MetiLu
|
Čer! Mi smo komaj zaspali jaz sem stuširana, pa še glavo sem oprala... Do sobote me čaka ena gora opravkov, ker bo moj skoz na šihtu, jaz pa že zdej paniko delam,ker bo treba tolk enih stvari še opravit pred poroko ... Jaz še obleke nimam popravljene pa ene špičake sem hotla zraven obut, pa sem ugotovila, da tud hodit več ne znam v njih, mater so dolgi spredaj ... mah, komaj čakam da poroka mine, še najbolj mi bo bedno zarad tamalga, ga reveža tam po gostilni matrat, če bo pa spal, ga bom pa skoz mogla hodit gledat ... pa pol sred noči dam se vozit, pa... ah, najraj bi bla doma Februarka metla je zakon, sploh za ploščice, parketa pa tudi drugače jaz ne pomivam velikokrat. Zadnjič sem ga (samo ne cele sobe), pa ni bilo nič narobe, pa nič lisasto Suzi, ful je lep modrček, s kostjo, pa tak malo čipkast oz. iz več plasti blaga, barven,... sej ti ne znam povedat, tak lep no. Kot bi bil običajen, samo da se pri naramnici odpne za dojit grem jutri iskat. če ga dobim, bom slikala, pa tle nalimala fotko.