Anonimen
|
nya, a veš, če je možno pripeljat v zdrav. dom al pa k patronažni na tehtanje? me ful muči ta njena teža in zdaj več jokamo, ker sem mičkeno omejila dojenje, pa čaj po žlički tud ni ravno njena najbolj priljubljena oblika pitja. mislim, da bom s tem kr hitro končala, ker se mi jo zdi brezveze mučit. Najboljš da pokličeš patronažno, pa ji rečeš al pa jo vprašaš, kako je s tem, ker res ne vem. Sicr pa kar se tiče dojenja - jaz dojim na 2 ali 3 ure - mali je priklopljen cca 15min, potem se pa sam odklopi - če se pa ne, ga pustim še nekaj časa, sam ne predolgo, ker če 15 min pije, pomeni, da se je najedel. Potem podirava kupčka še kake pol urce, pol se pa mal zabavava, potem pa spi. Sej dejstvo je, da se otroci največ poredijo prav v prvem mesecu, potem pa sploh baje tam po četrtem, se ustavi. Jaz se na tvojem mestu ne bi sekirala - pač naj je, kolkor želi - morda gre pa za preskok v rasti - baje je kar pogosto, vm pa ne - morda bi vedla kaka mamica povedat, ki že ima kakega otroka. Naš je bil dans spet ful priden - je spal od 15h do 19.30, zdej je pa ob 22h zaspal. Morm pa rečt, da je ta tedn pop 3x spal na postelji od babice in dedka - imata volnene odeje, pa ne vem ali je to ali je kaj drugega. No, sej v svoji posteljici je pa tud rad - vsaj upam.
|