|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Osamitev otroka v vrtcu
7.6.2008 20:35:00   
jakaracman
Hvala za vaša mnenja.V tem primeru gre za to, da vzgojiteljica trdi,da se to ni zgodilo.Otrok ji je to povedal, sedaj ga je strah vrtca in vzgojiteljice.Mamica pa si želi, da če je otrok kaznovan, da ji to povedo in tudi kaj je počel.Vzgojiteljica pa pravi, da z otrokom ni težav, da je priden in lepo vzgojen.Skoraj že malo pretirava.Na koga naj se še obrne?
Jaz sem bila kot 5 letnica kaznovana v vrtcu in zaprta v Wc.To se še sedaj spomnim pa je od dogotka 30 let.Mami sem seveda to povedala, vendar je vzgojiteljica trdila, da tega ni bilo.Mama mi je verjela.Nisem za osamitev brez nadzora, v neprimernih prostorih in podobno.Saj če so recimo zunaj lahko fantek počaka recimo na klopici.

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: Osamitev otroka v vrtcu
7.6.2008 21:08:58   
Gina
Kaj pa pravi otrok, zakaj se je to zgodilo? Najbrž ji bo tak otrok tudi povedal po resnici vse po vrsti. Najbrž ni mamici rekel zgolj to, da so ga zaprli in konec? Najbrž je povedal vse po vrsti, ali kako, pa tudi kak njegov sošolec to ve, a ne, saj take reči niso glih skrite vsem očem? Resnica je, da se sem in tja tudi oslarije dogajajo po vrtcih, verjamem, čeprav to ni pogosto. In ne, to ni prav, prav gotovo da ne. Vendar.... ta hip v bistvu mamica ne ve, kaj se je zgodilo, a ne - zato naj vpraša otroka, gre s celo zgodbo v vrtec + z vprašanjem, zakaj se je na tak in tak prekršek tako in tako reagiralo. Postavit jih mora pred dejstvo z zgodbo v celoti, ne zgolj z vprašanjem. Jaz bi tako naredila.
A veš, včasih so bili drugačni časi, danes se res otrok ne zapira glih na wc-je, pa tudi otroci niso tolk prestrašeni, ker so vzgojeni tako, da jih ni treba biti ničesar strah, ker bo vse po njihovo več ali manj in ker vedo, da se na njih pazi in da se naredi vse, da se bodo fajn imeli. A se tebi zdi, da imaš dolgoročne psihične posledice od tega, ker so te zaprli 1x na wc, ali ti je to zgolj en malo bolj travmatičen dogodek iz otroštva? Sprašujem zato, ker najbrž tudi če so otroka zaprli v vrtec, od tega ne bo imel dolgoročnih psihičnih posledic, za le.-te je treba otroka precej bolj dolgoročno maltretirat, kaj pa vem, vsaj meni se tako zdi. Če bi se spomnili na vse množice, miliarde res travmiranih ljudi po vsem svetu, zaradi vojn, nasilja, drog, izkoriščanja, revščine, ne bi delali večjega slona iz tega - mislim kar se posledic za otroka tiče. Se pa strinjam, da če se je to res zgodilo, kar mi je še kar čudno, da to ni ok, da je treba dolgoročno reči rešit, kar naprej se ne bi smele ponavljat.

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: Osamitev otroka v vrtcu
8.6.2008 10:42:31   
staši
GINAuser posted image !Naši v vrtcu imajo v sobi poseben kotiček in tam morajo odsedet svojo kazen.Pa mi pride neki dan tamali ves čubast domov in mi pove da je bil z enim fantkom v kotičku.Zadeva je bila taka da sta se stepla in sta bila oba kaznovana tako da sta se morala najprej drug drugemu opravičit in nato sta morala v kotičku sedet celo uro.V skupini jih je 24 ,prevladujejo fantje ,vzgojiteljica gre domov ob dvanajstih ostane z njimi do štirih pa si predstavljajte da se vsi naenkrat stepejo.    

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: Osamitev otroka v vrtcu
8.6.2008 11:23:14   
jakaracman
Ja Gina spomnim se pa, da me je bilo hudičevo strah in svojemu otroku takega straha ne želim.Fantek je povedal, da sta se pulila za lopatko in pač kar je temu sledilo.Meni se zdi osamitev za tako stvar neprimerna.Mi je pa zanimivo koliko staršev podpira osamitev, glede na to kako so danes otroci vzgojeni.Upam, da bo prijateljica uspela zmedo rešiti, saj je znano kako držijo kadri skupaj.No pa zame tudi ta osamitev ni bila uspešna, saj otrok se boji vrtca, v katerga je prej rad zahajal.Če pa je vse tako jasno in čisto potem bi mamici morali povedati in to takoj.

(odgovor članu staši)
Neposredna povezava do sporočila: 54
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:





BLOG: Ni lepšega, kot je rojevanje novega ...
Porodne babice so velik del mojega življenja. Delala sem že z mnogimi babicami, nekaj pa jih poznam tudi na bolj osebni ...
BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?