aleksandra silvija
|
Ojla! Vsega za nazaj nisem prebrala, kar nekaj pa . Ste se včeraj zaklepetale . Slikce sem si pa ogledala . Mi smo z morja, punca je ponovno v šoli, fantek v vrtcu (zamenjal skupino), naš pa je že 2 noči prespal noč(od 21.30 do 6-ih oz. 6.30). No, to se mi zdi čisto nemogoče, ker starejša 2 sta bila non stop budna in v solzah, midva z možem pa kot mesečarja. No, poleg tega hoče Lovro sam zaspati. Če ga pestujemo godrnja, potem joka, dokler ga ne odložimo v posteljico. Nato poišče palček, sesa kot nor in zaspančka. Ja, to s palcem je sploh nekaj. Kar sesa in sesa. Palček namreč. Prsi pa--pošteno pije 5, v skrajni sili slabih 10 min in nato konec. Saj ne morem verjet(glede na izkušnje starejših dveh, ki sta bila skozi priklopljena). In glede na to, da je mali tako netežaven in ljubitelj reda, me je že močno zaskrbelo, da ni kaj narobe z njim. Če je kaj bolan ali z možgani,... No, k sreči ima vsaj malo več zdrave pameti in ob mojih skrbeh samo zavija z očmi,... Dolenjke, se dobimo? September je tu! KOTALJENJE_ Še ne. Obrne se iz boka na hrbet, pa odriva se po podlagi-da ga v posteljici ne najdeš tam, kjer ga odložiš ali na igralni blazini(to menda bolj zaradi zvijanja) GOSTA HRANA_ Čakamo na šesti mesec. Morda kak grižljajček 5,5 mesecev-bomo videli, kako bo takrat. KRST_Še nismo nič pripravili. Bomo imeli pa čisto družinsko kosilo. Še vabil ne bomo dali delat. Baj
|