sem seksiuser posted image user posted image . Lahko gremo rodit- pa ne bomo šliuser posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 952
5.6.2008 21:28:16   
Anonimen
mtinca - ful lepo. A mata to v spalnici a mata otroško sobo?

alea - čer. Sm te že pogrešala

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 953
5.6.2008 21:34:38   
anaj22
punce jest grem ajat sem neki utrujena, bom blokec pa kuli s sabo nesla da bom bl mirno spalauser posted image

nočko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 954
5.6.2008 21:43:58   
*anamor*
alea tudi jaz bom še tukaj. Potem pa upam, da ne več. Čeprav imam občutek, da bom šla prej, me je vseeeno strah, da bom nosila čez rok.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 955
5.6.2008 21:48:55   
*anamor*
Tudi jaz sem dodala v album slikice od otroške sobice. Nekaj malega še sva dodala, moram narediti novejše slike in jih pripnem

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 956
5.6.2008 21:54:29   
mtinca1
A mata to v spalnici a mata otroško sobo?

v spalnici (dvosobno stanovanje...). Sva čisto zatrpala spalnico s tem pohištvom....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 957
5.6.2008 21:57:50   
mtinca1
Tudi jaz sem dodala v album slikice od otroške sobice.

otroška sobica kot iz pravljice - fuuul luštnouser posted image !!!  A so te ovčke na steni nalepljene, al naslikane?

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 958
5.6.2008 22:06:07   
Anonimen
A so te ovčke na steni nalepljene, al naslikane?

To so nalepkice iz bc, ne?

Lušne so te sobice, jauser posted image

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 959
5.6.2008 22:07:41   
D.anna 76
IZVIRNO SPOROČILO: ROMY1612

a katera ve,kje je d.anna,je napisala,da ji je šel čep,zdaj je pa nisem zasledila več na forumu?

Mogoče pa je šla v P

Jaz sem še kar tle. Popoldan sva bila z mojim dragim povabljena ne eno kosilo ob praznovanju kolegove 45 letnice. Pol je imel pa moj dragi še zobarja tako da sem šla z njim, ker sva bila že precej pozna. In ker je zobar tudi najin kolega sem si drznila biti istočasno v ordinaciji in opazovala kako mu je vrtal in vrtal in vrtal ......

Skratka, če user posted image  ne bo kmal hotel na svet bo to zato, ker je ves prestrašen od zobozdravstvenega pregleda, ki sva mu bila priča danes. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bassa - čestitke za user posted image . Pa ne vem kako moraš reči da nisi več junijčica, le zato, ker je user posted image  hotel na svet prej kot si ti pričakovala. Ne damo te majčicam!!!!

Mojca - beleženje pregledov - meni je vseeno itak vsaka svoj pregled napove en dan prej ali isto jutro tako da smo vsak dan sproti seznanjene z aktualnimi pregledi.

Trenja na POP TV - jaz sem proti temu da bi lezbijke in geji imeli otroke.
Kar se pa poroke tiče, jaz nisem poročena in najverjetneje tudi nikoli ne bom, saj za sedaj ne vidim nobenega tehtnega razloga, da bi se poročila. Če že kaj, me moti le to, da bova imela z otrokom različna priimka, saj je moje mnenje, da mora imeti otrok priimek po očetu.
Je pa res, da si lahko dam jaz spremeniti priimek tudi brez tega da se poročim. Morda se bom, kdaj v prihodnosti za to varianto tudi odločila. Če pa bi se moj dragi odločil, da se želi poročiti bi na to pristala samo brez nekega velikega rompompoma.....

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 960
5.6.2008 22:10:17   
D.anna 76
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

Naslednji teden bo po moje ful bum.... saj bo večina od  vas rojevalo..... razen moje malenkostiuser posted image

Upam, da bom jaz med temi srečnicami. Li pa celo med tistimi, ki bo že na začetku tedna svojega user posted image  prinesla domov.

