Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

, čeprav mi je ful simpatična
drugače pa grem v ponedeljek v službo po bolniški ki sem jo imela od 04.07. dovolj je bilo lenarjenja kolikor dolgo bom lahko potem pa seveda spet na bolovanje sej mi je rekla ginekologinja če bom rabla bolniško ni problema...ampak samo da je vredu z našo pikico vse...no pridne bodite in seveda veliko počivajte
je trajalo do 4 meseca....tak da pustimo se presenetiti.....kar se pa tiče vročice ,si lahko seževa v roko, ker se to meni dogaja velikokrat, sploh če kaj na hitro pojem...potem je katastrofa...
. Slabo mi je od jutra do večera. V želocu pa nič ne ostane... edino mogoče če pojem kakšen kos kruha namazan z majonezo in zraven kos sira. Vse ostalo konča v
Naj ti povem, da pridejo tudi pri nas obdobja, ko se z mojim skor nič ne vidimo in se tudi mi takrat spičimo. Zdej je pa dobil ponudbo, da gre za 1 leto delat v Črno Goro, 2X na mesec ima plačano pot domov in bo verjetno šel. Jst se s tem tudi strinjam. Bo hudo, ampak bomo nekako že preživeli.
.