Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 7:38:01
pina-1
jaz se tako zaspanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... kaj za hudiča se je moji hčeri dogajalo po noči ne vem, ampak spala pa nisem nič . Najprej je Ana zaspala okoli 20, pa se je zbudila iz zaspala okoli 21. Pa je spala vse tja do 22. No pol je po mukaj h nazaj zaspala in je spala do 1. POl sem ji joško dala, ker sem milila da je otrok lačen. Ta je zaspala in se zbudila ob 3. PA sem ji kar dudo dala in je spala do 4:30, ko je zopet dudo fasala. Ob 6 sem se je usmilila in jo dala na joško. Ampak da kera nebi mislila da ona zdaj spi.. Se reži tuki na kavču.
Vmes je Pino mel še svoj šou, čula sem jih pa jaz, ker se mi da sredinoči tolko jezik vrtet. ON pa lahko drva žaga . Sam ne vem zakaj je bil zjutraj tako sladek. A ga vest peče
Janey bravo za prvi zobek. Mam jaz občutek a bojo naši tudi kmalu na vidiku....
Grem kavo spit, pa se vlešt zraven Ane na kavč, č bomo uspele kaj odspat
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 7:52:25
Suzi*
Jutro.
Pinči, tole je pa blo noro ponoči. Mogoče pa res zobke dobivate. danes je itak tak dan, da boš lahko mal nadoknadla spanje, ker za ven ni.
Naša je zaspala ob pol desetih, se zbudila ob desetih, fasala flašo, ker sem imela še mojega mlekca, pocuzala 20 in zaspala do 4ih, kar je že klasika. je jedla in zaspala samo do pol sedmih. ob sedmih smo jedle, se previle, preoblekle, zdej se pa igra. Ampak po moje bo kmal nazaj zaspala.
joooojj, kakšno vreme, za kozlat.
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 8:05:57
vrtnica76
kolk ste pridne čveke-že 3 krog teče . Danes sva pa doma in za povrhu je še slabo vreme,tko da bo več časa za RR .Men se pa tolk . Ne vem kaj je z našim otrokom.Že ene 3 dni ful velik spi in ponoč tut .Me mal skrbi, da se mu kaj ne kuha .
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 8:31:30
Janey
Jutro
kak noč nekaj je v luftu, čist pofobdo kot pri pini,le ure so malo drugačne. Zjutraj je kar pri meni spal, pa je tak nemiren bil, da me je celo nabrcal, valda nisem nič spala. Zdaj pa spančka jaz mam pa zajtrk. Upam da v miru pojem do konca. sem misla da bom ta čas da vas preberem, pa sem prezgodnja
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 8:39:57
larisa
Jutro
Katastrofalna noč. Ob 1h neko stokanje, premetavanje, dobi dudo in ob 3h spet neko stokanje, kot da se neki matra , pogledam in je na trebuhu , valda se napenja ker mu ne paše . Dobi spet dudo in pol ob 4.30 spet . Mu dam zizo, jo kar zmaže in spi do 8h. Halooo, men se je pa skor odpelal. Takole spanje pa jaz nebi sfolgala. Zdej ga grem pa mal zabavat.