Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

tako, da si moram zjutraj eno stran kar spumpati, ker me boli in mi vse ven teče
. Ko ji pokažeš flašo, pa jok. Jo pustim in se histerično dere 10-15minut pol zadrema za 5 minut in potem se lepo hranimo naprej. Jaz sem prebrala, da dojenčki ki čez dan ne jokcajo veliko morajo zvečer dat to iz sebe in imajo takoimenovano kričalno uro. Pri nam to že res drži, saj se ta ura vklopi ob 20.00
.
. tko da jo imam na rami in tako glavco dviguje in jo drži pokonci
Po navodilu pediatra jo moram na žalost kar malo na silo tiščat, je pa to zelo težko, ker mala je resnično firbec in bi samo gledala okoli. Glavo brez problema premika levo desno brez da bi omagala. Slišati je lepo, vendar mene grozno roke bolijo, ker moram za vsak slučaj držat za njenim vratom roko, če slučajno omaga.
na flaški. jaz sem naši enkrat dala izčrpano mleko po flaški, pa ni niti pod točko razno hotela zagrabiti.
, se tipkamo kasneje ...