dolenjka
|
Čer Vidim da bolj švoh čvekljate brez mene No, mi smo prišli v ponedeljek z morčita, takoj leteli v hrib na pivo, pol sem pa dol padla. V torek smo jo pa kar v Novigrad v Istri pičili, ker je sestra dol, da smo na 4 oči preverili kak je apartma, ki smo ga najeli za to poletje in sem navdušena Atrij je ful velik, tko da bo tamala lahko v bazenu, midva pa vsak na svojem ležalniku, pa še bo placa Nazaj grede smo pa mal falil in v Predlok k naši Pinči zavili, ker je carica vztrajala, da hoče Ano videti Sej ste vidle kako sta z ANo skupaj TV gledali, ura je bila pa že 9 zvečer No, potem smo se pa ob 10h spokali, da nas ne bi socialna najurila in prišli domov ob 23h Tamala sploh ni trznila, samo iz lupine sem jo v posteljo dala in je žagala dalje Ta dan he imela tudi 4 mni rd in je dobila hruškov sok za pit, BP, v sredo je pa jabolčnega s hruško pila, tudi BP, tako da smo danes kar nadaljevali. Seveda ji ga vmešam v vodo No, ampak hrane ji pa ne bom dala nič, ne pred koncem avgusta, ko zaključimo operacije dopustovanja (mogoče bomo šli še septembra na Pag ). Včeraj smo dan preživeli na hribu (smo šli 2x gor ), tudi jedli smo gor v senčki in pod drevesi - je oči kuhal Danes smo pa otvorili športni del, v Müllerju izropali Pamperske, ker so v akciji in sem jih za cel mesec in pol nabavila (smo na 4 prešaltal ). Tako, zdaj vse veste A bo drug teden kaka kavica padla