babysolza
|
Dobro jutro! Eko, ob taki uri se ustane, če greš ob 9-ih spat. Se opravičujem, ker se nisem včeraj pop nič oglasila - me je mal panika zagrabla in sem bla mal žalostna, pa je moj mel mal opravkov z mano. Da obrazložim: Na pregledu vse ok, mali je super, moji izvidi tudi. Skratka - . Ko sem prišla ven iz ordinacije, pa mi sestra (ki mi običajno da nov datum za pregled) reče: no, naslednji teden pa kar v Postojno oz. Ljubljano. Pa jo mal debelo pogledam, pa reče: ja, čez en teden mate rok, če še nič ne bo, se pejte kar v soboto v P pokazat. AAAAAAA????????? Ne še noooooooo....... Pol pa še reče: srečno, pa tisti kartonček ne pozabit izpolnit, da bom vedela kdaj prit k vam (je tudi patronažna). Uglavnem, me je skori kap. Sej v bistvu komi čakam, da bi prišel ven in da končno spoznava to bitjece, sam ko ti pa rečejo, da zdaj je pa to to, je pa kr mal kriza. Pa moj ma ful dela ravno zdajle in je ful naokrog - jaz pa sama doma, brez avta. Potli sem včeraj kr mal paniko zagrabla - kot da bom slučajno te sreče pa na hitro rodila. Ja pajade.... Potli sem ugotovila, da rabim sam eno povečano dozo crklanja in en fajn izlet čez vikend, pa bo. Pa že itak mam skoz mal filing, da bomo mi tud zamujali, tako da - se nam še nikamor ne mudi. No, zdaj grem pa mal brat. Sem spet v zamudi.
|