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 961
5.6.2008 22:20:45   
lunca14
Naya......ti ,ki vse na netu najdeš,dej mi povej kje naj pogledam,da bom dobila razpored kdaj kdo dela v novomeški porodnišnici.Rada bi trofla na babico Metko,je bla pri mojem prvem porodu in mi je bla super.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 962
5.6.2008 22:24:57   
Anonimen
lunca - za babice ne vem, če kje piše kdaj delajo - bom pogledala

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 963
5.6.2008 22:26:32   
Anonimen
http://www.sb-nm.si/INTERNET/oddelki%20in%20ambulante/oddelki/Ginekološko-porodniški%20oddelek

Tole je vse - sej so druge babce tud ok al ne?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 964
5.6.2008 22:32:48   
lunca14
Jaz ti lahko povem samo za Metko in Slavo,pri Metki,mi je blo lažje,mi je zelo pomagala,saj tud Slava ni bla slaba,ampak me je pustila,da sem večino oddelala sama,bila popolno brez kondicije,tako,da bi rabla mal več njene pomoči,ostalih ne poznam......ma mi pa spet ratuje slabo,ne vem ali so to živci al se vstrajno pucam.......počasi grem spat.........a maš mogoče jutri kaj cajta dop.pred 12.00,takrat mam frizerja..........

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 965
5.6.2008 22:48:58   
Anonimen
a maš mogoče jutri kaj cajta dop.pred 12.00,takrat mam frizerja..........

Mislm, da ne bo šlo, k moj dela pop, pa mava okrog 12h kosilo

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 966
5.6.2008 23:04:07   
Anonimen
Ja kolk so mel opravka s porokami user posted image  A zdej se bo pa folk odločal pro ali kontra poroki na podlagi enih blesavih trenj! Ježešna!

D.anna! Sem bla sveto prepričana, da si odrešena user posted image  

Mojca ne vem a sem čorava ampak nisem pokapirala - kašen je recept za čim kasnej rodit?

Tista ki ma ovčke na steni - naš bo mel iste user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 967
5.6.2008 23:38:29   
lunca14
Mojca ne vem a sem čorava ampak nisem pokapirala - kašen je recept za čim kasnej rodit?

Vzameš ediks,in prečrtaš svoj PDP,in ga napišeš za kasnejeuser posted image user posted image user posted image user posted image ...........če deluje,pa poročajuser posted image .........mal te hecam,tako ,kot včasih ti nasuser posted image

Eko grem spat,mali kolovrati,slabo mi je,zgaga me peče,noge imam ko plavutke,uspela sem se obrit,no nekaj malega je ostalo,bodo pa v p.dokončali....nočka vsem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 968
6.6.2008 5:17:51   
babysolza
Dobro jutro! Eko, ob taki uri se ustane, če greš ob 9-ih spat. user posted image user posted image user posted image

Se opravičujem, ker se nisem včeraj pop nič oglasila - me je mal panika zagrabla in sem bla mal žalostna, pa je moj mel mal opravkov z mano. Da obrazložim:

Na pregledu vse ok, mali user posted image  je super, moji izvidi tudi. Skratka - user posted image . Ko sem prišla ven iz ordinacije, pa mi sestra (ki mi običajno da nov datum za pregled) reče: no, naslednji teden  pa kar v Postojno oz. Ljubljano. Pa jo mal debelo pogledam, pa reče: ja, čez en teden mate rok, če še nič ne bo, se pejte kar v soboto v P pokazat.

AAAAAAA????????? user posted image user posted image user posted image  Ne še noooooooo....... Pol pa še reče: srečno, pa tisti kartonček ne pozabit izpolnit, da bom vedela kdaj prit k vam (je tudi patronažna). user posted image  user posted image  user posted image

Uglavnem, me je skori kap. Sej v bistvu komi čakam, da bi user posted image  prišel ven in da končno spoznava to bitjece, sam ko ti pa rečejo, da zdaj je pa to to, je pa kr mal kriza. Pa moj user posted image  ma ful dela ravno zdajle in je ful naokrog - jaz pa sama doma, brez avta. Potli sem včeraj kr mal paniko zagrabla - kot da bom slučajno te sreče pa na hitro rodila. Ja pajade....

