MetiLu
|
Dan! Mi smo se cel dan potepali, zjutraj smo šli k maši, pa sva mela s tamalim tok dela, ker je dal mir celih 15 min, pol sva pa kar ven ušla, ker je bil siten za zaspat, v cerkvi je pa njegov jok skor preglasil župnika pol sem ga pa zunaj v vozičku šla previt, ker je bil posračkan, pa je tko brcal, pa še polulal me je, da je neslo naokol kot iz vrtne škropilnice tko,d a je bil cel moker... Pol je zaspal, pa sva pri vratih stala, da je bil lahko zunaj v vozičku... No pol smo šli k tašči na kosilo tamal je bil praktično skoraj cel dan zunaj, ker ni bilo dežja. Popoldne smo dobili pa še obiske, družinico, s katero bomo šli skupaj na dopust, pa smo šli pri nas malo vozičkat. Zdele je pa večerni ritual na vrsti, pol ma pa ati palačinkarijo na sporedu Larisa, dekliščino smo meli prov v Lukovici, sicer je pa bodoča svakinja iz Krašnje ohcet mamo pa 21.6. , moj gre bratu za pričo... Buči, me veseli, da si nas spet prišla zabavat