Anonimen
|
Komentiram za nazaj, ampak ne vem komu, tko da se boste našle, kajne? V kopalke se bom jaz dala, ker komaj čakam, da se vržem v morje. Mah mam črto čez cel trebuh, pa mal mi dol visi, ampak se sploh ne sekiram, zdej bodo na morju itak sam penzionisti pa družine z majhnimi otroci. Naš ni bil tko priden s spanjem - je spal od 22h do 2.30, pol je pa eno uro bil pokonci, ker sm jst šla po mojga očeta, pa sem ga pr mami pustila. Strižem s škarjicami na okroglo, s ščipalcem si ne upam, da mu ne bi prstka odščipnila. Kile: +5 še vedno, sem si kupila lanene hlače, ki mi povzročajo izpuščaje, tko da zdej nimam kej oblečt Našmu je igralni center super, pa tudi igralni lok na ležalniku mu je fullll zanimiv. Dans moram še stvari oprat, pa še neki nabavit, ker bom tud dva dni prej začela pakirat. Kar se sesanja rokic tiče, piše v knjigi Igrajmo se z dojenčkom, da je to 1. igrača in da mu moramo dat kdaj tudi svojo roko, da se spoznava- z usti seveda, tko da malo jih lahko pustite, da žvečijo rokice, potem pa po enem času dam dudo.
|