Potli sem ugotovila, da rabim sam eno povečano dozo crklanja in en fajn izlet čez vikend, pa bo. user posted image  Pa že itak mam skoz mal filing, da bomo mi tud zamujali, tako da - se nam še nikamor ne mudi. user posted image  user posted image

No, zdaj grem pa mal brat. Sem spet v zamudi. user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 969
6.6.2008 5:19:28   
babysolza
Aja, pa čestitke bassa za novo junijsko bebico!

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 970
6.6.2008 5:59:27   
babysolza
No, pa sem prebrala. user posted image

Pridem potli še kaj naokrog, ko bo še katera tle. user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 971
6.6.2008 7:25:17   
Anonimen
Dobro jutro še od mene. Jaz sem mela pa eno čudno noč - sem se zbudila ene parkrat, ampak kr neki, čist zblojena. No ja, to sem že tko al tkouser posted image
Zdej grem še mal nazaj, če bom lahko za kako urico, ker se mi zdi, da se nism glih naspala - pa pravjo mi vsi, naj se naspim zdej, ker se pol ne bom mogla.

(odgovor članu babysolza)
  Neposredna povezava do sporočila: 972
6.6.2008 7:35:52   
lunca14
babaysolza.....ta strah je nekaj čisto normalnega,bolj se zavedamo,da se bližamo h koncu bolj nas je strah,mene isto,pa sem rodila že davkrat,ampak tako je,v porodni sobi je adrenalina na tone in prav je tako,saj se pri tem sprošča ena snov-endorfin,ki je naravni narkotik.Saj bo,jaz se tudi na momente vsa tresem,potem pa si rečem saj bo,na koncu bo vse poplačano.

naya....dobro jutro,pa le naspi se....imajo prav,sedaj ,potem tega luksuza dolgo,dolgo ne bo.

Jaz sem še v enem kosu,ponoči,brez dogajanja,sedajle spet jutranje bruhanje,in seveda priprave-pospravljanje,da se zamotim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 973
6.6.2008 7:38:16   
*Mojca*
Jutro!

Jaz imam tudi danes pregled in me po mojem čaka podobna usoda kot babysolzo user posted image user posted image

AnjaPH da ti obrazložim: anaj je včeraj rekla da jo nekaj čudno šraufa in ne ve al bi si pisala na koliko časa jo šraufa. nya ji je rekla naj kar piše ker bo potem nehalo, in res je bilo tako. Nasvet zate: ko misliš da imaš popadke si samo piši pa bo nehalo. Danes sploh ni tako smešno kot je bilo včeraj user posted image

Nič, do ene 11h vam bom tukaj srala po glavi, potem bom pa odpujsala. Upam da se kmalu prebudite...meni je dolgčas user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 974
6.6.2008 7:50:54   
aleksandra silvija
Dobro jutro vsem.

Vidim, da se je kar začelo živčno odštevanje.

Danes se odpravljam na ponovni pregled, ponovno UPAM, da me ne bodo obdržali in bom lahko prišla domov-vsaj do nedelje.

Sicer sem pa včeraj skuhala nekaj porcij golaža, pa čuftov, pa polnjenih paprik, pa lazanjo sem dala zamrznit, ....vse za v skrinjo "zapotem"user posted image .

Še punčki se je naredil abces v velikosti orenk fižola na dlesni, pa sva šli k zdravnici, pa zobozdravniku na čiščenje,....
Pri nas teče gnoj iz vsepovsod, kjer si je mogoče in nemogoče predstavljatiuser posted image .

Lunca--ti pa resnično finiširaš--misliš, da ti bo še uspelo do frizerja?
Držim pesti zate!

Joj, sploh se ne morem odpraviti od doma,....dokler čutim, da se mali premika, se mi nikamor ne mudi.

SOBICE---fuuuul lepe. res.

Imejte se punce! Vsem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?