Kaja08
|
Žanka IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko Kaja08 - pozdravljena nazaj , smo te pogrešal... Žiga spet carski na slikcah, vidim, da si že stopala prijemlje, piše da to začnejo pri 4 mescih, ti morm povedat, da se zdej Luka tud kotali na bok, že nekaj časa, ko si rekla, da se tvoj že dolgo, hehehe... O hvala, hvala Ja ja, Žiga se prou ornk že vleče za stopala. Zdej, doma, je začel že obe stopali hkrati vlečt. samo še čakamo, kdaj jih bo v usta tlaču IZVIRNO SPOROČILO: lonapo A sem jest dons katero od vas srečala v Mullerju mogoče? Vem samo to, da je punčka tolk stara kot naš. Hi hi, jst tud vedno, ko kakšno mamico vidim v štacuni, študiram, če ni mogoče na RR-ju IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa še eno vprašanje-s čim imate otroke pokrite zvečer za nočno spanje? s dekico ali kovterčkom?'..jst sem ga imela pokritega skoz z dekico,zdaj s dvema dekicama,kjer se mi je zdel kovterček ful debel,no danes pa bo vrjetn kr kovterček padu.. Naš spi v pidžami z dolgimi rokavi in hlačnicami, pokrit je pa z dekco, ki je malo bolj debela.